• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۴۵۰۰
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

برگزاری همایش «ترور حقیقت» در دانشگاه صدا و سیما

یادبود­ ۲۱۲ ­ شهید خبرنگار در جنگ غزه موضوع این همایش است. ­

به گزارش ­خبرگزاری صدا و سیما، ­­بر اساس اعلام کمیته حفاظت از خبرنگاران، در فاصله مهر ۱۴۰۲ تا مهر ۱۴۰۳، در حملات رژیم صهیونیستی،۲۱۲ خبرنگار و فعال رسانه‌ای لبنان شهید شده‌اند و ۷۵ مرکز رسانه‌ای هم در غزه کاملا تخریب شده است.
آقای مرتضی کار آموزیان رئیس سازمان بسیج رسانه‌ای کشور با حضور در استودیو شبکه خبر­ درباره این همایش گفت: ما امروز میزبان بیش از ۳۰۰ خبرنگار داخلی و خارجی هستیم ­به صورت همزمان در ایران و ۱۲ رسانه خارجی که الان در چند کشور حوزه مقاومت در حال برگزاری این همایش هستند، به دلیل کشتار وسیع خبرنگاران که دیروز با شهادت­ آقای محمد عفیف به جمع ۲۱۲ شهید رسانه جبهه مقاومت پیوستند.

وی افزود: علیرغم تمامی کنوانسیون‌های بین المللی و کنوانسیون ژنو، به صورت عامدانه دفاتر خبری آنها هدف آماج حملات رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرد.
کار آموزیان ادامه داد: به دنبال این بودیم که بتوانیم یک مراسم گرامیداشت برگزار کنیم­ به صورت همزمان در رسانه‌های داخلی و خارجی و رسانه‌هایی که در جبهه مقاومت شهید داده بودند و بتوانیم پیگیری حقوقی با این عزیزان خبرنگار انجام دهیم که خدا رو شکر این اتفاق از ساعتی پیش رقم خورد، این همایش بزرگ ما آغاز شده و استقبال بسیار خوبی هم بین رسانه‌های خارجی از آن شد و نکته جالب این است که خیلی از اینها فکر نمی‌کردند که از ایران ­این اتفاق رقم بخورد و این مجمع بین المللی رسانه‌های آزاد یا رسانه‌های مستقل از اینجا شکل بگیرد، در خیلی از زمینه‌ها که ایران پیشگام بوده در این زمینه هم پیشگام بودیم و الان ما مدافع این خبرنگاران عزیز هستیم.
وی درباره جزئیات این همایش گفت: ما از ابتدای «طوفان الاقصی» تا دیروز ۲۱۲ خبرنگار شهید را در غزه و فلسطین داشتیم نزدیک به ۱۵۲ جانباز و مجروح رسانه‌ای را داشتیم، ۱۶۰۰ حمله بر علیه خبرنگاران داشتیم، ۱۰۰ خبرنگار بازداشت شدند که در حال حاضر ۵۲ نفر از اینها همچنان در باز داشت هستند، ۲ خبرنگار مفقود داریم ، تمام این موارد و آماری که ارائه کردم باضافه ۲۷ خبرنگار زن بی سابقه‌ترین حملات بر علیه خبرنگاران­ صورت گرفته چرا که بین قشر‌هایی که آسیب دیده اند بین این ۴۲ هزار نفری که در فلسطین شهید شدند، ۱۰ درصد قشر خبرنگار و رسانه ای‌ها بیشتر از سایر قشر‌ها این آسیب‌ها را دیدند، ما دنبال­ راه اندازی مجمعی بودیم برای پیگیری مطالبات حقوقی این عزیزان، توانستیم یک رسانه‌ای را راه اندازی کنیم تقریبا الان حدود دو هزار نفر از عزیزان رسانه‌ای از سراسر دنیا به این کمپین ما پیوستند و به نوعی اساسنامه‌ای را که نوشتیم امضا می‌کنند تا بتوانیم ­­بعد از این همایش پیگیری حقوقی آن را انجام دهیم­.

