رحمانی فضلی: مواد مخدر مهمترین آسیب اجتماعی کشور
وزیر کشور گفت: محوری ترین آسیب اجتماعی کشور مواد مخدر است.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، عبدالرضا رحمانی فضلی در دیدار با هنرمندان و ورزشکاران افزود: 20 درصد قتل ها، 55 درصد طلاق ها و درصد زیادی از سرقت ها به علت گرایش و مصرف مواد مخدر است.
وی گفت: اگر ما بتوانیم این معضل را حل کنیم بقیه مشکلات اجتماعی رفع می شود.
رحمانی فضلی افزود: بر اساس نظرسنجی های انجام شده ، لذت جویی علت اصلی مصرف مواد مخدر است.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه کنترل مرزها در مقایسه با گذشته افزایش نسبی یافته است، گفت: سال گذشته 500 تن انواع مواد مخدر در کشور کشف شد که این میزان فقط در 9 ماهه نخست امسال کشف شده است.
رحمانی فضلی از تغییر مواد مخدر سنتی به صنعتی خبر داد و افزود: مواد مخدر صنعتی با انواع مختلف و حتی برای مصرف دانشجویان ارائه می شود.
وی گفت: در حال حاضر یک میلیون و 322 هزار معتاد در کشور داریم که این میزان در دنیا 210 میلیون نفر است.
رحمانی فضلی افزود: البته باید بگویم که این مقدار برای ما که کشوری مسلمان هستیم زیبنده نیست و آمار معتادان باید کاهش یابد.
وزیر کشور با اشاره به حرکت ستاد مبارزه با مواد مخدر به سمت پیشگیری و درمان گفت: در حال حاضر پنج هزار و 300 مرکز درمانی که 90 درصد آنها خصوصی است در کشور فعال هستند و 750 هزار معتاد کشور تحت درمان قرار دارند.
رحمانی فضلی افزود: درآمد سالانه تجارت مواد مخدر 1600 میلیون دلار در دنیا است در حالی که این درآمد در ایران سه هزار میلیارد دلار است.
وزیر کشورگفت: هدف و رویکرد ستاد مبارزه با موادمخدر، در حوزه درمان ، پیشگیری ، صیانت و مبارزه با مواد مخدر و اجتماعی محور کردن این موضوع است.
رحمانی فضلی افزود: این رویکرد با کمک ورزشکاران و سایر نخبگان و اقشار تاثیرگذار جامعه قابل تحقق است و باید ازظرفیت های مردمی نیز استفاده شود.
وی گفت: هر کاری به مردم سپرده شود اجرای آن موفق خواهد بود چرا که انقلاب اسلامی نیز پس از لطف خداوند و رهبری امام راحل(ره) با همت مردم به پیروزی رسید.
رحمانی فضلی خطاب به ورزشکاران گفت : شما گروه های مرجع برای جوانان و سایر مردم هستید و می توانید ستاد مبارزه با مواد مخدر را برای تحقق رویکرد اجتماعی محور کمک کنید.
در این نشست جمعی از چهره های ورزشی کشور و همچنین محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان حضور داشتند.
کی روش سرمربی تیم ملی ،جواد زرینچه ، احسان قائم مقامی ، یوسف کرمی و آرش میراسماعیلی هم از جمله چهره های ورزشی بودند که دراین نشست حضور یافتند.