• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۹۴۰۲
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۹
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

کهگیلویه و بویراحمد حائز رتبه اول ثبت مساجد در سامانه سجام در کشور

معاون سازماندهی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور از کسب رتبه نخست استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه ثبت اطلاعات مساجد در سامانه سجام خبر داد.

کهگیلویه و بویراحمد حائز رتبه اول ثبت مساجد در سامانه سجام در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، معاون سازماندهی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور و دبیر قرارگاه ملی مسجد در نشست مشترک ائمه جماعات و دبیران مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد گفت: تعالی و توسعه مساجد نیازمند همفکری و همکاری مردم و مسئولان است.

حجت الاسلام والمسلمین علی نوری از فعالان احیای فعالیت‌های مسجد تقدیر کرد و افزود: ائمه جمعه و دبیران مساجد در خدمت خانه خدا بوده و برای آبادنی مساجد تلاش می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد رتبه نخست را در ثبت اطلاعات مساجد در سطح کشور دارد، اضافه کرد: تلاش‌های نماینده ولی فقیه در استان، مدیر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه، دبیر امور مساجد استان و دبیران شهرستانی برای کسب این موفقیت شایسته تقدیر است.
معاون سازماندهی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور هدف از ثبت مساجد در سامانه سجام را برنامه ریزی با هدف اشراف اطلاعاتی دقیق از کم و کیف مساجد، سطح بندی و درجه بندی مساجد دانست و گفت: با استفاده از اطلاعات ثبت شده می‌توان برنامه ریزی دقیق‌تر برای خدمات رسانی، پشتیبانی، نظارت و تقویت مساجد اقدام کرد.
دبیر قرارگاه ملی مسجد کشور با بیان اینکه حدود صدر درصد مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سجام ثبت شده است افزود: با این اقدام کهگیلویه و بویراحمد با برخوداری از یک بانک کامل اطلاعاتی می‌تواند پایه اولیه برنامه ریزی برای برگزاری دوره‌های آموزشی و توانمند سازی برای هیات امنا و خادمان مساجد برگزار کرد.
نوری با بیان اینکه جلسه امروز برای تقویت ارکان استانی و شهرستانی در امر راهبردی مساجد استان تدارک دیده شده است افزود: قرار در این جلسه قرارگاه راهبری کهگیلویه و بویراحمد با اعضای اصلی و مدیران مساجد و آخرین وضعیت مساجد استان و همچنین راهکار‌هایی برای برای تقویت و تعای مساجد در دستور کار قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین نوری ادامه داد: در جلسه با ائمه جمعه مراکز شهرستان‌ها نیز قرارگاه راهبردی شهرستانی تشکیل و اصول راهبری مهارت‌ها و روش‌های ماموریتی نهاد امام جماعت تشریح و تقویت شود.  
معاون سازماندهی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به اینکه باید زمینه مشارکت مردم در امور مساجد را فراهم کرد اضافه کرد: با تسهیل گری می‌توان ضمن فراهم کردن نقش آفرینی مردم در امور مساجد از ظرفیت دستگاه‌ها نیز برای تقویت و توسعه زیر ساخت‌های عمرانی و خدماتی مساجد نیز استفاده کرد.
وی با بیان اینکه اطلاعات حدود ۸۰ هزار مسجد در سراسر استان‌های کشور در حال ثبت در سامانه سجام است گفت: برگزاری مراسم اعتکاف در حدود ۱۰ هزار مسجد کشورحاکی از تاثیر گذاری مساجد در امر فرهنگی و مردمی بودن این پایگاه‌های معنوی است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یاسوج هم در این نشست مساجد را پایگاه اسلام و محل تولد انقلاب اسلامی در ایران دانست و گفت: امروز هم مساجد پایگاه مقاومت انقلاب پایگاه اجتماعی و فرهنگی مردم در کشور هستند و این پایگاه یک لشکر آماده و جایگاه قدرتمند برای نظام جمهوری اسلامی است.
آیت الله حسینی با بیان اینکه مساجد دارای ظرفیت‌های زیادی در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و معنوی هستند افزود: با برنامه ریزی و ارائه راهکار‌های درست و اصولی می‌توان از این ظرفیت‌های برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی، تولید امنیت ملی و انسجام ملی در کشور بهره برد.
وی با اشاره به اینکه با پای کار آمدن دستگاه‌های متولی در سطح ملی برنامه خوبی برای مدیریت مساجد شکل گرفته است اضافه کرد: امیدواریم این حرکت تا رسیدن به نقطه مطلوب پیش رود و به نتیجه برسد.
نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه طبق گزارشات مسئولان با وجود برخی مشکلات، در بخش‌های احداث و مدیریت مساجد در حال پیشرفت هستیم گفت: وظیفه و رسالت امروز ما استفاده از ظرفیت‌های مساجد برای مقابله با حملات دشمنان در عرصه‌های مختلف است.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: این نشست در دو نوبت صبح و عصر با حضور معاون سازماندهی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه و دبیر قرارگاه ملی مسجد، مدیران عملیات، طرح و برنامه و فناوری دبیرخانه قرارگاه ملی مسجد برگزار شد.
حجت الاسلام عبدالرحیم عبودی افزود: در نشست ائمه جمعه اصول راهبری مساجد و در نشست دبیران مساجد مروری بر شرح وظایف دبیران در زمینه قرارگاه مسجد تشریح شد.

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش هفت درصدی تماس‌ها با سامانه ۱۴۱ در مهر
مبارزه با استکبار بخشی از هویت اسلام است
پایان عملیات بتن‌ریزی پل کلیدی در جاده تراب
توقیف کامیون سنگین بار در محور ایلام – اسلام‌آباد
گمرک صنم بلاغی پلدشت، شاهراه ارتباط تجاری با همسایگان
قطع گاز برخی مشترکان فردا در شیراز
واریز بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان
برخورد خسارت بار جرثقیل با ۳ خودرو در مشهد
پزشکیان خواستار برنامه‌ریزی پایدار برای اجرای طرح پزشک خانواده شد
توقیف لندکروز میلیاردی قاچاق در نی ریز
گامی نو در مسیر درمان سرطان
مسیر‌های ترافیکی در خیابان‌های حافظ و نفت شیراز تغییر کرد
حمایت از تجاری‌سازی و صادرات صنایع خلاق فرهنگی
توقف تیم ملی فوتسال ایران در گام نخست بازی‌های همبستگی
آغاز جشنواره بازی‌های بومی‌محلی در مراکز سیار کانون سراسر کشور
تاکید بر اجرایی شدن مصوبات قبلی شورای هماهنگی ترافیک استان
آشنایی با تبدیل ایده‌های بزرگ از مرحله‌ی ذهنی به عمل در چهارمحال و بختیاری
برپایی نمایشگاه سوگواره فاطمی در وامین
۲ طرح ورزشی در فریمان، معطل تامین اعتبار
بافق با شکست استقلال صدرنشین شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)