• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۲۰۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹
سیاسی » دولت
عارف در دیدار خانواده و فرزندان شهدا:

عنوان« فرزند شهید» پرافتخارترین عنوان ایران است

معاون اول رئیس جمهور در ششمین روز از هفته دفاع مقدس و در سالروز شکست حصر آبادان در عملیات ثامن الائمه (ع)، با جمعی از فرزندان شاهد و خانواده معزز شهدا دیدار کرد و با بیان اینکه عنوان «فرزند شهید» پرافتخارترین عنوان ایران است گفت: شما تکلیف دارید که از نام بلند وپرافتخار پدرانتان دفاع کنید.

عنوان «فرزند شهید پرافتخارترین عنوان ایران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد رضا عارف در ششمین روز از هفته دفاع مقدس و در سالروز شکست حصر آبادان در عملیات ثامن الائمه (ع)، با تبریک هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی گفت: شاید گفتن چنین سخنانی برای یک فرد سیاسی، خودنمایی محسوب شود، اما این اعتقاد قلبی من است که همواره به حال شهدا و دانشجویان شهیدی که در دانشگاه با آنها آشنا شده بودم غبطه می‌خورم.

معاون اول رئیس جمهور در این جلسه، پس از شنیدن پیشنهادات و نظرات حاضران درباره مسائل مختلف کشور افزود: اینکه شما به مانند پدران بزرگوارتان هستید و هیچ خواسته شخصی‌ای را در چنین جلساتی مطرح نمی‌کنید، بسیارغرور آفرین است، عنوان «فرزند شهید و خانواده شهدا» پرافتخارترین عنوان در کشور ماست.

وی افزود: اگرچه در طول سال‌های گذشته ما در بسیاری از موارد، الگو‌های محبوب جامعه را سوزانده و از دست داده‌ایم، اما عنوان «شهید» همچنان پرافتخار مانده است و حتی اگر کسی بخواهد این الگو را از جوانان و نوجوانان ما بگیرد هرگز موفق نخواهد شد و شما به عنوان فرزندان شهدا مسئول هستید که از این نام پرافتخار دفاع کنید و برای رشد و توسعه کشور تلاش کنید.

عارف در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر مسئولیت اجتماعی خانواده و فرزندان شهدا در تبیین انقلاب اسلامی برای نسل جوان و نوجوان ایران گفت: یکی از مهمترین وظایف ما این بود که در ۴ دهه گذشته درباره فضایی که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد برای جوانتر‌ها روشنگری و تبیین کنیم، اما درگیر شدن با امور جاری، مانع از این شد که به این حوزه بپردازیم.ما نتوانستیم به خوبی برای این نسل توضیح بدهیم که حاکمیت یک رژیم فاسد و دیکتاتور، خصوصا بعد از کودتای ۲۸ مرداد و تحقیرجامعه ایرانی از سوی غرب بود که باعث شد چهره کاریزماتیکی مانند امام خمینی (ره) بعنوان مرجعیت دینی شجاع و وارسته قدم به میدان مبارزه بگذارند و در کنار آن نیز تشکل‌های اسلامی دانشجویی دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدایت مرحوم آیت الله طالقانی و مهندس بازرگان در این مبارزه وارد شدند، بازار هم دوشادوش آنها حرکت کرد و در حالیکه از ۱۵ خرداد ۴۲ تا بهمن ۵۷ تنها ۱۵ سال گذشته بود، انقلاب اسلامی ایران در عین «ناباوری» به پیروزی رسید و این «پیروزی ناباورانه» همان نکته مهمی است که آیت الله طالقانی به امام خمینی (ره) گفتند و امام هم آن را تایید کردند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: البته انصاف این است که بگوییم گروه‌ها و جریانات سیاسی دیگری هم خصوصا در دانشگاه فعال بودند، اما هیچکدام از آنها اصالت و تاثیرگذاری جریانات اسلامی و انجمن‌های اسلامی دانشجویان را نداشتند و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، همین جوان‌ها بودند که مسئولیت اداره کشور را برعهده گرفتند و مشغول خدمت شدند.

وی با اشاره به نقش شهدا در پیروزی و استحکام نظام اسلامی گفت: دو عامل مهم در پیروزی و تثبیت انقلاب اسلامی نقش داشت که عامل اول، نگاه بلند بنیانگذار انقلاب اسلامی بود و در مرحله بعد، درخشش جوانان متعهد و مؤمنی بود که پدران شما بودند و رشادت آنها باعث استحکام انقلاب اسلامی شد.

