• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۳۹۹۴
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۴
اقتصادی » مسکن
وزیر راه: 

پای کار مردم در حوزه جاده، ریل، هوانوردی، بنادر و مسکن‌سازی محکم ایستاده‌ام

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رشادت‌های همکارانش در وزارت خانه‌های راه و ترابری و مسکن و شهرسازی در دوران دفاع مقدس گفت: وقتی در آن شرایط به موفقیت رسیدیم، الان هم می‌توانیم مطالبات مردم را اجرا کنیم.

 
پای کار مردم در حوزه جاده، ریل، هوانوردی، بنادر و مسکن‌سازی محکم ایستاده‌ام
به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، فرزانه صادق مالواجرد در همایش بسیج مردم و منابع ملی در دفاع مقدس که عصر روز دوشنبه - ۶ اسفند - در دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران برگزار شد با اشاره به موفقیت‌هایی که حوزه راه و شهرسازی در ایام دفاع مقدس داشت اظهار کرد: اینهایی که می‌گوییم، موضوعات برای چند ده سال پیش است و این اتفاقات رقم خورد ولی الان باید چندین جلسه بگذاریم و کار‌ها را هماهنگ کنیم.
 
وی ادامه داد: در زمان جنگ ۳۶ کیلومتر راهسازی شد خط آهن اهواز - خرمشهر به طول ۱۲۰ کیلومتر ظرف ۱۰۰ روز ترمیم شد؛ ۲۲ پناهگاه در تهران احداث شد؛ فرودگاه‌هایی که در زمان جنگ به صورت شبانه‌روز مورد حمله قرار می‌گرفتند و به جهت لجستیک مناطق مهمی بودند حتی باند فرودگاه‌های اهواز، آبادن، تبریز و بوشهر بعضا تخریب شده بودند، اما همچنان هما به این فرودگاه‌ها پرواز داشت و انتقال تیم پزشکی و پرستاری به خط مقدم انجام می‌شد.
 
وزیر راه و شهرسازی افزود: در بیمارستان‌های صحرایی به وسیله همین کادر درمانی که به خط مقدم اعزم می‌شد درمان مصدومان و مجروحان جنگ صورت می‌گرفت؛ هما اعزام مجروحان شیمیایی به خارج از کشور و نیز انتقال مجروحان جنگی به تهران را بر عهده داشت ضمن اینکه وظیفه حفظ و نگهداری ناوگان هما در شرایط جنگی را هم به خوبی ایفا می‌کرد. سوله‌هایی که فرودگاه آبادان داشتیم به وضعیت نامناسبی دچار شده بودند.
 
صادق افزود: ما در حوزه راه و ترابری به جز حماسه‌ای که در دفاع مقدس افتاد، تاریخ‌هایی هم ثبت کردیم؛ یکی از آنها صدور فرمان امام خمینی (ره) در سال ۶۲ به رانندگان کامیون بود و الان به هفته حمل و نقل تبدیل شده است؛ در آن زمان بار و کالا در بنادر مانده بود و با فرمان امام (ره) در طرفة العینی رانندگان کامیون بسیج شدند و بار‌ها را از بنادر خارج کردند که این موضوع نقطه عطفی در صنعت ترابری کشور بود.
 
وی تأکید کرد: ادارات کل راه قدس و راه کربلا در وزارت راه وقت برای بسیج نیرو‌های راهسازی در دوران دفاع مقدس ایجاد شد بازسازی و مرمت پل‌ها و راه‌ها که ۴۵۰۰ کیلومتر در جنگ آسیب دیده بودند حمل و نقل مهمات و غدا و دارو و به جبهه‌ها انجام می‌شد؛ همچنین احداث راه‌های دسترسی و ترمیم پل و احداث بیمارستان‌های صحرایی در این دوره انجام شد.
 
صادق گفت: وزارت مسکن وقت هم در ساخت پروژه‌های سازه اضطراری و بیمارستان‌های صحرایی نقش داشت.
 
وی تصریح کرد: سازمان بنادر و دریانوردی در زمینه انتقال کشتی‌ها به بندر امام بعد از گرفتن خرمشهر از سوی رژیم بعث نقش مهمی ایفا کرد ضمن اینکه شهدا و جانبازانی را هم سازمان بنادر تقدیم کشور کرد.
 
وزیر راه و شهرسازی افزود: احداث بیمارستان‌های صحرایی اعم از سازه سوله‌ای و بتنی کاملا مهندسی سازی شده، صورت گرفت و همین الان اگر این بیمارستان‌ها تجهیزات داشته باشند می‌توانند سرویس بدهند مثلا بیمارستان صحرایی امام رضا (ع) را اداره کل مسکن و شهرسازی استان اصفهان در ایام دفاع مقدس احداث کرد.
 
وی تأکید کرد: این رشادت‌ها در حوزه راه و ترابری طی ۸ سال دفاع مقدس را من فقط راوی بودم و اساسا سن و سالم طوری نیست که حضور داشته باشم، اما الان در جایگاه وزیر راه و شهرسازی هستم که باید اتفاقاتی را رقم بزند که چنین پیشینه‌ای دارد و مسئولیت سنگینی برای من و همکارانم ایجاد کرده است. این رشادت‌ها زمانی بوده که منابع مالی پشتیبانی هم نداشته‌ایم و بودجه‌های سنواتی وجود نداشت که به این پروژه‌ها تزریق شود.
 