رئیس سازمان بسیج رسانه‌ای کشور درباره ریز برنامه امروز گفت: ما امروز فروم گفتگو داریم همفکری بین خبرنگارانی که از برخی از کشور‌های حوزه مقاومت آمده اند باضافه برخی از مهمانان داخلی نظیر کارشناسان حوزه رسانه و با سخنرانی اختتامیه امان­ توسط دکتر جبلی رئیس سازمان صدا و سیما صورت خواهد گرفت­، قرار است که این ادامه پیدا کند، فردا­ جشنواره «حریم رسالت» را داریم که در زیبا کنار گیلان برگزار می‌شود حدود ۹۰۰ نفر از خواهران عزیز در آن حضور دارند، خبرنگاران حوزه زنان در سراسر کشور حضور دارند باضافه­ ۲۸ مهمان خارجی که در این مراسم شرکت می‌کنند، این برنامه ما ادامه خواهد داشت، قطعا در بین کشور‌های مختلف در روز‌ها و ماه‌های آینده و در سالگرد طوفان الاقصی ادامه خواهیم داد تا بتوانیم به نتایجی که مد نظرمان بوده برسیم.

کارآموزیان در پایان ادامه داد: ما سه قانون داریم که هم در سازمان ملل و هم در کنوانسیون ژنو تصویب شد، حق هیچگونه تعرضی را به خبرنگاران در جنگ‌ها و در بحران‌ها ندارند، در سال ۲۰۱۲ دو تن از خبرنگاران فرانسوی در مالی­ توسط شورشیان کشته شدند، فرانسه این موضوع را به سازمان ملل کشاند و قطعنامه گرفت و از سال ۲۰۱۳ قانون تصویب شد و قطعنامه صادر شد تحت عنوان «محکومیت تعرض علیه خبرنگاران» خیلی از کشور‌های دنیا محکوم کردند تعرض علیه خبرنگاران را ­ولی متاسفانه ما می‌بینیم که طی یک سال در یک محدوده کوچک جغرافیایی­ ۲۱۲­ نفر از خبرنگاران­ و آمار ۴۴۴ فعال رسانه‌ای و فضای مجازی شهید شده اند ولی متاسفانه صدای هیچ کدام از مدعیان دروغین حقوق بشر بلند نمی‌شود، قرار ما این است که با خبرنگاران، انسان رسانه‌ها، ­ سایر رسانه‌ها در جبهه مقاومت و آزادیخواهان دنیا و رسانه‌های مستقل حضور دارند، بتوانیم تبدیل کنیم به یک گفتمان بزرگ و دنبال کنیم این گفتمان را تا همه محکوم کنند و شاهد اینجور اتفاقات نباشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال شش مصدوم حادثه رانندگی به بیمارستان کاشانی اصفهان
نمایش ۳ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
ساخت شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم توسط فناوران ایرانی
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
صعود تیم ملی فوتسال ایران به فینال
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده با شرط اقدام تا ۲۶ بهمن در زنجان
برگزاری مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار قاجاریان در نیشابور
امضای ۲۹ سند همکاری میان پاکستان و ازبکستان
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود
نمایش آثار سینمایی چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر در چهارمحال و بختیاری
افتتاح گلخانه پیشرفته در شهرستان جعفرآباد قم
فواید جوراب پوشیدن؛در سلامت پاها
رزمایش کمک مومنانه به نیازمندان در گرمه
شکارچیان متخلف در دام قانون
پیش بینی ناپایداری جوی در برخی نقاط شرقی و دریایی هرمزگان، ۱۷ بهمن
انتخاب برترین‌های مسابقات والیبال نوجوانان شهرستان بروجن
برتری تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل پاس کردستان
تمسخر شاه انگلیس به خاطر ارتباط برادرش با اپستین
جا به جایی یک میلیون و ۸۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری برون شهری خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)