• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۰۱۸۴
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۷
خراسان رضوی » اجتماعی

برگزاری همایش وحدت در سایه قرآن در تربت جام

علمای شیعه و اهل سنت در همایش وحدت در تربت جام بر لزوم وحدت شیعه و سنی و اتحاد مسلمانان برای مقابله با دشمنان تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، همزمان با سالروز ولادت باسعادت پیامبر رحمت (ص) و آغاز هفته وحدت، همایش اقتدار، قدرت و انسجام ملی در سایه دین و قرآن کریم و تاکیدات امامین انقلاب اسلامی در مزار شیخ‌ احمد جامی برگزار شد. 
 
نائب تولیت مزار شیخ الاسلام احمدجامی در این همایش گفت: امروزه شاهد وحدت عملی در شهرستان تربت جام  هستیم و انتصاب دو بخشدار و مدیر جهاد کشاورزی از اهل سنت را به فال نیک می گیریم.
 
حسن جامی الاحمدی افزود: گاهی افراد بی اطلاع از دین حرفی می زنند وآتشی روشن می کنند که خاموش کردن آن کار سختی است، دلسوزان نظام و همه ما تکلیف داریم از وحدت عملی حفظ حراست کنیم.
 
امام جمعه تربت جام نیز با اشاره به دو خنجرِ توهین و تکفیر، آنها را ابزار شیطانی برای ایجاد تفرقه در صفوف امت اسلام خواند و گفت: وحدت مذاهب اسلامی نه یک تاکتیک سیاسی و مصلحت زمانه، بلکه از اصول اساسی قرآن و سیره پیامبر (ص) و اهل‌ بیت (ع) است، وقتی محبوب الهی یکی باشد باید دل‌ های متفرق با هم متحد و واحد شوند.
 
حجت الاسلام حسین اسلامی با استناد به خطبه ۲۰۶ نهج‌البلاغه و نیز حدیث شماره ۶۸۷۲ که در صحیح بخاری وارد شده است، افزود: آن کسی که به اسم تشیع به مقدسات اهل‌ سنت توهین می‌ کند و آن کسی که به اسم تسنّن، شیعیان را تکفیر می‌ کند، فرسنگ‌ ها از مکتب تشیع و مذهب تسنّن دور افتاده‌ اند. 
 
وی تصریح کرد:خداوند در قرآن وعده داده است که "يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِم" و مولا علی (ع) فرموده اند که شرط تحقق این وعده الهی، وحدت و اتحاد است، یعنی اگر امت اسلام متحد و یکپارچه بودند شاهد وضعیت تاسف‌ بار در غزه مظلوم نبودیم تا ببینیم چگونه حدود ده میلیون یهودی صهیونیست مقابل چشمان چند صد میلیون مسلمان در غرب آسیا این جنایات های هولناک را انجام می‌ دهند.
 
مدرس حوزه علمیه تایباد هم گفت: مردم باید با تمسک به آیات الهی و با وحدت عملی از ایجاد اختلاف پرهیز کنند و مسلمانان باید حول محور وحدت حرکت کنند. محور وحدت نیز طایفه ای، رنگ و نژاد و مذهب نیست بلکه وحدت باید در سایه آیات الهی و سیره رسول خدا حاصل شود.
 
مفتی عبدی افزود: مسلمانان جهان و سران کشورهای اسلامی اگر به محتوای آیات الهی عمل می کردند امروز شاهد جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا و قتل و عام مردم غزه نبودیم.
 
معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی هم با تاکید بر همسویی و انسجام بین مردم شیعه و اهل سنت، از وجود پیامبر اسلام (ص) به عنوان نقطه عطف اتحاد و پیوند جهان اسلام برای مبارزه با شرک و استعمار جهانی نام برد و گفت: دوازدهم ربیع الاول به روایت اهل سنت و ۱۷ربیع الاول به روایت شیعه میلاد مسعود حضرت محمد (ص)و امام جعفر صادق (ع) به ابتکار امامین انقلاب هفته وحدت نامیده شده است.
 
حجت الاسلام علی عسکری افزود: مسئله وحدت مذاهب اسلامی یک واقعیت قرآنی و تعالیم دین خدا است که هم به صورت فردی و هم به صورت اجتماعی باید عملی شود.
 
وی تاکید کرد: برگزاری جلسات تلفیقی بسترساز امید در جامعه است و نقش علمای شیعه و سنی و نخبگانی در موضوع وحدت چون این افراد سرحلقه های فکری و عملی جامعه دینی هستند، نقشی محوری در بین جامعه و مردم  است.
 
مولوی شرف الدین جامی الاحمدی امام‌ جمعه اهل سنت نیز گفت: وحدت از مهمترین امورات جامعه و امنیت آور‌ است، امروزه جان مسلمانان دنیا، فلسطین و قدس شریف بر اثر تفرقه ای که بین سران حکومت های اسلامی است  به خطر افتاده است و مردم مظلوم غزه به دست رژیم صهیونیستی  و حامیانش قتل عام می شوند.
 
مه آبادی فرماندار تربت جام هم گفت:مردم شیعه و سنی در این خطه مرزی با وحدت و همدلی در کنار هم زندگی خوب و مسالمت آمیزی دارند و در مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی حضور فعالی دارند و پای آرمانهای انقلاب، شهیدان، امام (ره)و مقام معظم رهبری ایستاده اند و با وحدت، همدلی، وفاق ملی و انسجامی که دارند، شاهد پیشرفت ها و توسعه های همه جانبه در شهرستان هستیم.
 
ادای احترام به ساحت مقدس شهدا، اجرای نت خوانی، شعر خوانی و قرائت دلنوشته در وصف پیامبر (ص) از جمله بخش های این همایش بود.
 
برگزاری همایش وحدت در سایه قرآن در تربت جام برگزاری همایش وحدت در سایه قرآن در تربت جام برگزاری همایش وحدت در سایه قرآن در تربت جام برگزاری همایش وحدت در سایه قرآن در تربت جام
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)