• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۳۶۱۲
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
اردبیل » اجتماعی

هشدار‌های پلیس برای چهارشنبه سوری

معاون فرهنگی اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اردبیل با هشدار به برهم زنندگان آرامش مردم در آستانه آخرین چهارشنبه سال از خانواده‌ها خواست در روز‌های پیش رو مراقب فرزندان خود باشند.

هشدار‌های پلیس برای چهارشنبه سوری

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مرکز اردبیل سرهنگ شاهین نصرتی، گفت: پلیس با هنجارشکنان و برهم زنندگان آرامش مردم و جامعه در آستانه آخرین چهارشنبه سال برخورد قانونی خواهد کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی فرماندهی انتظامی استان از والدین و خانواده‌ها خواست هشدار‌های پلیس را در خصوص حوادث احتمالی چهارشنبه‌سوری جدی بگیرند تا فرزندانشان دچار حادثه نشوند.

وی با تاکید بر اینکه جوانان و نوجوانان عزیز با کنترل و مدیریت هیجانات آنی، هم از خطرات احتمالی پیشگیری کنند و هم پلیس را یاری کنند، اضافه کرد: والدین از نگهداری مواد محترقه، تهیه و ساخت وسایل آتش بازی دستی توسط فرزندان جلوگیری کنند تا آنها سرود شاد زندگی را در صدای مهیب نارنجک و مواد محترقه به سکوت و غم تبدیل نکنند.

سرهنگ نصرتی با اشاره به اینکه آرامش روحی و روانی و سلامت جسمی مردم از اولویت‌های پلیس است، گفت: هنجارشکنان باید بدانند و آگاه باشند در مواجهه با اقداماتی که برای سلامت روان و جسم شهروندان خطرآفرین باشد، قاطعانه برخورد خواهد کرد.

 

هشدار‌های پلیس برای چهارشنبه سوری

پیام‌ها و هشدار‌های پلیس

قبل از چهارشنبه آخرسال فرزندانتان را از خطرات آتش و باروت آگاه کنید و از آیین‌های پاک اسلامی ایرانی با آنها صمیمانه سخن بگویید.

در شب چهارشنبه آخرسال، در کنار فرزندانتان باشید و برایشان محیطی صمیمی آماده سازید تا رغبتی به بیرون رفتن و حضور در محیط‌های پرخطر نداشته باشند.

اگر قصد میهمانی دارید قبل از غروب شب چهارشنبه آخر سال خانه را ترک و یا میهمان خود را بپذیرید و خودروهایتان را در حیاط و یا پارکینگ مطمئن پارک کنید.

مراقبت کنید تا فرزندانتان مواد آتش زا را در خانه نگهداری نکنند و حتی در صورت خرید مواد منفجره کم خطر در کنارشان باشید.

آتش زدن مواد منفجره دست ساز و مواد آتش زا مانند کپسول گاز، لاستیک، بنزین، الکل و کاربیت همه ساله تعداد زیادی از هموطنان را به کام مرگ برده و یا باعث نقص عضوشان شده است.

آتش‌های پرحجم در حیاط و محله غیرقابل مهار هستند، از این کار ممانعت کنید

تجهیزات و وسایل اطفای آتش و جعبه کمک‌های اولیه را در دسترس قرار دهید.

وجود مواد محترقه در نزدیکی دستگاه‌های حرارتی و برقی باعث انفجار و آتش سوزی خواهد شد.

متاسفانه در سال‌های قبل دست و چشم برپاکنندگان آتش، بیشتر آسیب دیده بود توصیه‌های جدی در مراقبت از دست و چشم را یادآور شوید.

در چهارشنبه آخرسال گروه سنی نوجوان و جوان بیشترین آسیب را می‌بینند. از نگهداری مواد محترقه، تهیه و ساخت وسایل آتش بازی دستی توسط فرزندانتان جلوگیری کرده و نظارت بر موضوع را جدی بگیرید.

از نگهداری مواد محترقه و وسایل آتش بازی (حتی وسایل و مواد استاندارد) در نزدیکی وسایل حرارتی و برقی خودداری کنید.

هنگام برپایی آتش در داخل یا خارج از ساختمان از دسترسی به کپسول اطفای حریق و جعبه کمک‌های اولیه اطمینان حاصل کنید.

مـراقب رفتـار‌های خطـرناک و نـاهنجار افـراد بوده و در صورت لزوم مراتب را به واحد‌های گشت نیروی انتظامی و یا پلیس ۱۱۰ اطلاع دهید.

از سـوزاندن وسایل یا مواد غیرمتعارف مانند کپسول گاز، لاستیک و آمپول و استفاده از مواد آتش‌زا نظیر بنزین، الکل، کاربیت و مانند آن جدا خودداری کنید.

از برپایی آتش در خیابان‌ها، معابر باریک و در نزدیکی پست‌های برق یا ایستگاه‌های تقلیل فشار گاز و پارکینگ‌های عمومی خودداری کنید.

سوختگی بسیار دردناک است، با بی احتیاطی خود لحظات شاد را به درد و رنج همیشگی تبدیل نکنید.

با رعایت حقوق شهروندی از پرتاب نارنجک و مواد محترقه به ساختمان‌ها که موجب آسیب رساندن و بد منظر کردن آنها و سیمای شهرمان می‌گردد، خودداری شود.

مراقب باشید افراد خانواده‌تان خصوصا کودکان و افراد مسن در این ایام از خانه خارج نشوند.

به دلیل نور‌های خیره کننده و پرتاب ترکش‌های مواد محترقه به سوی چشم از دیدن مراسم آتش بازی از فاصله نزدیک خوداری کنید.

پس از شناسایی عاملین فروش مواد محترقه آنها را به مراجع انتظامی معرفی نمایید.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
افتتاح واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد در روستای (کهریزه محمودآباد) بوکان 
خشم مردم سومالی از توهین ترامپ
تشدید برخورد پلیس راهور گیلان با پارک خودرو‌ها در پیاده‌راه‌ها
شتاب‌گیری نوسازی روستا‌ها و پایان بازسازی مناطق زلزله زده خوی
نیوزویک: ضرورت پیگرد قانونی وزیرجنگ آمریکا به جرم جنایت جنگی
دانشگاه مهمترین نقطه قوت نظام اسلامی
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی در انتظار ابلاغیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)