پخش زنده
امروز: -
زعفران تولیدشده گیلان به لحاظ رنگ، طعم و عطر مورد تایید آزمایشگاههای تخصصی زعفران خراسان جنوبی قرارگرفت و درجه ممتاز را کسب کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: مشخصات محصول زعفران گیلان مانند رنگ، طعم و عطر با کد گذاری در آزمایشگاههای تخصصی زعفران خراسان جنوبی بررسی شد و در رده ممتاز جای گرفت.
صالح محمدی با بیان اینکه برداشت محصول زعفران از ۶۰ هکتار از زمینهای گیلان از ابتدای آبان آغاز شد، افزود: پیش بینی میشود امسال ۱۸۰ کیلوگرم زعفران به ارزش ۶۳ میلیارد ریال در استان برداشت شود.