پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی ملایر تاکید کرد: با توجه به بحران آبی، پایداری تولید و حفظ برند جهانی انگور، باید به سمت کشت گلخانهای برویم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، زنگنه افزود: با کشت گلخانهای، هم تسلط بیشتری بر تولید داریم، هم مصرف آب خیلی کم است و هزینههای کشت هم پایین میآید.
او تصریح کرد: مشاغلی که برای تنوعبخشی به فرآوردههای انگور به سرمایهگذاران توصیه میکنیم، توجیه پذیر است، بازار دارد و زنجیره ارزش آنها نیز در ملایر وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی ملایر با اشاره به ظرفیت این شهرستان در عرصه تولید انگور و کشمش گفت: سالانه حدود ۳۰۵ هزار تُن انگور در این شهرستان تولید میشود که بخش عمدهای از آن حدود ۷۰ درصد به کشمش از نوع تیزابی تبدیل و صادر میشود.
زنگنه سرمایهگذاری در این حوزه را یک ضرورت برشمرد و افزود: تمام کارخانههای فرآوری انگور یا در زمینه کشمش تیزابی فعالاند و یا انگور را بهصورت تازهخوری به بازار عرضه میکنند، در حالیکه بنا بر توجیه اقتصادی، ظرفیت و بازار خوبی برای فرآوردههایی نظیر سرکه، آبغوره، شیره انگور، کنسانتره و آب میوههای متنوع وجود دارد.
او تاکید کرد: در همین راستا از سرمایهگذارانی که تمایل دارند وارد زنجیره ارزش این محصول شوند، دعوت میکنیم که در این عرصه ورود پیدا کنند؛ چراکه این سرمایهگذاریها نهتنها میتواند اشتغالزایی قابل توجهی به همراه داشته باشد، بلکه درآمدزایی خوبی نیز خواهد داشت.
در حال حاضر ۵۶ واحد فعال در حوزه بستهبندی و تولیدکشمش در شهرستان ملایر وجود دارد که ۲۷ واحد از وزارت صنعت، معدن و تجارت و مابقی از جهاد کشاورزی مجوز فعالیت دارند.