• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۴۹۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۱
آذربایجان غربی » اقتصادی

ماکو میزبان نمایشگاهی با حضور کشور‌های عضو اکو

مدیرعامل منطقه آزاد ماکو از برگزاری نمایشگاهی با حضور کشور‌های عضو اکو برای جذب سرمایه گذاری در حوزه‌های تجارت، ترانزیت و لجستیک بزرگترین منطقه آزاد کشور خبرداد.

ماکو میزبان نمایشگاهی با حضور کشور‌های عضو اکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  مدیرعامل منطقه آزاد ماکو درحاشیه رویداد کیش اینوکس ۲۰۲۴ اظهار کرد: قطعا برگزاری این نوع نمایشگاه‌ها باعث می‌شود بسیاری از فعالان اقتصادی در حوزه‌های بازار سرمایه، بانک و بیمه همدیگر را ببینند و از روش‌های نوین تامین سرمایه برای پروژه‌های خود استفاده کنند. 
 حسین گروسی افزود: ما بنا داریم مشابه این نمایشگاه را در اردیبهشت ماه با حضور کشور‌های عضو اکو که دسترسی بیشتری به منطقه ماکو دارند داشته باشیم، منطقه آزاد ماکو در نمایشگاه کیش اینوکس حضور فعال داشته و سرمایه گذاران خوبی برای سرمایه گذاری در منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو جذب کرده است. 
مدیرعامل منطقه آزاد ماکو ادامه داد: ماکو پتانسیل‌های خوبی دارد. به عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور می‌تواند در حوزه تجارت، ترانزیک و لجستیک حرف برای گفتن داشته باشد. به همین دلیل در دهکده لجستیک که به مساحت ۱۸۲۰ هکتار در طرح جامع مصوب شده راه آهن، فرودگاه و آزادراه که به این دهکده متصل می‌شود را جای گذاری کردیم. کریدور چین به سرخس، کریدور شرق به غرب، از سرخس _ تبریز _سهلان و از سه راه مرند _دهکده لجستیک_ فرودگاه ماکو ریل حرکت می‌کند و از آنجا به دلیجو در مرز ترکیه به چشمه ثریا وصل می‌شود. ترکیه نیز ریل خود را از طریق چشمه ثریا وصل می‌کند و یک ریل بین المللی ایجاد می‌شود. سرعت این قطار برای حمل بار ۱۶۰ و جابجایی مسافر ۲۵۰ کیلومتر طراحی می‌شود تا امکان حضور گردشگران را داشته باشیم و نیز حضور تجار را در بخش جایجایی کالا و بار داشته باشیم. 
گروسی خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های هر منطقه آزاد جهت توسعه باید مهیا باشد که مهمترین زیرساخت‌ها ریل و فرودگاه است. زیرا بیشترین جابجایی کالا از طریق دریا و سپس ریلی است. فرودگاه نیز مکمل این روش است.
وی با اشاره به انتظار از دولت چهاردهم گفت: دولت باید کمک کند تا زیرساخت‌ها تکمیل شوند. سایر اقدامات مانند جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی را انجام می‌دهیم، اما اگر ریل نداشته باشیم، کالا به سختی جابجا می‌شود. کریدور شرق به غرب یکی از چهار اولویت‌های کشور قرار گرفته است. چین برای کریدور شرق به غرب سه شاخه در نظر گرفته است. شاخه شمالی از روسیه و اوکراین، شاخه ترک رو از ترکمنستان و آذربایجان و شاخه جنوبی از کریدور شرق به غرب می‌گذرد که دولت باید کمک کند تا از طریق فاینانس داخلی و خارجی این کریدور فعال شود. در تفاهمنامه ۲۵ ساله ایران و چین نیز این موضوع مطرح شده است. 
مدیرعامل منطقه آزاد ماکو توضیح داد: مراودات چین و اروپا حدود ۱۰ هزار میلیارد دلار است اگر ما ۱۰ درصد آن را از طریق این کریدور جذب کنیم حدود ۱۰۰ میلیارد دلار می‌شود. 
گروسی با اشاره به اینکه مناطق آزاد به بودجه نیاز ندارند، عنوان کرد: مناطق آزاد اقتصاد بدون نفت هستند  ما نیاز به بودجه‌ای نداریم  با برنامه ریزی‌هایی که در عوارض، تولید و صادرات داریم، هزینه منطقه آزاد را تامین کردیم، اما این زیرساخت‌ها ضروری است که در همه جای دنیا توسط دولت انجام می‌شود. 
وی گفت: موضوع دیگر، بحث قوانین است  از جمله ماده ۶۵ احکام دائم و ماده ۲۷ قانون چگونگی اداره مناطق آزاد که از قوانین بسیار مهم و حساس هستند و انتظار داریم در دولت چهاردهم اجرایی شود.
مدیرعامل منطقه آزاد ماکو گفت: مناطق آزاد را موتور محرکه کشور می‌دانیم. در دنیا تعریف‌های مختلفی از مناطق آزاد دیده می‌شود، اما فصل مشترک همه کشور‌ها این است که دنیا متوجه اهمیت منطقه آزاد شده است. امیدواریم مناطق آزاد بتوانند با اجرای صحیح و دقیق قوانین روی GDP و اقتصاد ملی اثرگذار باشند. درخواست اصلی ما اجرای قوانین است که بتوانیم مناطق آزاد را متحول کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)