• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۲۶۲۹
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۲
سیاسی » عمومی
مخبر:

ماهواره ملی مخابراتی در مدار ژئو، دستاورد مهم ملی و حاکمیتی است

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در جلسه‌ای تخصصی با گروهی از دانشمندان و متخصصان فضایی کشور گفت: شما در مدار‌های پایین تری، چون لئو و مئو موفق بودید و این با تلاش بیشتر و البته سرمایه گذاری به موقع و صحیح در مدار ژئو که مدار بالاتری نیز هست اتفاق خواهد افتاد.

مخبر: ماهواره ملی مخابراتی در مدار ژئو، دستاوردی مهم ملی و حاکمیتی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در جلسه‌ای تخصصی با گروهی از دانشمندان و متخصصان فضایی کشور درباره ساخت ماهواره ملی مخابراتی و تلویزیونی در مدار ژئو گفتگو کرد و بر اهمیت این حضور جمعی و دستاورد ملی آن تأکید کرد.  

در این جلسه که عصر امروز برگزار شد، آقای محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، به همراه جمعی از دانشمندان و متخصصان حوزه فضایی کشور، درباره توجه به راهکارها و دستاوردهای قابل پیش بینی  تولید و به خدمت گرفتن ماهواره ملی در مدار ژئو بحث و تبادل نظر کردند.  

آقای مخبر ضمن تبریک تلاش‌ها و زحمات پژوهشگران و متخصصین بر ضرورت هم افزایی میان ایشان تاکید کرد و گفت: داشتن ماهواره مخابراتی و تلویزیونی در مدار زمین‌ثابت اتفاق بزرگی برای کشور است و اگر شما موفق شوید خدمات ترانسپوندر ارزان و پایدار ارائه دهید، حتی دشمنان ما نیز مجبور خواهند شد فناوری و خدمات تان را خریداری کنند و پیشرفت‌های این حوزه پشتوانه اقتدار علمی، صنعتی و اقتصادی کشور خواهد بود و این مسیر باید با جدیت و تلاش مستمر ادامه یابد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نقش کلیدی دانش و تخصص در توسعه صنایع فضایی تصریح کرد: «این جلسه و این دستاورد، فرصتی برای نمایش توانمندی‌های دانش بنیان و مجموع ظرفیت علمی کشور است و انگیزه‌ای برای پیشرفت‌های هرچه بیشتر و تبعا دولت نیز همواره تسهیل‌گر بوده و خواهد بود اما مسئولیت اصلی رفع چالش‌ها و پیشبرد پروژه با بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان است. آن‌ها می‌توانند مشکلات را حل کنند و میدان دار عرصه اصلی محسوب می‌شوند. 

آقای مخبر در ادامه بر اهمیت توجه به نیروی انسانی متعهد، سالم و کارآمد تأکید کرد و افزود: جوانان نخبه و شرکت های کوچک و بزرگ فضایی در کشور کم نیستند و فقط باید با هم افزایی توسعه یافته و عملیاتی شوند و توجه داشت ساخت ماهواره مخابراتی و تلویزیونی در مدار ژئو، یکی از اهداف مهم فناوری فضایی کشور است که با فراهم کردن زیرساخت‌های حیاتی در حوزه ارتباطات، قابلیت صادرات خدمات و فناوری به بازارهای جهانی را نیز برای کشور فراهم خواهد کرد. شما در مدارهای پایین تری چون لئو و مئو موفق بودید و این با تلاش بیشتر و البته سرمایه گذاری به موقع و صحیح در مدار ژئو که مدار بالاتری نیز هست اتفاق خواهد افتاد.

در جریان این جلسه، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری به گفت‌وگوی چهره به چهره با تعدادی از محققان و پژوهشگران حاضر نشست و آخرین نیازها و مقولات فنی پروژه ماهواره ملی در مدار ژئو را بررسی کرد.  

رئیس این گروه دانش‌بنیان نیز در پایان جلسه از حمایت‌های آقای مخبر تشکر کرد و گفت: «حضور ایشان قوت قلب بزرگی برای ما است و با وجود مشکلات و چالش‌های متعددی چون تحریم‌ها، تمام توان خود را برای تحقق این پروژه ملی به کار خواهیم بست.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی هیئت داوران بخش معارفی مسابقه‌های سراسری قرآن اوقاف
هندبال بانوان قهرمانی جهان؛ شکست ایران مقابل سوئیس
هفته سیزدهم لیگ آزادگان؛ صف‌آرایی دو نماینده مازندران
تقویم روز و اوقات شرعی هفتم آذر به افق آبادان و خرمشهر
توسعه عمرانی و رفع مشکلات زیرساختی، دستاورد سفر دولت به بوشهر
توزیع ۲۴ تن جو و ۲۰ تن سبوس بین ساربانان مانه
فعالیت ۱۵ مرکز رشد هوش مصنوعی و رباتیک در فارس
پیش بینی بارش پراکنده در استان‌های ساحلی دریای خزر
اعزام دانش آموزان ایجرودی به سفر معنوی راهیان نور
دولت خود را درخصوص وعده‌های مطرح‌شده مسئول می‌داند
روایتی از یک مهمانی بدون حضور میزبان
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)