• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۳۲۸۸۳
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰
اقتصادی » آب و انرژی
وزیر نیرو عنوان‌کرد؛

ناترازی اقتصادی، اشکال بزرگ صنعت برق کشور

وزیر نیرو اشکال بزرگ صنعت برق کشور را ناترازی اقتصادی برشمرد و گفت: انرژی‌های تجدیدپذیر یکی از روش‌های مطمئن برای جبران ناترازی برق است و باید برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر گام‌های جدی‌تری برداریم.

ناترازی اقتصادی، اشکال بزرگ صنعت برق کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس علی‌آبادی در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران (ساتبا) ضمن تشکر از زحمات سه ساله «محمود کمانی» و همکارانش در این سازمان افزود: برق کالای بسیار گرانبهایی است که جمهوری اسلامی ایران در دهه‌های گذشته دستاورد‌های بزرگی در این حوزه به دست آورده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ایران در حوزه تولید و توسعه صنعت برق در ردیف کشور‌های برتر جهان است، ادامه‌داد: اشکال بزرگی که در صنعت برق وجود دارد ناترازی اقتصادی در این حوزه است که سبب شده تا میزان مصرف برق نسبت به ظرفیت‌های تولید به شدت افزایش پیدا کند و از سوی دیگر منابع مالی کافی برای توسعه ظرفیت تولید برق از بین برود.

وزیر نیرو با تاکید بر ضرورت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به عنوان یکی از روش‌های پاک و مطمئن برای جبران ناترازی در صنعت برق، خاطرنشان‌کرد: اکثر کشور‌های جهان به‌ویژه کشور‌های توسعه یافته با درک اهمیت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در این حوزه سرمایه‌گذاری‌های بسیار زیادی انجام داده‌اند و ما نیز به واسطه محدودیت‌هایی که در حوزه سوخت‌های فسیلی داریم، لازم است در بخش توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر گام‌های جدی‌تری برداریم.

علی‌آبادی گفت: یکی از وظایف مهم سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران، یافتن روش‌های مطمئن، پایدار و متناسب با محدودیت‌های زیست محیطی کشور برای توسعه انرژی برق است و انتظار می‌رود این سازمان در دوره جدید اقدام‌های مطلوبی در این حوزه انجام دهد.

وی با اشاره به اهمیت پیشبرد برنامه‌های مرتبط با بهینه‌سازی مصرف انرژی در بخش‌های مختلف، اظهار داشت: یکی از اقدام‌های خوب سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر، پیگیری ارتقای استاندارد کولر‌های آبی و تجهیز این وسایل برقی با فناوری موتور‌های BLDC است که باید با هدف بهینه‌سازی مصرف و افزایش بهره وری برق در کشور پیگیری شود.

وزیر نیرو، رصد به‌روز و دقیق آخرین تحولات مرتبط با انرژی‌های پاک در دنیا را به عنوان یکی دیگر از دستور کار‌های مهم سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر دانست و اضافه‌کرد: لازم است همکاران ما در سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر با بهره‌گیری از ظرفیت و توان دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان نسبت به آینده‌نگاری و آینده پژوهی در حوزه انرژی‌های پاک اقدام منسجمی را دنبال کنند و با انجام پژوهش و مطالعه به وزارت نیرو برای اتخاذ بهترین تصمیم‌ها با کمترین هزینه‌ها در آینده کمک کنند.

علی آبادی با اشاره به اقدام انجام شده به منظور ریل‌گذاری درست برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، خاطرنشان‌کرد: همچنان لازم است با هدف توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در ایران برخی اشکالات و چالش‌های این حوزه اصلاح شود.

وی به ارزش و اهمیت بالای دو کالای برق و آب اشاره کرد و گفت: لازم است از مسیر‌های مختلف برای اصلاح باور عمومی در خصوص ارزش واقعی آب و برق گام‌های مهمی برداریم.

وزیر نیرو با بیان برخی خصوصیات و توانمندی‌های مدیریتی «محسن طرزطلب» به عنوان معاون وزیر و رئیس جدید سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر افزود: انتظار داریم ساتبا در دوره جدید با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و تجربیات گذشته به‌ویژه ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و نهاد‌های دانشگاهی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و ارتقای بهره وری انرژی برق در ایران موفق باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)