• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۰۷۶۲
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲
بوشهر » اجتماعی

همه مردم باید متحد در مسیر وحدت و انسجام ملی حرکت کنند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: ملت ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر نشان داد که با هدایت‌های رهبر معظم رهبری، صفوف محکم و متحد دارد، هر کسی بخواهد انسجام ملی را دچار خدشه کند خود آگاه یا ناخودآگاه در میدان دشمن بازی می‌کند.

همه مردم باید متحد در مسیر وحدت و انسجام ملی حرکت کنند
به‌گزارش خبرگزای صداوسیما مرکز بوشهر، آیت‌الله صفایی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه بوشهر با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب تأکید کرد: مهمترین وظیفه قوه قضاییه مبارزه با فساد است چراکه اگر در جامعه‌ای فساد باشد آن جامعه از درون می‌پوسد و سقوط می‌کند.
وی افزود: برنامه‌ریزی‌ها باید به گونه‌ای باشد که امکان فساد وجود نداشته باشد و یا به حداقل برسد و باید با مفسدان در هر سطحی از مسئولیت برخورد قاطع شود.
امام جمعه بوشهر وحدت انسجام ملی را از دیگر نکات مهم بیانات رهبر معظم انقلاب دانست و اظهار کرد: ملت ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر نشان داد که با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب، صفوف محکم و متحد دارد، هر کسی بخواهد انسجام ملی را دچار خدشه کند خود آگاه یا ناخودآگاه در میدان دشمن بازی می‌کند.
وی بیان کرد: ایران سرزمین دانش و علم و فناوری است آمریکا و رژیم صهیونیستی و دیگر دشمنان نظام اسلامی ایران، هر کاری کنند دانشمندان ما پرتوان‌تر و مسیر تولید دانش علم و فناوری و دانشمند قوی‌تر به حرکت خود ادامه می‌دهد و با این روند توسعه و پیشرفت، امید می‌رود ایران اسلامی در آینده سرآمد علم و فناوری جهان شود.
آیت‌الله صفایی بوشهری با اشاره به مواضع قاطع رهبر معظم انقلاب در مذاکرات برجام تأکید کرد: اگر درایت و هوشمندی ایشان نبود، دشمنان همانند سوریه با ما رفتار می‌کردند، اما امروز شاهدیم ایران در عرصه‌های هسته‌ای و موشکی به قدرت برتر منطقه تبدیل شده است.
وی ادامه داد: دشمنان در مذاکرات برجام اصرار داشتند توان موشکی و برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را ساقط کنند ولی رهبر معظم انقلاب با درایت و بصیرت در برابر این خواسته‌ها ایستادگی کردند و امروز نتایج این مقاومت را به وضوح در پیشرفت‌های چشمگیر هسته‌ای و موشکی کشور مشاهده می‌کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه آمریکا باید بداند ایران در مسیر پیشرفت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز به راه خود ادامه خواهد داد گفت: یاوه‌گویی‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی هیچ تأثیری بر اراده ملت ایران ندارد.
وی با اشاره به افزایش قدرت بازدارندگی کشور تصریح کرد: ایران اسلامی با تقویت روزافزون توان موشکی خود، هرگونه تهدید و تعرض را با پاسخ قاطع مواجه خواهد کرد.
آیت‌الله صفایی بوشهری با تأکید بر لزوم پیگیری قضایی و حقوقی جنایات رژیم صهیونیستی، از مسئولان ارشد سیاسی و علمی کشور خواست در عرصه شکایت‌های بین‌المللی دارای یک دیپلماسی فعال باشند.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر از مسئولان ارشد سیاسی کشور خواستار اقدامات جدی در عرصه بین‌المللی شد و تأکید کرد: وزارت امور خارجه باید در تمامی مجامع جهانی از جمله بریکس، جنبش عدم تعهد و اکو، فعالانه موضوع جنایات صهیونیست‌ها را مطرح کند و قوه قضاییه با تشکیل پرونده‌های مستند، پیگیری حقوقى این جنایات را در محافل بین‌المللی ادامه دهد.
