• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۲۳۷۹
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
خراسان رضوی » سیاسی

اجلاسیه سراسری مدیران حوزه‌های علمیه کشور در مشهد

اجلاسیه سراسری مدیران حوزه‌های علمیه کشور با موضوع بررسی «مباحث اخیر و جنگ تحمیلی و دفاع مقدس ۱۲ روزه» در مشهد برگزار شد.

اجلاسیه سراسری مدیران حوزه‌های علمیه کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیرحوزه‌های علمیه در این اجلاسیه در جمع اعضای شورای عالی و مدیران حوزه‌های علمیه و مدارس علمیه سراسر کشور گفت: شرایط جدید، یک پیچ تاریخی همراه با سختی‌ها و پیچیدگی‌های فوق العاده است.

وی افزود : هدف غرب در شرق و جهان اسلام دو گانه سازی است و سرنخ نظام اطلاعاتی، امنیتی، نظامی و تسلیحاتی، برخی کشور‌های مسلمان منطقه در دست آمریکا است.

آیت الله علیرضا اعرافی،گفت: غرب به دنبال دوگانه (زمین سوخته بدون هیچ قدرتی یا قدرت همراه با وابستگی و تسلیم در برابر خود) است؛ در این طرح در سه  سال اخیر گام به گام جلو آمده‌اند ولی به صخره استوار و قوی برخورد کرده‌اند و آن ملت ایران، انقلاب اسلامی و رهبری معظم است.

وی، استوار سازی دل ها، راهبری مغز‌ها و مصمم سازی اراده‌ها را وظیفه روحانیت دانست و ادامه داد: اگر مغز جامعه تحلیل درست داشت، قلب او سرشار از ایمان بود و دل او لبریز از اراده و استواری بود، همه آنچه انجام شده، حتی سلاح اتمی، ما را به عقب نخواهد برد و روحانیت باید اضلاع پایه این پایداری و مقاومت را باید حفظ کند.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به فرصت‌های جدید ایجاد شده در درون ملت و جوانان و در داخل و خارج از کشور گفت: انسجام امت اسلام، درخشش اندیشه انقلاب و گفتمان انقلاب اسلامی، و معارف اسلام و اهل بیت (ع) فرصت‌هایی است که باید آنها را تحکیم کنیم. راه ما در مخاطرات پیش رو، راه سنگینی است، این یک عطف تمدنی در تاریخ منطقه و تاریخ بشر است. اگر این گفتمان بماند، آفاقش به سمت ظهور حضرت ولی عصر (عج) است.

وی افزود: پایداری، تاب آوری، مقاومت، هوشیاری، وحدت، انسجام، آشکارسازی و تأکید بر مبانی و نظریه انقلاب اسلامی، ایستادگی در برابر استکبار، مبتلا نشدن به وادادگی، تبیین و روایت گری درست، تقویت مبانی معرفتی و ایمان، ارتباط قوی‌تر با مردم و جوانان و جذب فعالتر، راه پیش روی ما است.

در پایان این اجلاسیه بیانیه ای صادر شد که در بخشی از آن آمده است : نهاد حوزه و روحانیت با درک ضرورت‌ها و اقتضائات امروز و فردای ایران اسلامی و این مرز و بوم پرگوهر، شورانگیز و ولایت‌مدار، ضمن تجدید عهد و میثاق با مقام معظم رهبری و دعا و توسل برای عزت و سربلندی نظام اسلامی و ملت شریف ایران، مردم، مسئولان مجاهد و همه کارگزاران و نظام اسلامی را به توجه به اصول فرا می‌خواند.

همچنین  با توجه به اینکه سال جاری قمری مصادف است با هزار و پانصدمین سالگرد میلاد مبارک حضرت رسول اکرم (ص)، لازم است نهاد‌های ملی و بین المللی جمهوری اسلامی و سایر نهاد‌های دینی همسو در جهان در مسیر معرفی چهره و سیره تابناک پیامبر رحمت به عنوان حلقه اتصال همه مذاهب اسلامی و موضوع تفاهم و گفتگوی ادیان توحیدی از هیچ تلاشی دریغ نورزند و حوزه علمیه نیز به سهم خود در تحقق این رسالت سترگ و دفاع از مظلومان و بی پناهان جهان در برابر زیاده خواهان و زورگویان خواهد کوشید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار شمال غرب تبریز
ضرورت صرفه جویی در مصرف آب
تجلیل از خادمان و خدمتگزاران حسینی در تبریز
ورود رشته‌ MMA به بازی‌های جنوب شرق آسیا
مطالبه از شما، پیگیری از ما
ثبت‌نام ۸۰ درصدی کلاس‌اولی‌ها در چهارمحال و بختیاری
‎اندونزی و مجارستان رقبای میزبانی بازی‌های جهانی ورزش‌های رزمی ۲۰۲۷
جاده سازی در دورترین نقاط به همت جهادگران بسیج سازندگی
بازرسی از تجهیزات تفریحی در چهارمحال و بختیاری
حضور نماینده چهارمحال و بختیاری در مسابقات فوتسال مناطق کشور
حضور دانشگاه شهرکرد در نظام رتبه‌بندی جهانی تایمز ۲۰۲۵
پرداخت کمک هزینه ساخت و ساز مددجویان
تمرینات تیم جوادالائمه شهرکرد
شروع مجدد عملیات ساخت باند دوم محور باباحیدربه چلگرد
رکوردگیری پارادوومیدانی بانوان در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب
ماندگاری هوای گرم در چهارمحال و بختیاری
بسته خبر‌های کوتاه
فوتبالیست‌های ناشنوا در مسیر آماده‌سازی برای حضور در المپیک
استقرار توده هوای گرم تا روز چهارشنبه در آبادان و خرمشهر
جابه‌جایی رایگان زائران اربعین از راه آهن خرمشهر تا شلمچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
موافقت با تشکیل کمیسیون مشترک سازمان ملی مهاجرت براساس اصل ۸۵ قانون اساسی