عارف افزود: پدران شجاع شما از همان روز‌های ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با تشکیل جهاد سازندگی و بعد هم با انقلاب فرهنگی و پس از آن با شرکت در دفاع مقدس از ایران پاسداری کرده وجانشان را فدا کردند و در حالی که درهمان دوران برخی حتی برای نرفتن به سربازی و جبهه‌های جنگ، به هر ترفندی متوسل می‌شدند، پدران شما در سنین جوانی، نه تنها در جبهه‌ها حضور پیدا کردند که حتی اداره جنگ را هم برعهده گرفته و جنگ را فرماندهی کردند، این خانواده شهدا بودند که در موارد بسیاری در جنگ، با همان اندوخته‌های اندکشان کمک اقتصادی کردند و در تأمین مایحتاج رزمندگان سهیم شدند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: این دستاورد پدران شما بود که امروز انقلاب تثبیت شده است و دشمن پرونده سرنگون کردن نظام اسلامی را برای همیشه بسته است و اکنون تنها به دنبال بهانه‌هایی مانند سلاح هسته‌ای می‌رود در حالی که خودشان هم می‌دانند که ما هرگز دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان آنکه یکی از راه‌های ماندگاری انقلاب اسلامی و غلبه بر مشکلات و پیشرفت در تمامی مسیرها، پیگیری بیانیه گام دوم انقلاب است که مقام معظم رهبری بیان کرده اند گفت: این سند، میثاق ملی همه ماست و موظفیم در مسیر تحقق این سند ارزشمند، با تمام توان حرکت کنیم و در این مسیر، شما فرزندان شهدا باید نقش آفرین باشید، البته این امتیاز نیست بلکه مسئولیت سنگینی است که شما برای پاسداری از خون پدرانتان برعهده دارید.

در این دیدار همچنین دکتر فرزانه صادق مالواجرد، وزیر مسکن و شهرسازی دولت چهاردهم که خود از فرزندان معزز شهداست، با بیان اینکه متأسفانه در همه دولت‌های گذشته، وجهه سیاسی در حضور یا عدم حضور فرزندان شهدا در جلسات مدیران نظام تأثیر زیادی داشته است گفت: امروز خوشحالم که جمعی از خواهران و برادرانم، فارغ از گرایش‌های سیاسی‌اشان و با نگاه‌های سیاسی گا‌ها متفاوت در جلسه‌ای با معاون اول رئیس جمهور، دور یک میز گرد هم آمده اند و نظراتشان را بیان می‌کنند.

وزیر مسکن و شهرسازی دولت چهاردهم، با بیان اینکه جامعه نخبگانی فرزندان شهدا به نسبت جامعه نخبگانی کشور، جمعیت قابل توجه و چشمگیری است افزود: بر خلاف تبلیغاتی که می‌شود ما خودمان با تمام مشکلاتی که در نبود پدرانمان با آنها روبرو بودیم، مبارزه کردیم، چون خون پدرانی در رگ‌های ما جریان دارد که بدون محاسبات معمول، عزیزترین آدم‌های زندگی‌اشان یعنی فرزندان، همسر و پدر و مادرشان را گذاشتند و به دنبال آرمان هایشان رفتند، برای آنها آب و خاک و سرزمینشان از همه چیز مهم‌تر بود.


وی در ادامه با توضیح درباره تفاهم نامه تأمین مسکن ایثارگران که هفته گذشته بین بنیاد شهید و ایثارگران و وزارت مسکن و شهرسازی امضاء شد گفت: این تفاهم نامه، موضوع جدیدی نیست، بلکه دستورالعمل اجرای قانونی است که چند دهه از تصویب آن گذشته، اما به آن عمل نشده است.

دکتر صادق مالواجرد در ادامه گفت: در این دولت، با مطالبه گری بنیاد شهید وهمراهی وزارت مسکن و شهرسازی، به دنبال آن هستیم که قانون را اجرا کنیم و از خانواده شهدا و فرزندان شهدا و تمامی ایثارگران می‌خواهم که مطالبه گر باشند تا برنامه‌ها و اقدامات لازم بهتر و سریع‌تر به مرحله اجرا برسد.

در ابتدای این جلسه، فرزندان شاهد و اعضای خانواده معظم شهدا، در فضایی صمیمانه، به بیان نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود در حوزه‌های گوناگون پرداخته و راهکار‌هایی برای حل مشکلات کشوربیان کردند.

لزوم خودداری از برخورد سیاسی با شهدا و خانواده و فرزندان آنها و پرهیز از تغییر زاویه نگاه به آنها با تغییر دولت ها، مشکلات همسران و والدین سالمند شهدا، عدم وجود ضمانت اجرایی در حوزه قوانین مربوط به ایثارگران از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بود، حاضران همچنین پیشنهاداتی درحوزه مسائل کلان سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور مطرح کردند که دکترعارف به دکتر سید ضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور، برای بررسی‌های بیشتر درباره این موضوعات و پیگیری برگزاری جلسات بعدی دستور داد. 

پایان بخش این مراسم، اهداء لوح تقدیر به خانواده و فرزندان شهدا از سوی معاون اول رئیس جمهور و ثبت عکس یادگاری بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
آسفالت ریزی جاده‌های روستایی ورزقان و خاروانا
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)