وی افزود: در این راستا دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور با همکاری مراکز علمی جهان، اقدام به افشای جنایات و ترور دانشمندان توسط این رژیم جنایتکار کنند.
خطیب نماز جمعه بوشهر تصریح کرد: تنها با تشکیل یک جبهه واحد جهانی و اقدام هماهنگ تمام نهاد‌های کشور می‌توان زمینه را برای محکومیت کامل این رژیم جنایتکار فراهم کرد و رسانه‌های جمهوری اسلامی با دیپلماسی رسانه‌ای قوی این مهم را مورد توجه قرار دهند تا یک محکومیت کلی جهانی صورت بگیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آتش‌ سوزی کنترل‌ شده در فرودگاه گرگان/ مردم نگران مشاهده دود نباشند
صدور کیفرخواست برای نماینده پیشین مجلس
۸ فوتی در واژگونی اتوبوس در جاده فیروزآباد – کوار
تصویب طرح واگذاری زمین مناسب برای تجمیع ادارات و ساخت سایت اداری
مراسم یادبود درگذشت مرحومه وحیده کفعمی خراسانی در زاهدان
موفقیت فرهنگیان و دانش آموزان آذربایجان غربی در بیست و پنجمین فراخوان پرسش مهر
بیش از هزار گذرنامه از ابتدای محرم صادر شده است
ونزوئلا میزبان نوزدهمین جشنواره جهانی شعر
تردد زائران اربعین با استفاده از خودرو شخصی به مرز‌ها
زائران اربعین هرچه سریعتر برای دریافت گذرنامه اقدام کنند
قصور ۳۹ پزشک و کادر درمان در پرونده‌های پزشکی
اجرای پویش "برای مادر" در سنندج
رقابت ۴۰۰ همدانی در مسابقات قرآن اوقاف همدان
نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ با برگزاری آزمون علوم تجربی
کاهش چشمگیر بارندگی و افت ذخایر آبی در سد‌های تهران
️اصفهان میزبان ششمین مرحله اردوی تیم ملی پاراتیروکمان
روستای بیلقان به سالن پلاتو تئاتر مجهز شد
جشنواره قلم زرین امسال در اصفهان
آمریکا , شیطان بزرگ
صدور کیفرخواست برای متهمان شرکت هرمی در قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تقابل حساس والیبال نوجوانان ایران و ژاپن از شبکه ورزش
تقابل ایران و پاکستان در مرحله نهایی والیبال قهرمانی آسیا
کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی؛ سوادکوهی به دیدار رده بندی رفت
دفترچه سوالات «علوم تجربی» نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد
تدوین برنامه ملی کاهش هزینه تولید در بخش کشاورزی
جنگ حقوقی بین‌المللی مرکز وکلا علیه آمریکا و دشمن صهیونیستی
ایران؛ الگوی مقاومت، پیشرفت و دیپلماسی در برابر تحریم‌ها
رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته آزمون سراسری آغاز شد
پخش زنده سه رقابت والیبال لیگ ملت‌ها از شبکه ورزش
ایلام؛ امن‌ترین استان در راه‌ها و کاهش تصادفات
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
نشست شورای عالی قضایی
«احمد الشرع» دمشق را ترک کرد
با پسماندسوزی عمدی برخورد قانونی خواهد شد
هوافضای سپاه تبدیل به عزت و افتخار نظام اسلامی شده است
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه  (۱۶ نظر)
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: لحظه‌ای در دفاع از ایران درنگ نمی‌کنیم  (۱ نظر)
آغاز رقابت داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
ایران؛ الگوی مقاومت، پیشرفت و دیپلماسی در برابر تحریم‌ها  (۱ نظر)
«احمد الشرع» دمشق را ترک کرد  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
شاهد امنیت داخلی کشور در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه بودیم  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
سه کشته در حمله رژیم صهیونیستی به کلیسای کاتولیک غزه  (۱ نظر)
هندبال قهرمانی نوجوانان آسیا؛ شکست ایران مقابل ژاپن  (۱ نظر)