• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۰۷۳۴
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵
کیش » اجتماعی

خانواده شهدا، ادامه‌دهنده مکتب حسینی

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: خانواده شهدا ادامه‌دهنده مکتب حسینی هستند و باید با صبر، پایداری و تبیین زینبی، راه شهدا را زنده نگه دارند.

خانواده شهدا، ادامه‌دهنده مکتب حسینی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، سردار احمدرضا رادان، گفت: کسانی که تلاش می‌کنند تا یاد شهدا زنده بماند، در حقیقت در مسیر جهاد گام برمی‌دارند.

او افزود: فضای کیش با حضور خانواده‌های شهدا، حال و هوایی معنوی و عطر شهدا گرفته و هر کدام از شما سند زنده‌ای از شهدا هستید، برگزاری این مراسم‌ برای پاسداشت نام و یاد شهدا ضروری است.

سردار رادان، گفت: نسل جدید که دفاع مقدس را درک نکرده بود، امروز نسل دفاع مقدس دوم است، نسلی که ایستادگی را از مکتب اباعبدالله به ارث برده و خانواده‌های شهدا نیز از نسل زینب کبری (س) هستند.

او خاطرنشان کرد: جاودانگی امام حسین (ع) با شهادت و صبر و پایداری حضرت زینب (س) بود و یاد آن حضرت پس از ۱۴۰۰ سال زنده است، شهادت، شجاعت و صبر حضرت زینب (س) فریاد نرفتن زیر بار ستم را در تاریخ ماندگار کرد.

سردار رادان افزود: حضرت زینب (س) تبیین‌گر مکتب امام حسین (ع) بود و امروز نیز خانواده‌های شهدا، ادامه‌دهندگان همان راه و تبیین‌کنندگان مسیر حقیقت هستند، در دفاع مقدس نخست، آمریکا جرائت ورود مستقیم را نداشت، اما در دفاع مقدس دوم، با همراهی اسرائیل و در برابر نیرو‌های زینبیون وارد جنگ شد، این افتخار بزرگی است که غیورمردان ما با پلیدترین دشمنان زمان روبه‌رو شدند و رزمندگان دفاع مقدس دوم با شقی‌ترین دشمنان بشریت جنگیدند.

او افزود: دشمن وقتی در میدان کم آورد، به ارباب خود پناه برد و کمک خواست، اما شهدا تا پای جان ایستادند و با مقاومت خود، دشمن را به خاک ذلت کشاندند.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه برای شهدا شاید شهادت تنها عمل به وظیفه بود، اما امروز بار جهاد زینبی بر دوش خانواده‌های شهداست، افزود: این مسئولیت باید قدرتمندتر از دوران دفاع مقدس ادامه یابد تا ما شرمنده شهدا نشویم، اکنون باید خدمت و جهاد را از دل خانواده‌های شهدا به جامعه تزریق کنیم و راه و رسم آنان را به نسل امروز بیاموزیم.

سردار رادان گفت: مکتب سرخ حسینی تنها با شهادت اباعبدالله زنده نماند بلکه با صبر، پایداری و خطبه‌خوانی حضرت زینب (س) جاودانه شد، خانواده‌های شهدا نیز باید امانت‌دار این مسیر باشند تا در قیامت شرمنده شهدا نشویم.

او افزود: شهادت، مأموریتی بود که اکنون به ما واگذار شده است و رسیدن به قله‌ای که شهدا به ما سپرده‌اند، نیازمند استقامت، تحمل و صبوری است.

سردار رادان گفت: این مسیر آسان و مستقیم نیست و فراز و نشیب دارد. اگر در مسیر بمانیم، زنده‌ایم و اگر متوقف شویم، ما مرده‌ایم، نه شهدا. آنان رفتند تا مردم در آرامش بمانند، مادری در خانه نلرزد، فرزندی در بسترش نگران نباشد و پدری برای روزی خانواده‌اش آسوده حرکت کند. امروز باید ما باشیم تا در مسیر ارزش‌ها انتقال‌دهنده راه شهدا به جامعه باشیم.

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: بیان روشنگرانه شما خانواده‌های شهدا، استمرار اقتدار شهید در میدان نبرد است و در مسیر علم، حجاب، جهاد تبیین و حفظ ارزش‌ها، مأموریت‌های سنگینی بر عهده دارید. ما شریک خون شهدا هستیم و باید در مسیر پیشرفت کشور و استمرار روشنگری حرکت کنیم و اجازه ندهیم این راه روشن مخدوش شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)