• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۰۷۰۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۱
اجتماعی » محیط زیست

اقدامات کلیدی سازمان هواشناسی در ۱۰۰ روز

رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: در ۱۰۰ روز اخیر هشت اقدام کلیدی انجام شده تا در مواقع بحران‌های جوی مدیریت بهتری بر شرایط غیر معمول اعمال شود.

۸ اقدام کلیدی سازمان هواشناسی در ۱۰۰ روز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما  سحر تاج‌بخش مسلمان با اعلام این خبر گفت: هم اکنون فاز دوم طرح توسعه سامانه هشدار سیل بر اساس روش ارزیابی آسیب‌پذیری در سازمان در حال اجراست که پیشرفت‌های خوبی داشته است.

وی ادامه داد: همچنین طرح جدیدی در سازمان برای ارائه خدمات کشاورزی در حال اجراست که برای پیش بینی دقیق‌تر دمای هوا برای کاهش مخاطرات تنش‌های دمایی در بخش کشاورزی در حال توسعه است.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور افزود: با تکمیل این محصول می‌توان در تنش‌های شدید دمایی با دقت بالاتر، اقدام نمود.

تاج‌بخش مسلمان گفت: در ۱۰۰ روز اخیر با خرید و ورود چهار «پروفایلر باد» به کشور، پیش بینی چینش باد برای حوزه هواشناسی هوانوردی، با دقت بهتری انجام خواهد شد و برنامه ریزی‌ها برای نصب این چهار دستگاه در فرودگاه‌های پر ترافیک کشور در دستور کار است.

وی خاطر نشان کرد: به دلیل تحریم‌های شدید حاکم بر برخی تجهیزات هواشناسی به ویژه تجهیزات هواشناسی هوانوردی، همواره در تامین تجهیزات پایش باد قائم دچار مشکلاتی وجود داشت، اما با پیگیری‌های جدی سازمان و مساعدت دولت، پس از یک دهه نخستین محموله ویندپروفایلر باد عملیاتی کشور وارد شد و به زودی نصب می‌شود.

رئیس سازمان هواشناسی کشور اضافه کرد: این تجهیزات، امینی پرواز در نشست و برخاست هواپیما را در شرایط وزش باد شدید افزایش داده و به خلبان کمک می‌کند تا با اطلاعات کامل تری عملیات نشست و برخاست هواپیما را انجام دهد.

تاج‌بخش مسلمان در بخش دیگری به طراحی و توسعه نرم افزار پایش و پیش آگاهی گردوخاک اشاره کرد و گفت: این طرح نیز در مراحل پایانی قرار دارد و تلاش می‌شود تا پایان سال به بهره برداری برسد.

وی در ادامه گفت: در ۱۰۰ روز اخیر ۳۰ ایستگاه هواشناسی اقلیم شناسی و باران سنجی، صدور ۳۲۰ گواهی کالیبراسیون تجهیزات فرودگاهی و ۹۸ گواهی کالیبراسیون تجهیزات جاده‌ای و استاندارد سازی و راه اندازی سیستم اطفاء و اعلان حریق مرکز اطلاعات و پردازش‌های فوق سریع انجام شده است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: همچنین در ۱۰۰ روز اخیر پیاده سازی و نصب سامانه ICS در ۳۰۰ ایستگاه جهت جمع آوری خودکار داده در سازمان به اتمام رسیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)