• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۳۶۶۵
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۱
سیاسی » دولت

پزشکیان: با وحدت و وفاق می‌توانیم ناترازی‌ها را حل کنیم

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه با مساعدت و همراهی همه بخش‌های حاکمیت، مشکلات را حل خواهیم کرد، گفت: اکنون ناترازی‌ها در حد بحران است، اما می‌توانیم با وفاق و وحدت آنها را حل کنیم.

پزشکیان: با وحدت و وفاق می‌توانیم ناترازی‌ها را حل کنیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور در جریان حضور در مراسم چهل و هفتمین دوره دانش‌آموختگی دانشگاه علوم انتظامی امام حسن مجتبی (ع)، در نشستی با فرماندهان، معاونان و مدیران عالی فراجا، با اشاره به اینکه براساس آیات و روایات، حکومت‌ها، پیامبران و منجیان آمده‌اند تا قسط و عدالت را پیاده کنند، گفت: پرسنل نیرو‌های مسلح و کارکنان نیروی انتظامی در این مسیر جزو موثرترین نیرو‌ها و بخش‌ها هستند، از این‌رو باید قدردان تلاش‌های شما عزیزان باشیم.

رئیس جمهور از پرسنل نیروی انتظامی خواست تا با تمام افراد جامعه، چه درستکار و چه خلافکار، براساس عدالت برخورد کنند و اظهار داشت: مبادا شناعت یک عده باعث شود که پا را فراتر از حق بگذاریم، چرا که در آموزه‌های دینی جایگاه انسان‌ها بالا است و آنچه را که خدا حکم می‌کند باید در حق تمام انسان‌ها اجرا شود.

آقای پزشکیان با تاکید بر اینکه فقر و تبعیض عامل اصلی ایجاد نارضایتی و جرم در جامعه است، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم براساس آموزه‌های الهی عدالت را درست اجرا کنیم، آمار جرم نیز کاهش خواهد یافت. همچنین برخورد با مجرمان باید متناسب با جرم و حدود الهی مرتبط با آن جرائم باشد.

رئیس جمهور فعالیت نیروی انتظامی را شایسته قدردانی دانست و تصریح کرد: دولت همه تلاش خود را برای ارتقای وضعیت معیشتی و تامین مسکن نیرو‌های مسلح به کار گرفته و این حداقل کاری است که می‌توانیم برای قدردانی از زحمات حافظان امنیت جامعه انجام دهیم. در این زمینه با وزیر کشور نیز هماهنگی‌هایی لازم انجام شده است.

آقای پزشکیان افزود: با مساعدت و همراهی همه بخش‌های حاکمیت، مشکلات را حل خواهیم کرد. اکنون ناترازی‌ها در حد بحران است، اما می‌توانیم با وفاق و وحدت آنها را حل کنیم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به شرایط منطقه و اقدامات رژیم صهیونیستی و آمریکا، گفت: آنان مسلمانان را به جان یکدیگر انداخته‌اند و به این روش قلدری می‌کنند؛ بنابراین همگی باید به ریسمان خدا چنگ بزنیم و از دعوا با یکدیگر به دور باشیم.

آقای پزشکیان در پایان اظهار داشت که توان علمی و مهارتی نیرو‌های مسلح و به ویژه نیروی انتظامی باید افزایش یابد چرا که دشمنان از طریق برتری تکنولوژیک مسلمانان را زمین‌گیر کرده‌اند.

در بخشی از این نشست سردار احمدرضا رادان فرمانده فراجا اظهار داشت: در سند تحول راهبردی فراجا ۴۰ مأموریت و وظیفه کلی، ۱۷ نقش و ۲۶ کارکرد اساسی در فضای حقیقی و مجازی با رویکرد عامل و غیرعامل مشخص شده است بر همین اساس در بیش از ۱۲ هزار مقر استقرار یافته‌ایم. به روز نگاه داشتن این مقر‌ها دشوار است و نیاز به منابع و بودجه یا تجهیزات دارد.

سردار رادان در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح اولویت‌های کاری فراجا پرداخت و درباره ضرورت بهینه‌سازی و تسهیل‌گری در ارائه خدمات انتظامی به مردم، گزارشی از اقدامات شاخص در ارتقای نظم و امنیت طی ۹ ماه گذشته توضیحاتی ارائه کرد و یادآور شد در این مدت ۶۳ نفر از کارکنان نیروی انتظامی در مسیر تامین امنیت به شهادت رسیده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
شدت و خشم با دشمنان، شفقت و رحمت با دوستان
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده؛ بازوی علمی قوه قضائیه
استاندار ایلام پای صحبت مردم دشت عباس نشست
راهیابی تیم والیبال نشسته بانوان چهارمحال و بختیاری به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور
پیش بینی وزش باد و بارش های پراکنده در سمنان
بیانیه تشکل جبهه پیروان خط امام و رهبری به مناسبت ۲۲ بهمن
محدودیت‌های ترافیکی ۲۲ بهمن در کرمان
گلبانگ وحدت‌آفرین الله‌اکبر در پایتخت مقاومت
افتتاح طرح‌های مسکن و راه در چهارمحال وبختیاری
افتتاح طرح‌های راهداری در شهرستان انار
لاریجانی: موشک‌های ایرانی رژیم صهیونی را سرجایش رساند
افتتاح ۱۸ طرح آموزشی، تربیتی، مهارتی و ورزشی در کرمان
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
تأکید بر تقویت وحدت و همدلی و مقابله با توطئه‌های دشمنان
دعوت استانداری آذربایجان شرقی از مردم استان برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جشنواره فیلم فجر؛ فرصتی برای شکوفایی فرهنگی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
افتتاح ۶ هزار طرح آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
افتتاح طرح های دهه فجر در بم
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)