• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۸۴۲۵
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱
بین الملل » اروپا

رفتار دوگانه اروپایی‌ها در موضوع نسل کشی غزه

حکومت‌های انگلیس، فرانسه و کانادا که از حامیان اصلی رژیم صهیونیستی‌اند، ادعا کردند: درباره رفتار اسرائیل در غزه، «اقدام جدی» می‌کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، از لندن، روزنامه گاردین نوشت: کایر استارمر نخست وزیر انگلیس، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه و مارک کارنی نخست وزیر کانادا از اسرائیل خواستند اقدام نظامی جدید در غزه صورت ندهد و اجازه دهد کمک های انسان دوستانه وارد این منظقه شود.  
رفتار دوگانه اروپایی‌ها در موضوع نسل کشی غزه رفتار دوگانه اروپایی‌ها در موضوع نسل کشی غزه رفتار دوگانه اروپایی‌ها در موضوع نسل کشی غزه
 
در حالی که به علت ادامه حمایت های تسلیحاتی، سیاسی و مالی این حکومت ها از اسراییل با وجود قتل عام بیش از ۵۳ هزار نفر که اغلب زنان و کودکانند و نیز ویرانی غزه و آوارگی ۱۹ ماهه بیش از دو میلیون نفر از ساکنان غزه خشم مردم به اوج رسیده است به عقیده ناظران سران این حکومت ها از بیم طغیان خشم مردم مجبور به واکنش شده اند که فقط روی کاغذ و در بیانیه ها خلاصه می شود و ظاهرا در هماهنگی با رژیم اسرائیل، همچون گذشته به هیچ اقدام عملی علیه این رژیم منجر نخواهد شد. 
 
حاضران در تظاهرات اخیر روز نکبت در لندن با شرم آور خواندن سیاست حکومت های غربی در قبال نسل کشی فلسطینیان، برخی موضع گیری ها در توقف نسل کشی فلسطینیان را اقدامی برای فرونشاندن خشم مردم ارزیابی کردند و گفتند: چنانچه سران حکومت های غربی کمترین اهتمام برای توقف نسل کشی فلسطینیان و قتل جمعی آنان با قطع نزدیک به سه ماهه آب و غذا و دارو به روی بیش از دو میلیون فلسطینی در غزه داشتند، فقط کافی بود ارسال بمب و جنگ افزار به اسراییل را حتی به طور موقت متوقف کنند که از این کمترین اقدام نیز دریغ می کنند و این به خوبی ریا کاری و فریب افکار عمومی از جانب آنان را آشکار کرده است.
 
رژیم های غربی علاوه بر ارسال جنگ افزار، بارها از جنایات اسرائیل در غزه با عنوان « دفاع اسرائیل از خود» حمایت کرده اند.
 
استارمر نخست وزیر انگلیس حتی حاضر نشده است ارسال بمب و موشک برای ارتش اسرائیل را موقت متوقف کند. سران کانادا، فرانسه و انگلیس در بیانیه مشترک، اسرائیل را به "احتمال نقض قوانین بین الملل" متهم کرده و اقدامات اسرائیل را نپذیرفتنی خوانده اند. 

نخست وزیر انگلیس بارها در پاسخ به پرسش خبرنگاران و نمایندگان مستقل مجلس انگلیس درباره نسل کشی اسرائیل در غزه گفته کشتار مردم فلسطین به دست نظامیان اسرائیلی را نسل کشی نمی داند.
 
او پیش تر در پاسخ به پرسش مجری ال بی سی درباره اینکه اسرائیل حق دارد آب و غذا و سوخت را به روی مردم غزه ببندد ؟ پاسخ مثبت داده بود که موجی از واکنش ها را برانگیخت.
 
به نوشته روزنامه گاردین، سازمان ملل هشدار می دهد اگر تا ۴۸ ساعت آینده، مواد غذایی و دارو وارد غزه نشود، ۱۴ هزار کودک و نوزاد فلسطینی جان خواهند باخت.
 
رژیم اسرائیل با حمایت دولت های غربی، از جمله آمریکا و اروپایی، نزدیک سه ماه است ، جلوی ورود آب ، غذا ، دارو و سوخت را به غزه گرفته است و رژیم های غربی در پی فشار فزاینده افکار عمومی فقط به ابراز نگرانی بسنده می کنند. 
 
سازمان های بین المللی می گویند: کودکانی که در بمباران های اسراییل به قتل نرسیدند، اکنون بر اثر گرسنگی و تشنگی در حال جان دادن هستند و نوزادان آسیب پذیر ترین ها در این شرایطند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تولید حدود ۹۵۰ هزار تُن سیب درختی امسال در آذربایجان‌غربی
دورکاری ادارات سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه
مراسم گرامیداشت شهید توحید مهرپور در لاهیجان
ارسال دست‌سازه‌ حسینی نوجوانان اردبیلی به مرز تمرچین
نذر آب به ياد تشنه لبان دشت کربلا
دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر آموزش و پرورش
خبر یاران ۳۱ تیرماه
رونمایی از پوستر پنجمین دوره جشنواره رایحه حسینی
فعال شدن کلید سوالات آزمون سراسری
کتابهای سینمایی مورد توجه نیستند
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار ملی در دانشگاه تهران
قول مساعد برای ایجاد نمایندگی ثبت اسناد در قلعه‌گنج
تاکید استاندار خوزستان بر بازنگری در سیاست های انتقال آب از سرشاخه‌های کارون
کشف ۲۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در اشکذر
کاهش سطح کشت گوجه فرنگی در قزوین
همایش موکبداران اربعین حسینی
کمک ۸ میلیارد ریالی خانواده نیک اندیش اصفهانی به زندانیان
اعزام مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) برای زیارت اربعین
برگزاری دومین سوگواره بین المللی میراث اربعین حسینی
ذخایر کالا‌های اساسی به ویژه روغن دربازار افزایش یابد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)