• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۵۷۶۱
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
سیاسی » دولت
مدیر امور تلفیق و هماهنگی بودجه سازمان برنامه و بودجه خبر داد؛

پرداخت بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های انباشت‌شده

مدیر امور تلفیق و هماهنگی بودجه سازمان برنامه و بودجه اهم اقدامات در حوزه پرداخت مطالبات از دولت و تادیه بدهی‌های دولت، پرداخت ارز ترجیحی به دارو، بازپرداخت اصل و سود اوراق مالی دولت و تکالیف قانون بودجه در سال ۱۴۰۳ را تشریح کرد.

پرداخت بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های انباشت‌شده از سوی دولت چهاردهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مژگان خانلو در این باره گفت: در سال گذشته تلاش کردیم تمامی منابع مورد نیاز برای تحقق مصارف اجتناب‌ناپذیر بر عهده دولت را به‌موقع تامین و سعی کنیم تاخیری در پرداخت اجتناب ناپذیری که گره‌گشا هستند در معیشت و روزی مردم، اتفاق نیوفتند. تلاش کردیم نظم و انضباط کاری را پاشنه کار‌هایمان قرار بدهیم و سعی بکنیم به موقع، به دقت و آنچه که وظیفه امور تلفیق به عنوان جمع‌بندی‌کننده مسائل سازمان و شاید ویترین سازمان برنامه و بودجه باشد، با کمک تمامی همکاران عزیز به‌موقع، با دقت و با تلاش وافی انجام بدهیم و بتوانیم سال را با موفقیت به پایان ببریم؛ امیدوارم نتیجه تمامی این تلاش‌ها نویدبخش آینده روشن در سال آینده برای تمامی عزیزان باشد.

تامین حدود ۲۱۱ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران تا پایان مهرماه ۱۴۰۳

وی افزود: آنچه که مهم‌ترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ بود؛ با شروع کار دولت جدید، بخشی از مطالباتی بود که بر عهده دولت باقی مانده بود؛ مهم‌ترین آن مطالبات گندم‌کاران بود که موفق شدیم حدود ۲۱۱ همت از مطالبات را تا پایان مهرماه تسویه کنیم در حالی‌که در قانون فقط ۱۴۵ همت پیش‌بینی شده بود.

پرداخت ۷۵ هزار میلیارد تومان پاداش پایان خدمت بازنشستگان تا پایان بهمن ۱۴۰۳

مدیر امور تلفیق و هماهنگی بودجه سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: بازنشستگان نیز از سال ۱۴۰۲ مطالباتی داشتند که موفق شدیم تا پایان بهمن‌ماه بالغ بر ۷۵ همت پاداش پایان خدمت پرداخت کنیم که از این رقم فقط ۳۸ همت مربوط به بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش بود.

پرداخت تمام حقوق، مزایا، یارانه نقدی و مستمری کمیته امداد و بهزیستی به‌موقع و بدون یک روز تاخیر

خانلو در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه تمام حقوق، مزایا و یارانه نقدی و مستمری کمیته امداد و عزیزانمان در سازمان بهزیستی را به‌موقع پرداخت کردیم، حتی بدون یک روز تاخیر. علیرغم اینکه در بخش وصول منابع با کسری‌هایی مواجه بودیم به دلایل مختلف منابع در بخش‌های مختلف محقق نشده بود، اما با کمک و همت برخی از دستگاه‌هایی درآمدی از جمله درآمد مالیاتی، درآمد مربوط به حقوق ورودی و اجازه‌هایی که از مقام معظم رهبری برای برداشت بخشی از منابع صندوق توسعه ملی کسب کردیم، موفق شدیم تمامی پرداخت‌های اجتناب‌ناپذیر را چه در بخش جاری و چه عمرانی به‌موقع و به میزان مورد نیاز پرداخت کنیم.

پرداخت ۳۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی

وی اظهار کرد: در بخش اعتبارات عمرانی تقریبا بالغ بر ۳۲۰ همت را به کمک استفاده از منابع توسعه ملی خصوصا در بخش‌های مهم ریلی، جاده‌ای و بخش‌های توسعه و عمرانی کشور توانستیم پرداخت بکنیم. 

