• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۱۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۴
صفحه نخست » عمومی

پیروزی اسد در انتخابات یعنی مخالفان ۳ سال دروغ گفتند‌

مشاور امور بین الملل رییس مجلس شورای اسلامی پیروزی اسد در انتخابات را به معنی دروغ گویی مخالفان و غربی ها طی ۳ سال گذشته ذکر کرد.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر،‌ در برنامه گفتگوی ویژه خبری یکشنبه شب شبکه دوسیما،‌  علاءالدین بروجردی، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه ویژه سوریه در سیاست خارجی کشور به دلیل گره خوردن با مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی گفت: چندین نوبت دشمنان سوریه تحت عنوان دوستان، گردهمایی هایی را ترتیب دادند و عملا علیه سوریه تصمیم گیری کردند.

وی افزود: این ایده شکل گرفت که ما دوستان واقعی سوریه را جمع کنیم که به این ترتیب در اسفند سال گذشته 8 کشور شرکت کردند و در این نوبت این تعداد به 4 برابر رسید.
بروجردی گفت: حضور 25 هیئت پارلمانی در سطح روسای کمیسیون ها، 2 رئیس مجلس بولیوی و مالی، چند نماینده مجلس و 7 تن از سفرای مقیم تهران به نمایندگی از طرف مجالس خود، در مجموع 32 هیئت با این کیفیت، موفقیت اجلاس را بسیار افزایش داد.
وی افزود: این مقطع به علت تحولات میدانی و داخلی سوریه، توافق مسلحین و گذاشتن اسلحه بر زمین به گونه ای که اتفاق حمص بسیار مهم بود و در ریف دمشق هم تکرار شد و در حلب در حال شکل گیری است و نیز قرار گرفتن در آستانه انتخابات- بسیار حساس است.
بروجردی تصریح کرد: وقتی امریکا با انتخابات مخالفت می کند یعنی اسد از محبوبیت فزاینده ای برخوردار است و در مقابل ادعاهای آنها، از راه رسمی و انتخابات مشروعیت پیدا می کند.
وی درباره محورهای مورد بحث در نشست دوستان سوریه در تهران گفت: محکومیت پدیده شوم تروریسم، انتخابات به عنوان بهترین و منطقی ترین گزینه، مخالفت با فشارهای غیرمنطقی و سوء‌ استفاده امریکا از قدرت خود مانند موضوع اعاده سوریه به دادگاه کیفری که از طرف روسیه و چین وتو شد و ضرورت ارسال کمک های انسان دوستانه از محورها مورد بحث در این اجلاس بود.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود:‌ پیشنهادهای جدید هم مطرح شد از جمله این که هیئت نمایندگی مجلس شورای اسلامی بازگشت آوارگان و شروع بازسازی سوریه بعد از انتخابات و آرامش در این کشور را پیشنهاد کرد.
وی گفت: با توجه به ایستادگی بشار اسد در سخت ترین شرایط و مقبولیت وی، پیش بینی می شود که با مقبولیت بالایی برنده انتخابات باشد، یعنی فضای سوریه این موضوع را نشان می دهد.
بروجردی افزود: بعد از انتخابات، مخالفان مجبور هستند تا با ملت سوریه مقابله کنند و این امر به نفع آنها نیست.
آقای حسین شیخ الاسلام، مشاور امور بین الملل رییس مجلس شورای اسلامی نیز در این گفتگو راهبرد اصلی امریکا در منطقه را تقویت اسرائیل ذکر کرد و گفت:‌این امر با مردم سالاری هم خوانی ندارد.
وی افزود: مردم سوریه الان صحبت از رای، گفتگو و انتخابات می کنند در حالی که امریکا صحبت از ارسال اسلحه و آموزش تروریست ها می کند.
شیخ الاسلام گفت: استقبال چشمگیر سوری های خارج از این کشور در انتخابات نشان از اعتماد آنها به این راه حل دارد.
وی با تاکید بر اهمیت جمهوری اسلامی ایران در برقراری آرامش در سوریه افزود: الان با حکمتی که در حمص تحقق پیدا کرد در همه استانهای سوریه به جز رقه که در دست داعش است، رای گیری انجام می شود.
مشاور امور بین الملل رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پیروزی اسد در انتخابات یعنی مخالفان و غربی ها 3 سال دروغ گفتند و سوریه را به بهانه این که اسد مشروعیت ندارد تخریب کردند از سوی دیگر در مناطقی که رای گیری انجام می شود، مبارزه مسلحین و معارضین غیرقانونی است.
وی گفت: در بخش هایی هم که در اختیار حکومت نیست، دو راه بیشتر وجود ندارد، یا گروهها مصالحه کنند و تروریست ها را به همان جاهایی که از آن آمده اند برمی گردانند یا با زورعمل می شود در حالی که دولت آینده سوریه هم ترجیح می دهد که شبیه به حمص عمل کند.
شیخ الاسلام با اشاره به تجربه ارتش سوریه در طی بروز بحران در این کشور گفت: در کنار ارتش پدیده دفاع وطنی با بیش از 100 هزار عضو که ازجنگ خیابانی آگاه هستند شکل گرفته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
اعتراف تاریخی ترامپ
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)