• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۳۱۲۳۳
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۷
سیاسی » دولت
در جلسه مدیریت ترافیک به مناسبت آغاز سال تحصیلی مطرح شد؛

بررسی وظایف وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها درباره مدیریت ترافیک

در جلسه مدیریت ترافیک به مناسبت آغاز سال تحصیلی۱۴۰۴ ـ۱۴۰۳ که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، اقدامات و وظایف وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مربوطه در زمینه آغاز سال تحصیلی جدید بویژه مدیریت ترافیک بحث و بررسی و تصمیم گیری شد.

به گونه‌ای عمل شود تا نظام آموزشی کشور کمترین دغدغه را درباره سرویس‌ مدارس داشته باشند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا عارف در این جلسه که با حضور وزیر آموزش و پرورش، دبیر هیئت دولت، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت، سخنگوی دولت، شهردار تهران و جانشین پلیس راهور فراجا و مسئولان دستگاه‌های مربوطه برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن ماه ربیع الاول تاکید کرد: همزمانی آغاز سال تحصیلی جدید با اعیاد ماه ربیع الاول و ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم در سال جدید تحصیلی، اقدامات و برنامه‌ریزی‌های خوب و مناسب نهاد‌های متولی نتایج خوبی برای دانش آموزان، دانشجویان و کل نظام آموزشی کشور به بار آورد.

معاون اول رئیس جمهور با قدردانی از زحمات و برگزاری جلسات منظم مسئولان دستگاه‌های مربوطه در زمینه هماهنگی امور بازگشایی و نوگشایی مدارس و سال تحصیلی جدید تاکید کرد: مدیریت ترافیک یکی از مسائل مهم در زمان بازگشایی مدارس به ویژه هفته اول آغاز به کار سال تحصیلی جدید است که البته در کنار آن باید درباره زمینه‌های دیگر نیز همفکری و هماهنگی شود تا آغاز سال تحصیلی جدید خانواده‌ها و دانش آموزان با مشکلات روبرو نباشند.

آقای عارف با تاکید بر اینکه آیین نامه حمل و نقل دانش‌آموزی ملاک عمل دستگاه‌های مربوطه قرار گیرد، افزود: مستندسازی رخداد‌ها و تجربیات از سال تحصیلی به منظور بهره‌گیری در سال‌های آتی ضرورت دارد و در این راستا سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، وزارت آموزش و پرورش و شهرداری تهران تا پایان آبان اصلاحات لازم برای این آیین نامه را در قالب یک متمم تهیه کنند تا برای سال آینده تحصیلی به کار گرفته شود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده درباره اقدامات و وظایف دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف در زمینه مدیریت ترافیک به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳ اظهار داشت: باید به گونه‌ای عمل شود تا مدیران مدرسه و نظام آموزشی کشور کمترین درگیری و دغدغه فکری را در برخی مسائل همانند سرویس‌های مدارس داشته باشند تا بتوانند با خیال آسوده، روی مسائل آموزشی و تحصیلی دانش آموزان تمرکز کنند.

آقای عارف خاطرنشان کرد: در وزارت کشور و شهرداری‌های کلان شهر‌ها و کل کشور تمهیدات لازم اندیشیده شود تا مدیران مدارس و خانواده‌های دانش‌آموزان نگرانی‌هایی در زمینه ترافیک و جابجایی دانش آموز نداشته باشند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین از صدا و سیما و شورای اطلاع رسانی دولت خواست تا فرهنگ سازی لازم در خصوص استفاده از حمل و نقل عمومی و عدم به کارگیری از برخی از وسایل نقلیه پرخطر برای جابجایی دانش آموزان توسط والدین را در اولویت قرار دهد.

همچنین در این جلسه اقدامات و وظایف وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مربوطه در زمینه مدیریت ترافیک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید با توجه به تجارب سال‌های گذشته بحث، بررسی و تصمیم گیری شد.

تصمیم گیری در خصوص ساعت کار ادارات و دستگاه‌های دولتی در هفته ابتدایی مهر، توقف عملیات عمرانی ـ خدماتی در مسیر‌های منتهی به مدارس و اطراف آن در زمان اوج تردد‌ها و ترافیک، اطلاع رسانی و تشویق مردم برای استفاده از حمل و نقل عمومی در هفته اول مهر، هماهنگی برای خدمات رسانی منظم و بدون اختلال در حرکت و جابجایی‌ها با اتوبوس، تاکسی و مترو با افزایش ظرفیت ناوگان عمومی، ارائه مشوق جهت استفاده حداکثری از حمل و نقل عمومی و پیش بینی پارکینگ‌های موقت از جمله وظایف و اقدامات دستگاه‌های دولتی، وزارت کشور، صدا و سیما و شهرداری تهران عنوان شد.

همچنین هماهنگی جهت استقرار نیرو‌های پلیس برای کنترل ترافیک در اطراف مدارس، اطمینان از عدم اختلال مسیریاب‌ها، اطمینان از عدم اختلال در چراغ‌ها و علائم راهنمایی و رانندگی به ویژه در مسیر و اطراف مدارس، ممانعت از تردد خودرو‌های آلوده‌کننده و بدون معاینه فنی، ساماندهی کلیه سرویس‌های مدارس با هدف کاهش حداکثری گره‌ها و گلوگاه‌های ترافیکی، تکمیل مراحل اداری نقل و انتقال‌های معلمان و دانش آموزان قبل از آغاز سال تحصیلی و آماده سازی فضای مناسب در مدارس برای حضور و اجتماع والدین دانش آموزان از وظایف و اقدامت وزارت آموزش و تحقیقات و پلیس راهور فراجا بود که در این جلسه بررسی و تصمیم گیری شد.

همچنین علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در این جلسه با اشاره به آمار استفاده ۲میلیون نفری دانش آموزان از سرویس مدارس در سال تحصیلی گذشته، به تشریح برخی مشکلات و چالش‌های سرویس‌های مدارس در سال تحصیلی جدید برای دانش آموزان و دانش آموزان استثنایی پرداخت و تاکید کرد که با هماهنگی و همکاری‌ها با وزارت کشور و شهرداری‌ها برخی عقب افتادگی‌ها در این زمینه جبران شده است.

سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور نیز گزارشی از آمار، اقدامات و عملکرد این وزارتخانه در طرح «استقبال از مهر» و همچنین ثبت نام دانش آموزان و دانش آموزان استثنایی در سامانه پایش ناوگان دانش آموزی «سپند» ارائه و تاکید کرد که هماهنگی‌های لازم و بسیار خوبی با وزارت آموزش و پرورش و شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌های مربوطه در زمینه فرآیند ثبت نام سرویس‌های مدارس انجام شده است.

علیرضا زاکانی، شهردار تهران نیز با اشاره به ثبت نام ۷۲ شرکت ارائه دهنده سرویس مدارس در سامانه سپند تصریح کرد: ظرفیت شهرداری تهران برای مدیریت ترافیک در این کلانشهر در خدمت دولت است تا دانش آموزان و خانواده‌های آنان در جابجایی فرزندان خود نگرانی نداشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
گسترش ویروس آنفلوانزا
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)