پرداخت کارانه و اضافه‌کار عقب افتاده پرستاران و کادر درمان

مدیر امور تلفیق و هماهنگی بودجه سازمان برنامه و بودجه در ادامه به بخش دارو و بهداشت اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه بخشی از مطالبات پرستاران و کادر درمان به تاخیر افتاده بود، خصوصا در بخش کارانه و اضافه کار؛ توانستیم خیلی از موقعات را که چندین ماه عقب ماندگی داشت پرداخت بکنیم. 

خانلو ادامه داد: بخش مهمی از مطالبات سازمان تامین اجتماعی را به مجموعه وزارت بهداشت پرداخت کردیم و به‌دنبال آن بدهی‌های حوزه بهداشت به شرکت‌های پخش دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی را موفق به پرداخت شدیم. همچنین بابت ذخیره دارو که بخش بسیار مهمی است خصوصا به لحاظ نقش و اهمیتی که سلامت برای دولت دارد، هم برای ذخایر دارویی اقدامات مناسبی انجام دادیم و هم برای پرداخت ارز ترجیحی به حوزه دارو.

وی بیان کرد: در بخش دارو و بهداشت و درمان، همت غایی دولت برای کم کردن دغدغه مردم در بخش درمان بوده که توانستیم این بخش را هم با موفقیت در پایان سال ۱۴۰۳ به پایان برسانیم.

پرداخت ۸۰ هزار میلیارد تومان بدهی‌های دولت به تامین اجتماعی

مدیر امور تلفیق و هماهنگی بودجه سازمان برنامه و بودجه اظهار کرد: بخشی از بدهی‌های دولت را تسویه کردیم، خصوصا بدهی‌هایی که در حوزه تامین اجتماعی وجود داشت، بالغ بر ۸۰ همت بدهی‌های دولت به این سازمان به اشکال مختلف و عمدتا نقدی تسویه شد.

تسویه ۲۵ هزار میلیارد تومان از مطالبات پیمانکاران حوزه آب و برق

خانلو به بدهی‌های دولت در حوزه پیمانکاران آب و برق اشاره و تصریح کرد: برای ما مهم است که بتوانیم خصوصا در وضعیت ناترازی این دو حوزه، کمکی به پیمانکاران این حوزه داشته باشیم و به همین منظور برای پیشبرد کار در سال آینده، حدود ۲۵ همت از مطالبات این عزیزان تسویه شد. 

بازپرداخت به‌موقع ۳۰۳ هزار میلیارد تومان اصل و سود اوراق دولت بدون یک روز تاخیر

وی ادامه داد: انظباط و نظم‌بخشی دولت در بازپرداخت به‌موقع اصل و سود اوراق دولت به خوبی انجام شد و بالغ بر ۳۰۳ همت بازپرداخت اصل و سود بدون یک روز تاخیر در سال ۱۴۰۳ به موقع انجام شد و این پایبندی دولت را به بازدرداخت بدهی‌ها و نظم‌بخشی که در اصول کاری دولت وجود دارد، نشان می‌دهد.

پرداخت اعتبارات دو نوبت کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پایین درآمدی

مدیر امور تلفیق و هماهنگی بودجه سازمان برنامه و بودجه عنوان کرد: با توجه به اینکه برای تامین کالای اساسی خصوصا در ایام ماه مبارک رمضان و پایان سال، دغدغه مهم دولت بود با برداشت بک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با اجازه مقام معظم رهبری موفق شدیم دو نوبت کالابرگ الکترونیک در ابتدای ماه مبارک رمضان و برای ایام نوروز در قالب سبد کالایی برای هفت دهک پایین درآمدی تهیه و بخشی از دغدغه این عزیزان در تهیه کالا‌های اساسی را مرتفع کنیم.

خانلو در ادامه اظهار کرد: همچنین برای ذخایر استراتژیک همین کالا‌های اساسی ۱.۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برداشت شد که صرف تامین کالا‌های اساسی مورد نیاز برای استفاده در سال ۱۴۰۴ قرار گرفت.

