پخش زنده
امروز: -
مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: سالانه بیش از ۳۰ تنماهی دودی در استان تولید و روانه بازارهای داخلی میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل محمد الهبخش در بازدید از کارگاه تولید و بسته بندی ماهی دودی اظهار کرد: این کارگاه با داشتن پروانه بهره برداری و بهداشتی به مساحت ۷۰۰ متر در روستای گیلانده از توابع شهرستان نمین، با ظرفیت تولید بیش از ۳۰ تن از انواع ماهیان گرمابی و دریایی و ظرفیت اشتغال بیش از ۵نفر، مشغول فعالیت است.
مدیرکل شیلات استان اردبیل افزود: انواع ماهیان گرمابی از قبیل آمور، فیتوفاک، زالون و ماهی سفید در حوضچههای نمک و دودخانههای مجزا طی بازه زمانی ۲۰ روزه، در این کارگاه تولید و عرضه میشود.
اله بخش از فروش ماهیدودی به استانهای همجوار نیز خبر داد و افزود: ماهیان تولیدی در این کارگاه علاوه بر تأمین نیازهای داخل استان به برخی استانهای همجوار صادر میشود.
وی بیان کرد: یکی از روشهای حفاظت پروتئین ماهی در برابر فسادپذیری دودی کردن آنها بوده که بهمنظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانیمدت از آبزیان مورداستفاده قرار میگیرد.