• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۵۲۷۶۷
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۷
بین الملل » آفریقا

گردهمایی هفتگی هواداران مقاومت فلسطین در کیپ تاون

گروهی از معترضان هر هفته در یک سال گذشته روبروی کلیسای جامع جورجیا در مرکز کیپ تاون گردهم می‌آیند تا آرمان فلسطین را زنده نگاه دارند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی، گزارشی درباره گردهمایی هفتگی هواداران مقاومت فلسطین در شهر کیپ تاون آفریقای جنوبی پخش کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

همزمان با نخستین سالگرد عملیات طوفان الاقصی و آغاز جنگ و نسل کشی اسرائیل در نوار غزه، مردم در گوشه و کنار جهان تظاهرات می‌کنند. در آفریقای جنوبی، معترضان ثابت قدم در اعتراض‌های هفتگی حضور پیدا کرده اند. کشیش کلیسایی تاریخی در کیپ تاون می‌گوید این اعتراض‌ها وظیفه‌ای است که نباید ترک شود. 

خبرنگار: گروهی از معترضان هر هفته در یک سال گذشته روبروی کلیسای جامع جورجیا در مرکز کیپ تاون گردهم می‌آیند تا آرمان فلسطین را زنده نگاه دارند.

زن معترض: افرادی هستند که بر سر ما فریاد می‌زنند و تلاش می‌کنند سد راه ما شوند؛ افرادی هم هستند که همش نقشه می‌کشند! اما ما می‌آییم و از پشتیبانی و همبستگی عمیقی برخورداریم!

زن معترض: به نظر من بزرگترین چیزی که به ما انگیزه می‌دهد ایستادگی و پایمردی ملت فلسطین است. ما مشاهده می‌کنیم که آنها از مبارزه دست نمی‌کشند و از این رو ابراز همدلی و همبستگی با آنها خاموش نخواهد شد!

خبرنگار: ابتکار عمل این تظاهرات را کشیش مایکل ویدر بر عهده داشته است. کلیسا در مبارزه‌ی آفریقای جنوبی ضد آپارتاید نقشی کانونی ایفا کرده و اکنون این نقش را برای مبارزه با بی عدالتی ضد فلسطینی‌ها به کار می‌گیرد. پیکر دزموند توتو، نماد مقابله با آپارتاید در آفریقای جنوبی در این کلیسا دفن شده است.

کشیش مایکل ویدر، اسقف اعظم کلیسای کیپ تاون: چنین اقدام‌هایی شرایطی را برای ما فراهم می‌آورد که به انسانیت خود بنگریم. ما در ایمان داشتن هم می‌توانیم با کسانی که ایمان پر و پاقرصی ندارند شریک باشیم. آنها به انسانیت ایمان دارند، اما خداباور نیستند؛ با این وجود بحثی را با آنها آغاز کرده ایم درباره اینکه چگونه می‌شود که انسان عشق می‌ورزد و چه چیزی زندگی را امکان پذیر می‌کند و ارزش و اهمیتی که عشق و دوست داشتن در میان جوامع عرضه می‌دارد.

خبرنگار: در طول یک سال گذشته و در فصل‌های سرد و سوزناک زمستان و گرمای سوزان تابستان؛ گاهی وقت‌ها شمار زیادی از افراد و گاهی هم چند نفر انگشت شمار آمده اند تا پیام شان را منتقل کنند.

روحانی شرکت کننده در اعتراض: عدد و رقم مهم نیست، زیرا تفکر و تعقل با آمار و ارقام هیچ سنخیتی ندارد؛ حتی یک نفر هم گاهی اکثریت است چرا که در سمت حقیقت و عدالت قرار دارد. همین چند نفری که اینجا می‌آیند خودشان نماینده‌ی گروه‌هایی بسیار بزرگ و متنوع در کیپ تاون هستند.

خبرنگار: برخی از این معترضان هر هفته به این مکان آمده اند. آنها می‌گویند نه تنها افراد محلی، بلکه گاهی اوقات گردشگران هم به ما می‌پیوندند و پرچم فلسطین را به اهتزاز در می‌آورند. در میدان نبرد، مقاومت مسلحانه است که با نیروی سرکوبگر صهیونیستی مقابله می‌کند و اینجا صدا‌های مقاومت است که که پرطنین غرش می‌کنند؛ همانگونه که این معترضان هر هفته در طول یک سال گذشته به اینجا آمده اند، قطعا همین ازخود گذشتگی هاست که پیروزی را هرچند کوچک یا بزرگ به ارمغان خواهد آورد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
بررسی مسائل حوزه مسکن لرستان در نشست تصويری شورای عالی مسکن
رامسر میزبان همایش ملی نخبگان شاهد و ایثارگر کشور
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
قبوض گاز بر اساس الگوی مصرف پنج‌ساله محاسبه می‌شود
افتتاح زمین چمن مصنوعی دبستان بانو سَرِه در آران و بیدگل
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ آبان در یک نگاه
قطع گاز در رودسر و املش
رئیس انجمن قهوه ایران خواستار توجه بیشتر به این صنعت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)