صادق بیان کرد: الان در شرایطی هستیم که تفاوت چندانی با وضعیت آن زمان ندارد و تحریم‌های ظالمانه هر روز فشار بیشتری به ما وارد کرده است ولی قطعا این مردم می‌توانند مانند آن زمان کار کنند این بدان معنی آن نیست که نباید تحریم‌ها برداشته شود؛ بلکه باید کاری کنیم که تا جایی که امکان دارد، تحریم‌ها کاهش یابد ولی اینکه گفته شود تحریم‌ها اجازه نمی‌دهد کار کنیم، قابل توجیه نیست.
 
وی با اشاره به پروژه‌های مهم حمل و نقلی کشور گفت: حتما باید راه آهن رشت را به آستارا و سپس آذربایجان و روسیه متصل کنیم؛ اگرچه در سال‌های گذشته اتفاقاتی افتاد که برخی صاحب نظران می‌گویند ممکن است از نظر کریدور‌ها دور بخوریم ولی همچنان تکمیل کریدور‌هایی که باید به مرز‌های ما متصل شود اعم از ریلی و جاده‌ای را در دستور کار داریم.
 
وزیر راه و شهرسازی گفت: جمعه گذشته سراوان، ایرانشهر و چابهار بودم و ساخت راه آهن چابهار زاهدان سرعت بسیار خوبی گرفته است در کمتر از ۶ ماه اخیر این سومین بار است که به سیستان و بلوچستان می‌روم که در راستای تأکیدات رهبر انقلاب و رئیس جمهور
 
 
است، اما همین مهندسان این مرز و بوم در کمتر از ۳ ماه قبل از ایرانشهر به سمت چابهار و بالعکس بیش از ۵۰ کیلومتر ریل گذاری کرده‌اند بنابراین «نمی توانیم و نشد» وجود ندارد البته محدودیت‌های زیادی داریم ولی اولویت‌ها به جد پیگیری می‌شود.
 
به گفته صادق‌مالواجرد یکی از کار‌های مهم در خوزستان لایروبی دهانه اروند و شناورسازی مغروقه‌های اروند است که آنها را ظرف ۳ ماه آینده از آبراه خارج می‌کنیم.
 
وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: زمانی شناور‌های ۱۰۰ هزار تن وارد اروند می‌شد ولی الان زیر ۳ هزار تن است که با شناورسازی مغروقه ها، امکان تردد برای کشتی‌های ۱۵ هزار تن فراهم می‌شود.
 
وی با بیان اینکه مسابقه طراحی مسکن در جزیره بوموسی برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری این مسابقه به این جهت بود که از همه نقاط کشور دانش مهندسان ما برای خانه‌سازی در بوموسی عِرق ملی خود را نشان دهند.
 
وزیر راه و شهرسازی افزود: این وزارت هم در حوزه راه هم و در حوزه ریل هم صنعت هوایی هم بنادر و کشتیرانی و هم حوزه مسکن و ساختمان‌های پشتیبان مسکن محکم پای کار مردم ایستاده است.
 
صادق بیان کرد: پیشینیان من چنین افتخاراتی را آفریده‌اند پس شجاعانه بخشی از رشادت‌های دفاع مقدس را می‌توانیم بار دیگر تکرار کنیم و مطالبات مانده را به سرانجام برسانیم.
 
وی خاطرنشان کرد: پدر من در حوزه آماد و پشتیانی در جبهه‌ها بود و این مسئولیت من به عنوان وزیر راه و شهرسازی را بیشتر می‌کند، چون آنها با هیچ افتخار آفریدند و رشادت‌هایی که رقم زده‌اند را می‌توانم برای فرزندانم ترسیم کنم که همچنان می‌شود عاشورایی بود و در این سرزمین افتخار آفرید.
 
وزیر راه و شهرسازی گفت: صنعت هوایی ما قطعه‌سازی می‌کند و نخبگان ما همچنان علی رغم جذابیت‌های خارج از کشور مانده‌اند و من وقتی اینها را می‌بنیم امیدوارانه به سمت فتح قله‌ها می‌رویم یا در بخش لوکوموتیو هم اگرچه تولید ما محدود است، اما فعالان این صنعت با تمام توان خود برای جبران کمبود لوکوموتیو تلاش می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۱۶ هزار مورد پایش دما و مصرف گاز ادارت گیلان
آغاز تدارکات رسمی برای میزبانی مازندران از رئیس‌جمهور و هیئت دولت
نسخه علمی برای درمان آسیب‌های اجتماعی
مسیر ورزش کشور برای سالی سرنوشت ساز
استقبال سازمان ملل از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا
شرایط اقلیمی بوشهر فرصتی مناسب برای رونق کشت گل نرگس
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق گرمسار
ساپینتو: به اشتباهات خودمان باختیم
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ شکست استقلال مقابل الحسین
قدردانی معاون اول رئیس جمهور از وزیر ارشاد برای برگزاری جشنواره‌های فجر
تولید سرامیک‌های سکوریتی با فناوری نانویی ایرانی
قیام تبریزی‌ها، ضربه قاطع بر پیکر رژیم ستمشاهی
روایت‌های شهدای حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ (ع)
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ بهمن
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
افزایش بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر در خسروشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
مراسم تشییع پیکر زنده یاد عنایت الله بخشی
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
ضرورت شفاف‌سازی و گفت‌وگو درباره واقعیت‌های اجتماعی  (۱ نظر)