پخش زنده
امروز: -
وزیر کشور گفت: دولت با اختصاص ردیف ویژه ای ، از ایرانیان زندانی در خارج از کشور حمایت می کند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، رحمانی فضلی امروز در بجنورد با اشاره به اینکه این موضوع ، بتازگی در دولت مطرح و قرار شده است با اختصاص ردیف ویژه و تشکیل کمیسیون خاص ، در این خصوص با هماهنگی وزارت امور خارجه اقدامات اساسی انجام شود ، افزود : در کمیسیون سیاسی دفاعی هم این موضوع مطرح و مصوب شده است.
رحمانی فضلی با اشاره به مرزی بودن خراسان شمالی و با اعلام تشکیل کارگروه ویژه امنیت مرزها در وزارت کشور گفت: این کارگروه ویژه که مصوب شورای عالی امنیت ملی است ، تمام مباحث امنیتی ، عمرانی ، فرهنگی و اجتماعی مرزها ، همچنین هماهنگی نیروهای فعال در مناطق مرزی و برنامه ریزی آینده مرزها را در قالب تصویب بودجه های سالانه و برنامه های 5ساله انجام می دهد.
رحمانی فضلی امشب در ویژه برنامه زنده شب های اترک صداوسیمای مرکز خراسان شمالی ، با مردم این استان گفتگو خواهد کرد.
وی در این سفر دو روزه که تا شامگاه فردا ادامه خواهد داشت ، در سه جلسه شورای تامین ، شورای اداری و شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی شرکت خواهد کرد.
معاونان وی نیز جلسات جانبی را در زمینه های اشتغال تولید و سرمایه گذاری و امور عمرانی خراسان شمالی با حضور مسئولان ارشد استان برگزار می کنند.