• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۷۷۱۴
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶
اقتصادی » آب و انرژی

افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مناطق مرزی خبر داد و گفت: کارت اضطراری جایگاه‌ها در مناطق مرزی در نظر گرفته شده و همچنین سقف برداشت کارت شخصی در استان‌های مختلف بر اساس درخواست استانداری‌ها و شرکت‌های پخش استانی افزایش یافته است.

افزایش ۴۰ درصدی مصرف سوخت در مرزها همزمان با اربعین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کرامت ویس‌کرمی در تشریح نقش شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در ایام اربعین حسینی اظهار کرد: بر اساس مصوبات ستاد مرکزی اربعین که مسئولیت آن به‌عهده وزارت کشور است، تکالیف مشخصی برای همه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان ازجمله وزارت نفت تعیین می‌شود و در این چارچوب، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران نیز موظف به تأمین بنزین، نفت‌گاز و گاز مایع مورد نیاز زائران و موکب‌های مستقر در مسیرهای منتهی به مرزهاست.

وی با بیان اینکه با توجه به تجربه سال‌های گذشته، تمهیدات لازم برای تأمین سوخت در استان‌های مرزی از سه تا چهار ماه پیش اندیشیده شده است، افزود: ذخیره‌سازی بنزین و نفت‌گاز در انبارهای نفت این مناطق با هدف پاسخگویی به افزایش مصرف به‌صورت مطلوب انجام شده، چراکه از دو هفته منتهی به آغاز ایام اربعین، مصرف سوخت در استان‌های مرزی حداقل ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر از حالت عادی است.

افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به افزایش قابل‌توجه مصرف بنزین در استان کرمانشاه بیان کرد: مصرف این استان که مسیر عبور زائران به مرزهای خسروی و مهران است از میانگین روزانه ۲.۲ تا ۲.۳ میلیون لیتر به بیش از ۳ میلیون لیتر رسیده است.

ویس‌کرمی از افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مناطق مرزی خبر داد و گفت: کارت اضطراری جایگاه‌ها در مناطق مرزی، همچنین سقف برداشت کارت شخصی در استان‌های مختلف بر اساس درخواست استانداری‌ها و شرکت‌های پخش استانی افزایش یافته است، به‌گونه‌ای که در استان ایلام سقف برداشت کارت شخصی به ۵۰ لیتر افزایش یافته و تغییرات لازم در کارت جایگاه‌های استان‌های کرمانشاه و خوزستان نیز اعمال شده است تا زائران بتوانند بدون محدودیت، سوخت مورد نیاز خود را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه ۱۸ جایگاه عرضه سوخت سیار نیز در پایانه‌های مرزی و پارکینگ‌ها مستقر شده است، تصریح کرد: خودروهای سیار توزیع بنزین که پیش‌تر در تهران فعالیت داشتند، به مرزها منتقل شده‌اند و گاز مایع مورد نیاز موکب‌ها به‌صورت سیلندری تأمین و در استان‌های مرزی توزیع می‌شود.

بازرسی مستمر جایگاه‌ها

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به فعالیت جایگاه‌های سی‌ان‌جی در استان‌های مرزی با حداکثر ظرفیت در ایام اربعین اشاره کرد و گفت: گروه‌های بازرسی و نظارت به‌صورت مستمر بر عملکرد جایگاه‌ها نظارت می‌کنند تا عرضه سوخت در استان‌های مرزی به‌صورت ۲۴ ساعته و بدون وقفه انجام شود.

ویس‌کرمی افزود: کمیته حمل‌ونقل ستاد مرکزی اربعین در طول هفته مصوباتی برای تأمین سوخت ناوگان حمل‌ونقل مسافری صادر می‌کند که بر اساس آن، سهمیه اتوبوس‌های جدید و موجود افزایش می‌یابد و سوخت آنها به‌صورت تنخواه تأمین می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در پایان یادآور شد: با اجرای این تمهیدات و تداوم نظارت‌ها، امیدواریم در ایام راهپیمایی اربعین امسال هیچ‌گونه مشکلی در تأمین سوخت زائران حسینی ایجاد نشود و هموطنان بتوانند این سفر معنوی را با آرامش و خاطره‌ای خوش به پایان برسانند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید دیوان عالی کشور بر تقویت آموزه‌های دینی در کاهش جرایم
کاهش واردات و کسری تجاری آمریکا با تعرفه‌های ترامپ
برنامه ریزی برای برگزاری رزمایش خدمت در سمنان
انار پربار آزادتپه؛ موتور محرک اقتصاد روستا
افتتاح دهکده گردشگری گلابر استان زنجان با حضور وزیر میراث فرهنگی
آغاز اجرای طرح‌های پیشران در اصفهان
کالابرگ در دوراهی انتخاب
کشتی فرنگی بازی‌های همبستگی اسلامی؛ هدایتی چهارمین طلایی ایران
بدرقه تا بهشت
ترمیم شکاف حقوق دوران خدمت و بازنشستگی
افتتاح مجتمع آب‌رسانی به دو روستای شهرستان صالح‌آباد با ۲۲ میلیارد تومان هزینه
بازدید نخست‌ وزیر داغستان از ظرفیت‌های بندر کاسپین
مشاغل نو با ایده‌های نو درمسیر تولید
تن پوش نو برقامت گردشگری پاییزی در کهگیلویه و بویراحمد
صرفه‌جویی ۷۵ میلیارد دلاری با توسعه صنعت سی‌ان‌جی
روزی برای نوزادانی که زودتر از موعد متولد شدند
هشدار مسمومیت با گاز در نیمه سرد سال
تجلیل از کتابداران و کتاب خوانان نمونه استان اردبیل
گشایش نمایشگاه کتاب در یاسوج
بازگشت تراز گردشگری خارجی کشور به رشد مثبت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
خطیب‌زاده: آمریکا برای مذاکره واقعی و نتیجه‌محور آماده نیست
گام جدید واشنگتن علیه کاراکاس
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)