• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۰۴۲۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۹
سیاسی » دولت
عارف:

توسعه روابط با نیجر بر اساس ارزش‌های انقلاب است

معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار «صحابی اومارو» وزیر نفت نیجر، گفت: ایران در سه حوزه «کشاورزی»، «نفت» و «انرژی» آماده همکاری مشترک است و ما می‌توانیم تجربیات خود را در این زمینه‌ها و فناوری های نوین و هوش مصنوعی با کشور دوست و برادر به اشتراک بگذاریم.

توسعه روابط با نیجر بر اساس ارزش‌های انقلاب اسلامی ایران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در این دیدار که امروز سه‌شنبه برگزار شد، معاون اول رئیس جمهور با تشکر از ابراز همدردی دولت نیجر به علت رویداد تلخ انفجار در بندرشهید رجایی بندرعباس، گفت: حضور مقامات ارشد از کشور نیجر در نشست همکاری‌های ایران و آفریقا و نیز «سومین کمیسیون مشترک» همکاری دو کشور، نویدبخش ارتقای سطح همکاری‌ها در همه بخش‌ها است.

عارف با بیان اینکه بازگشایی سفارت کشور دوست و برادر، نیجر و تلاش سفرای دو کشور، می‌تواند در ارتقای روابط مؤثر باشد، گفت: راهبرد جمهوری اسلامی ایران در توسعه روابط با قاره آفریقا بر اساس ارزش‌های انقلابی و بازگشت به ارزش‌های دینی و اعتقادی ما است و دولت چهاردهم که دولت وفاق ملی است با جدیت از راهبرد توسعه روابط با کشور‌های آفریقا با توجه به زمینه‌های همکاری و علایق مشترک استقبال می‌کند و در این زمینه طبیعی است که کشور نیجر با توجه به روابط خوب سیاسی، منطقه‌ای و بین‌المللی و دیدگاه مشترکمان درباره فلسطین و لبنان در اولویت همکاری‌های ما قرار داشته باشد.
معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: روابط خوب سیاسی، پیشران توسعه روابط در سایر بخش‌ها از جمله اقتصاد، خدمات فنی و مهندسی و کشاورزی می‌تواند باشد که امیدواریم در دوره جدید ریاست جمهوری «ژنرال عبدالرحمان» روابط سیاسی تقویت شده و استحکام یابد.
وی در پاسخ به درخواست وزیر نفت نیجر درباره ارتقای همکاری‌ها در سه بخش «کشاورزی»، «نفت» و «انرژی پایدار» گفت: این زمینه‌ها می‌تواند در اولویت روابط ایران و نیجر باشد که با فعال شدن کمیسیون مشترک درباره آن‌ها بررسی‌های لازم صورت گرفته و بعد از جمع‌بندی برنامه‌های کارشناسی، به اجرا گذاشته شود.

عارف افزود: در چهار دهه گذشته به برکت انقلاب اسلامی با وجود تحریم‌های غیر قانونی و ظالمانه غرب، ما با اتکا به ظرفیت‌های داخلی، رشد خوبی داشتیم و اکنون می‌توانیم براساس تجربیات شش برنامه بعد از انقلاب، پیشنهاد‌های توسعه‌ای تاثیرگذاری به دولت نیجر داشته باشیم. در بخش انرژی و خدمات فنی و مهندسی، فناوری‌های پیشرفته ودانش‌بنیانی که بحثی جدی در دنیا است و همچنین استفاده از هوش مصنوعی که باعث پیشرفت است نیز می‌توانیم همکاری گسترده‌ای داشته باشیم.
وی با بیان اینکه سطح روابط اقتصادی دو کشور در حال حرکت رو به جلو است، گفت: بخش خصوصی هر دو کشور باید فعال شود و در کمیسیون مشترک ایران و نیجر درباره ساز و کار و تعامل بخش خصوصی در طرح‌های مشترک و همچنین سرمایه‌گذاری، مذاکره شود.
وی ادامه داد: واقعیت این است که هیچ مانعی بر سر راه توسعه روابط اقتصادی، علمی و فناوری دو کشور وجود ندارد و تنها مانع، نظام بروکراتیک حاکم بر دو کشور است و این مسئولیت بر عهده رؤسای کمیسیون مشترک و سفرا است که تلاش کنند بر بروکراسی، فائق آمده و برنامه‌ای مشخص را پیشنهاد کنند تا مراودات بیشتر شود.
در این دیدار، وزیر نفت نیجر با عرض تسلیت به مناسبت حادثه تلخ در بندر شهید رجایی بندرعباس، گفت: مایه افتخار و مباهات ما است که برای شرکت در سومین نشست ایران و آفریقا و اکسپو ۲۰۲۵ دعوت شده‌ایم و من حامل سلام گرم ملت نیجر و ژنرال عبدالرحمان هستم.
وی افزود: خوشحالم که روابط برادرانه و دوستانه‌ای بین دو ملت و دولت برقرار است به تثبیت و ارتقای روابط خوش‌بین هستیم.
«صحابی اومارو» با قدردانی از برنامه‌های خیرخواهانه و کمک‌های بشردوستانه ایران به ویژه فعالیت سه کلینیک هلال‌احمر در سه شهر نیجر که نقش بسیاری در ارتقاء بهداشت و سلامت این کشور داشته‌اند، گفت: روابط دو کشور در حال پیشرفت ملموس است و وسعت خوبی از لحاظ حجم همکاری‌ها داریم.
وزیر نفت نیجر افزود: رئیس‌جمهور فعلی کشورمان، برنامه بلندپروازانه‌ای برای توسعه نیجر دارد که از شما می‌خواهیم برای تحقق این برنامه‌ها کمک کنید.
«صحابی اومارو» گفت: همکاری‌های درخواستی ما در سه حوزه کشاورزی، نفت و انرژی است که در هر سه حوزه، ایران تجربیات بسیار خوبی دارد.
وی، همچنین از معاون اول رئیس‌جمهور برای سفر به این کشور از جانب دولت نیجر، دعوت کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
تاج: اقتدار ایران را حفظ می‌کنیم؛ هیچکس به آمریکا نمی‌رود
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)