• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۷۸۳۳
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۴
اقتصادی » صنعت

۴۳ مدیر جوان و واحد تولیدی برتر تجلیل می‌شوند

رئیس خانه صمت جوانان ایران گفت: در جشنواره ملی تولیدکنندگان و مدیران جوان، از ۲۴ مدیر نمونه جوان، ۱۹ واحد تولیدی برتر، یک شهرک صنعتی بخش خصوصی و ۳ چهره ماندگار صنعتی در مرکز همایش‌های صدا و سیما تجلیل خواهد شد.

به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای حسین زاهدی با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر افزود: جشنواره ملی تولیدکنندگان و مدیران جوان، هر ساله به همت خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران، با هدف شناسایی و معرفی مدیران جوان به جامعه صنعتی و معدنی کشور برگزار می‌شود و امروز هم هجدهمین دوره این جشنواره و شانزدهمین دوره معرفی چهره‌های ماندگار صنعت، معدن و تجارت برگزار خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با بیان اینکه متقاضیان حضور در این جشنواره از ابتدای مهر ماه تا ۲۰ آبان ماه فرصت ثبت نام داشتند گفت: ۷۶۰ تقاضا به دبیرخانه این جشنواره ارسال و پس از اتمام مهلت ثبت نام، جلسات کمیته علمی و ارزیابی آغاز شد.

زاهدی افزود: سن چهره‌های ماندگار باید بالای ۶۰ سال و در بخش مدیران جوان هم سن باید کمتر از ۴۰ سال باشد. 

رئیس خانه صمت جوانان ایران با بیان اینکه تاکنون ۲ هزار جوان از طریق این جشنواره به جامعه صنعتی و معدنی کشور معرفی شده‌اند گفت: خانه صمت جوانان تلاش می‌کند خودباوری را در میان جوانان برای سرمایه گذاری، کارآفرینی و حضور در فعالیت‌های صنعتی کشور تقویت کند.

زاهدی در باره تفاوت جشنواره امسال با سال قبل هم افزود: علاوه بر شاخص‌هایی از جمله اشتغال پایدار، صادرات، ارزآوری نو آوری و اختراعات، مدیریت بهره وری، نظامات و فرایند‌های سازمانی، مدیریت دانش و مسئولیت اجتماعی، امسال یک گروه جدید با عنوان " به کارگیری الگو‌های هوش محور" به گروه شاخص‌ها اضافه شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: با توجه به اینکه امسال سیاست‌های خانه صمت جوانان ایران و اهدافی که برنامه ریزی شده، استفاده از الگو‌های هوشمند و به ویژه هوش مصنوعی است؛ بر این اساس، شاخص‌هایی را در این زمینه تعریف و واحد‌هایی را که از این الگو‌ها استفاده می‌کنند شناسایی کردیم ضمن اینکه خبر‌هایی خوبی هم در این حوزه وجود دارد و تا سال آینده رتبه ارزیابی‌ها در این بخش ارتقاء پیدا خواهد کرد.

زاهدی با اشاره به اینکه چهره‌های نمونه توسط کمیته علمی و ارزیابی انتخاب می‌شوند؛ افزود: اعضای کمیته علمی از هیئت علمی دانشگاه‌ها و مدیران صنعتی کشور و کمیته ارزیابی هم از کمیسیون‌های خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران و نخبگان بخش صنعت، معدن تشکیل شده‌اند و هیئت داوری را انجام می‌دهند.

وی گفت: متاسفانه به ویژه در بخش معدن حضور جوانان کم رنگ است به همین دلیل تلاش می‌کنیم شرایطی را ایجاد کنیم که جوانان در این فضا‌ها قرار بگیرند تا بتوانیم به توسعه صنعتی کشور برسیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

زاهدی اضافه کرد: باتوجه به اینکه خانه صمت جوانان ایران یک تشکل بخش خصوصی است متقاضیانِ شرکت در این جشنواره نیز فقط از بخش خصوصی هستند.

دبیر خانه صمت جوانان ایران گفت: خانه صمت جوانان ایران به نقش محوری تشکل‌های بخش خصوصی در توسعه اقتصادی کشور باور دارد و فرصت و میدان را در اختیار جوانان قرار می‌دهد ضمن اینکه از چهره‌های ماندگار نیز در بخش‌های مشورتی استفاده می‌کند البته شرایط کشور هم اکنون به گونه‌ای است که باید از فرصت‌ها و از ظرفیت‌ها استفاده کنیم و این فضا را در اختیار جوانان قرار دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین نکوداشت سردار شهید رضا شکری پور
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شه‌بخش دومین برنز ایران را به نام خود زد
نیرو‌های مسلح باوجود خطر، پای لانچر‌های پرتاب موشک ایستادند
شهسواری: بازی با اوگاندا دشوارتر از انتظار بود
آغازعملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر
مله؛ محصولی منحصر‌به‌فرد از خراسان جنوبی در آستانه ثبت جهانی
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ عبدلی: خوشحالم نخستین طلایی ایران شدم
طرح دوم مسیر چشمه‌چاهی سیروان- ورمیان در انتظار تامین اعتبار
رشد شاخص‌های عملکرد اقتصادی مناطق آزاد در هفت ماه گذشته
خام فروشی در زنجیره فولاد
آغاز آموزش رانندگان عمومی حمل و نقل در اصفهان
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
کشف زمین خواری ۱۱ میلیاردی در فریدن
ادامه تلاش ها برای نجات کوهنورد گیلانی
اجرای طرح «اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی» در زنجان
انتشار اطلاعات شخصی زمینه‌ساز سوءاستفاده مجرمان سایبری
بزرگداشت شهید رویداد تسخیر لانه جاسوسی در شاهرود
عرضه مکمل‌های سوخت در جایگاه‌های ایلام، ممنوع!
معرفی نفرات برتر رقابت‌های جودو و دفاع شخصی انتخابی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
نشست سران قوا برگزار شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)