• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۱۵۰۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

حمایت دولت از توسعه فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی

سخنگوی دولت از توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی به منظور توسعه ابزارها، مدل‌های بومی، محصولات و پژوهش‌های این حوزه فناوری با حمایت معاونت علمی و سایر دستگاه‌ها خبر داد.

حمایت دولت برای توسعه فناوری های مبتنی بر هوش مصنوعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، خانم فاطمه مهاجرانی در بازدید از مرکز ملی داده‌های تصویری ، با اشاره به حمایت جدی و زیرساختی و نرم‌افزاری دولت از توسعه فناوری‌ها و ابزار‌های فناورانه به ویژه الزامات و ابزار‌های مبتنی بر هوش مصنوعی گفت : فعالیت نیروی انسانی جوان و متخصص در حوزه‌های جدید فناورانه و توسعه اقتصاد‌های جدید پیش روی فضا‌های کسب وکار در حال گسترش است و تیم‌های فناور و نوآور جوان ، از جمله همین مجموعه که در حوزه پردازش داده‌های تصویری فعالیت دارند،  نشان دهنده آینده روشن ایران در حوزه فناوری‌های نوین به ویژه فناوری هوش مصنوعی هستند . 

سخنگوی دولت افزود : جوانانی که در حوزه‌های نوین فناوری و در لبه‌های دانش حرکت می‌کنند و تلاش می‌کنند علم را از روی کاغذ، به عرصه‌هایی همچون اقتصاد بیاورند، باعث خوشحالی هستند و حرکت‌های نوآورانه و فناورانه این چنینی ، مورد حمایت جدی دولت خواهد بود.

مهاجرانی، با بیان این‌که امروز تلاش شرکت‌های دانش‌بنیان و دستاورد‌هایی که فرزندان کشور به آنها دست یافته‌اند، مایه مباهات و افتخار ملی است، ابراز امیدواری کرد با تلاش‌هایی که متخصصان و نخبگان جوان کشور انجام می‌دهند، شاهد نقش آفرینی و سهم بیش‌تر نوآوری و فناوری در عرصه‌های مختلف به ویژه تحول در اقتصاد باشیم.

سخنگوی دولت با اشاره به نقش فناوری و نوآوری در حوزه‌های مختلف از جمله فضای مجازی و رسانه گفت: یک معنای واحد که همان ایران اسلامی است، همه ما را دور هم جمع می‌کند و ذیل رهنمود‌های رهبر فرزانه انقلاب، جامعه‌ای منسجم را شکل داده است. ذیل تأکیدات ایشان ، اساس توسعه و پیشرفت این جامعه،  توسعه فناوری‌ها و حرکت در مسیر دست‌یابی به جدیدترین نوآوری‌ها و پیشرفت‌های فناورانه است که امروز به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان محقق شده است. دولت چهاردهم نیز هم‌سو با سیاست‌های کلان و راهبردی کشور، تسهیل‌گر مسیر توسعه فناوری‌های نوین و حرکت در مرز‌های دانش و فناوری به کمک جوانان شرکت‌های دانش‌بنیان است.

مهاجرانی، درباره مرکز ملی داده‌های تصویری گفت :‌ موضوع پردازش داده‌ها، توسعه نمونه های بومی و توسعه ابزار‌های هوش مصنوعی جزء  روند‌های مهم و اولویت‌دار است و جزء  موضوعاتی به شمار می‌رود که ضمن تأکید اسناد بالادستی کشور، تأکید مقام معظم رهبری را دارد و دولت در بخش‌های مختلف از جمله معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، سازمان ملی هوش مصنوعی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در کنار هم مسیر توسعه هوش مصنوعی در کشور را طی می‌کنند.

وی با اشاره به نقش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در حمایت از توسعه فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی گفت:دولت از اساسنامه‌ای که در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در حوزه فناوری هوش مصنوعی، در حال تدوین است ، حمایت می کند و این اساسنامه خط مشی حرکت و نقش بخش‌های مختلف را مشخص می‌کند.

سخنگوی دولت افزود :‌ این اساس‌نامه پس از تدوین و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، در دستور کار دستگاه‌ها قرار خواهد گرفت و با هماهنگی که بین دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف ایجاد خواهد شد و توانمندی و انگیزه خوبی که در هر دو دستگاه وجود دارد، امیدوار هستیم که به نتایج خوبی در توسعه هوش مصنوعی، ابزار‌های رسانه و فناوری‌های این حوزه دست یابیم .

مرکز ملی داده‌های تصویری با نگاه به چهارگانه دانش، فناوری، کاربرد، محصول- سرویس با هدف جمع آوری، تجمیع و بهره برداری از دیتاست‌های بومی با مدل مردم پایه (VGI) تشکیل شده است تا با استفاده از ظرفیت‌های بومی و پراکندگی موقعیت محور نیاز محصول سرویس‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی تصویر محور را مرتفع کند.

در کنار تجمیع داده‌ها و شکل گیری دیتاها، مرکز ملی داده ها ی تصویری با الگوی شتاب دهی با مدل استارتاپ استودیویی اقدام به توسعه کسب و کار‌های دانش پایه کرده که برخی از این محصولات و سرویس‌ها در دسترس عموم کاربران قرار گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)