• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۹۴۷۳
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳
اقتصادی » آب و انرژی

تکمیل طرح انتقال آب زیاران به بیلقان کرج تا ۱۰ روز آینده

وزیر نیرو اعلام کرد: براساس قول پیمانکار، طرح انتقال آب زیاران به بیلقان کرج تا ۱۰ روز آینده تکمیل می‌شود.

تکمیل پروژه انتقال آب زیاران به بیلقان کرج تا ۱۰ روز آینده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «عباس علی آبادی» روز شنبه در حاشیه بازدید از روند تکمیل طرح انتقال آب زیاران به بیلقان، افزود: این طرح در مراحل پایانی قرار دارد و عملیات انتقال آب هم‌اکنون به شهر‌های هشتگرد و کرج آغاز شده و در ادامه مسیر به تهران نیز خواهد رسید.

وی با اشاره به اهمیت این پروژه برای تاب‌آوری شبکه آبرسانی پایتخت گفت: طول مسیر خط انتقال حدود ۶۲ کیلومتر است و اکنون تنها حدود ۴۰۰ متر پایانی آن باقی مانده است.

وزیر نیرو اضافه کرد: تخصیص آب برای استان‌های البرز و تهران در چارچوب سهمیه‌های تعیین‌شده تغییری نکرده و این طرح با هدف جایگزینی خطوط فرسوده و تأمین آب اضطراری در شرایط بحران اجرا شده است.

وی ضمن قدردانی از همکاری مردم استان‌های قزوین و البرز تأکید کرد: این همبستگی نشان داد که حتی در شرایط سخت، روند توسعه و پیشرفت کشور متوقف نمی‌شود.

طرح  انتقال آب زیاران به بیلقان ۱۵ مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد

رییس سازمان بازرسی کشور نیز در حاشیه بازدید از پروژه انتقال آب زیاران به بیلقان، گفت: این طرح ۲ تا سه سال پیش آغاز شده بود، اما در سال جاری با کار جهادی و همت جمعی مسئولان، سرعتی ۲ برابر سال‌های گذشته پیدا کرده است.

«ذبیح الله خدائیان» افزود: بخش عمده کار که در سطح شهر و مناطق سخت‌گذر قرار داشت، در همین ۶ ماهه نخست امسال انجام شد و این نشان داد که اگر اراده و هماهنگی وجود داشته باشد، طرح‌های بزرگ ملی می‌توانند در مدت کوتاهی به نتیجه برسند.

وی با اشاره به قول مجریان پروژه خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی، این طرح تا ۱۵ مهرماه تکمیل و عملیات آبگیری آغاز خواهد شد. این دستاورد نتیجه تلاش شبانه‌روزی و هماهنگی همه دستگاه‌هاست و از همه مسوولان و دست‌اندرکاران قدردانی می‌کنم.

با همدلی و کار جهادی، طرح انتقال آب زیاران به بیلقان در موعد مقرر تکمیل می‌شود

استاندار البرز در ادامه بازدید از پروژه انتقال آب زیاران به بیلقان گفت: این طرح با یک همت جمعی و کار جهادی که در ۶ ماه اخیر شکل گرفت به مراحل پایانی رسیده و ظرف ۱۰ تا ۱۵ روز آینده به طور کامل به بهره‌برداری می‌رسد.

«مجتبی عبداللهی» افزود: حدود یک‌ونیم ماه است که بخشی از آب برداشت‌شده این طرح به تهران منتقل شده و با تکمیل طرح، انتقال کامل محقق خواهد شد. این همدلی و انسجام میان دستگاه‌ها و پیمانکاران، سرعت فوق‌العاده‌ای به اجرای کار بخشیده است.

استاندار البرز با اشاره به دیگر طرح‌های زیربنایی در استان گفت: بخشی از مسیر خط انتقال آب از کنار اتوبان گذر کرده و با وجود دشواری‌های فنی، خوشبختانه خللی در روند کار ایجاد نشده است. همچنین تلاش می‌کنیم کنارگذر شمالی نیز تا پایان آذرماه با حضور رییس‌جمهور به بهره‌برداری برسد.

وی تاکید کرد: این طرح نشان داد که با همدلی ملی و استانی می‌توان طرح‌های مهم را در موعد مقرر یا حتی زودتر به سرانجام رساند.

طرح انتقال پایدار آب از زیاران به بیلقان در دولت وفاق ملی با سرعت در حال تکمیل است و بزودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

در بخش اجرا، رکورد نصب ۶۸۲ متر خط لوله ۲ هزار میلی‌متری در یک روز و اجرای ۱۱ کیلومتر خط لوله در یک ماه، از جمله دستاورد‌های فنی پروژه طرح خط انتقال پایدار آب از زیاران به بیلقان است که با تلاش شبانه‌روزی تیم‌های اجرایی محقق شده است.

همچنین، در بخش تامین تجهیزات، تمام شیرآلات و اتصالات مورد نیاز طرح با تکیه بر توان شرکت‌های داخلی و در زمان‌بندی کمتر از سه ماه، طراحی و تولید شده‌اند که نشان از ظرفیت بالای مهندسی و صنعتی کشور در حوزه زیرساخت‌های آبی دارد.

یکی از ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد این طرح، پیچیدگی‌های حقوقی و اجرایی مسیر آن است. تملک اراضی و رفع معارضین این پروژه را به یکی از پیچیده‌ترین پروژه‌های سامانه‌های انتقال آب کشور تبدیل کرده است. در مسیر این پروژهمحدوده‌های باغی در کردان و کوهسار، اراضی شخصی، منابع طبیعی و همچنین بخش‌های صنعتی نظیر سوپا، برکت، بهارستان و امثال آن وجود دارد که نیاز به هماهنگی گسترده با نهاد‌های مختلف داشته است.

حمایت و پیگیری مستمر دولت چهاردهم، به‌ویژه از سوی وزارت نیرو و استانداری‌های تهران و البرز به همراه تأمین اعتبارات لازم، نقش تعیین‌کننده‌ای در پیشبرد سریع‌تر پروژه ایفا کرده‌اند. شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران به‌عنوان مجری این طرح ملی، با اتکا به توان مهندسی داخلی، مسئولیت اجرای این طرح ملی را برعهده دارد.

طرح زیاران به بیلقان، گامی استوار برای تقویت امنیت آبی پایتخت و شهر کرج و نمادی از عزم ملی در پاسخ به یکی از مهم‌ترین نیاز‌های راهبردی کشور است؛ طرحی که مهندسی هوشمندانه آن، تلفیقی از بهره‌وری، پایداری و آینده‌نگری را به نمایش می‌گذارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
راه‌اندازی اولین اتحادیه تعاونی‌های دهیاری‌ها در لرستان
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران خراسان جنوبی
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲۴ آبان ۱۴۰۴
قدرت موشکی، یادگار شهید طهرانی مقدم
فردا، قطعی گاز در بخشی از مرکز شهر اهواز
تداوم وزش باد شدید در سمنان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آبان ۱۴۰۴
تاکید نماینده هشترود و چاراویماق بر ساماندهی تخصیص آب پایاب سد سهند
گردشگری پاییزه و زمستانه در کویر ۸۰ هزار کیلومتری لوت
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از روند ساخت سایت تولید واکسن پرندگان در مرند
درخشش لرستانی ها در مسابقات مُدْهَامَّتَان
ورزشی‌های بیست و سوم آبان ماه در استان سمنان
بازگشت یک گلاده گرگِ تیمارشده به طبیعت در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
پویش آبادان را سبز میکنیم
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
ارزیابی سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)