رعایت نظم و انضباط در تقدیم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به مجلس

وی درباره تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت: سال ۱۴۰۳ اولین سالی بود که لایحه بودجه مطابق مفاد ماده ۱۸۱ و ۱۸۲ قانون اصلاحیه مجلس محترم به موقع تقدیم شد؛ البته ما سال ۱۴۰۲ هم بودجه دو مرحله‌ای را اجرا کردیم، اما به لحاظ زمان‌بندی مفاد قانون رعایت نشده بود. سال ۱۴۰۳ مرحله اول لایحه بودجه سر موقع، اول آبان تقدیم مجلس محترم شد. با بررسی‌های انجام شده و برگشت قسمت اول قانون به سازمان در بهمن‌ماه در همان اولین روز مهلت ۱۰ روزه، سازمان جداول و بخش دوم لایحه بودجه را مطابق مفاد قانون مرحله اول تهیه، تنظیم و تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد. اساس این کار بر نظم بخشی و انظباط بودجه را در سازمان نشان دهیم و هم بتوانیم در ابتدای سال ۱۴۰۴ قانون بودجه را داشته باشیم و این نظم و انضباط را از ابتدای سال سرلوحه کارمان قرار بدهیم.

قانون بودجه ۱۴۰۴ برنامه‌محور است

مدیر امور تلفیق و هماهنگی بودجه سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه نکته مهم تدوین آیین نامه‌های قانون بودجه ۱۴۰۴ است، ادامه داد: سال ۱۴۰۳ برای اولین بار با کمک تمامی همکاران‌مان در سازمان تلاش کردیم، آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های قانون بودجه ۱۴۰۴ را که همیشه در اواسط یا بعضا اواخر سال اجرا، تهیه و تنظیم می‌شد، بخش عمده‌ای را قبل از سال ۱۴۰۴ تنظیم کنیم و به تصویب دولت برسانیم و از ابتدای سال قانون، آئین‌نامه و دستورالعمل‌ها را ملاک کار قرار بدهیم؛ ان‌شاالله بتوانیم لایحه بودجه و در واقع قانون بودجه ۱۴۰۴ را اثربخش‌تر، منظم‌تر و در موقع لازم به مرحله اجرا برسانیم. ضمن اینکه قانون بودجه ۱۴۰۴ برنامه‌محور، مبتنی بر برنامه‌ها و خروجی‌های دستگاه‌های اجرایی و مبتنی بر احکام برنامه هفتم است. 

خانلو تصریح کرد: ان‌شاالله بتوانیم با کمک همه همکاران در سازمان، قانون برنامه ۱۴۰۴ را مطابق با برنامه هفتم به مرحله اجرا برسانیم و بتوانیم مفاد برنامه هفتم را مطابق بودجه اجرا کنیم و برای اولین سال، ارتباط بین برنامه و بودجه را در سال ۱۴۰۴ برقرار و گزارش‌گیری‌های لازم را به‌موقع تهیه و به مراجع قانونی تقدیم کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت ۲۰ هزار تن وش پنبه از کشتزار‌های خراسان شمالی 
توسعه نخلستان های هویزه
تقویم روز و اوقات شرعی ششم آذر به افق آبادان و خرمشهر
افتتاح مجموعه فرهنگی اوحدیه مراغه 
«شریک جرم» و «نبرد خاموش»، از شبکه مستند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق ایوانکی
تهران حاضر، ایران غایب؛ روایتی کوتاه از کنفرانس تهران
پایان سرشماری پاییزه حیات وحش در خراسان شمالی
تولید ۱۱۰ تن گوشت شتر در خراسان شمالی
به پنج‌شنبه خوش آمدید
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۶ آذر
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش آمریکا در تجاوز به تهران
گلایه شهروندخبرنگار اشنویه‌ای از مشکل تجهیزات گرمایشی سالن‌های ورزشی
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
اعلام آثار راه‌یافته به ۲ بخش جشنواره جهانی فیلم فجر
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)