• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۸۱۱۷
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی
جهانگیر مطرح کرد:

تخلف در ساخت هتل ٣٠ طبقه ولنجک تهران

سخنگوی قوه قضائیه توضیحاتی درباره ماجرای تخلف در ساخت هتل ٣٠ طبقه در ولنجک تهران، پرونده بابک زنجانی و بازداشت مالک باشگاه نساجی همچنین پرونده چای دبش ارائه داد.

تخلف در ساخت هتل ٣٠ طبقه ولنجک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست خبری اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه ظهر امروز سه شنبه ٢٠ شهریور ماه ١۴٠٣ با حضور خبرنگاران برگزار شد.

جهانگیر در ابتدای این نشست بیان کرد: فرارسیدن ماه ربیع الاول را خدمت ملت بزرگ ایران تبریک عرض می‌کنم. همچنین فرارسیدن میلاد با سعادت پیامبر گرامی اسلامی حضرت محمد مصطفی را در این ماه داریم که جهان را به وجودشان مفتخر ساختند. پیامبر گرامی ما آمد تا انسان را با خدای خود آشنا کند که حاضر و ناظر بر اعمال ما در همه نقاط است. پیامبر گرامی آمد تا انسان را از نژادپرستی، سنگدلی و بی رحمی نسبت به هم‌زیستان نجات دهد و مبارزه جانانه‌ای را با تقدس گرانه جاهلانه آغاز کرد.

وی بیان داشت: اگر امروز دشمن خونخوار مسلمانان توانسته در کشور‌های مختلف مثل فلسطین و یمن و لبنان و… به اراضی مسلمانان دست درازی کند شاید به دلیل عدم عنایت لازم به پیام پیامبر (ص) که وحدت بین مسلمان بوده، است و ما باید به این وحدت برگردیم تا در مقابله با استکبار بتوانیم به وظیفه انسانی خودمان عمل کنیم. در داخل هم همین طور است و وحدت کلید پیروزی در همه امور است.

وحدت بین دولت و ملت در سایه ولایت

وی تاکید کرد: وحدت بین دولت و ملت در سایه ولایت امر می‌تواند پیروزی بخش باشد.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی در خصوص هتل ٣٠ طبقه در ولنجک تهران گفت: در خصوص بحث هتل با اعلام شکایت سازمان بازرسی کل کشور در چند محور از منظر اداری تخلفاتی صورت گرفته بود لذا مراتب با دو ویژگی تقاضای ابطال پروانه و دوم برای ابطال مصوبه کمیسیون پنج بود توسط دیوان انجام شد و پرونده در حال رسیدگی است؛ لذا تعقیب کیفری افراد متخلف در پرونده در حال انجام است و ساخت این ساختمان تا تعیین تکلیف متوقف باقی مانده است.

افزایش حق تحریری دفاتر اسناد رسمی

جهانگیر در پاسخ به سوالی در خصوص افزایش حق تحریری دفاتر اسناد رسمی گفت: طبق ماده ۵۴ قانون دفاتر اسناد رسمی مقرر شده که در تعرفه‌ها هر چهار سال یکبار امکان بازنگری وجود دارد و اقدام لازم به عمل آید. آخرین بار سال ٩٩ بود که تغییرات ایجاد شده بود لذا سازمان ثبت اقدام به تعدیل تعرفه‌ها متناسب با تعرفه‌ها کرده است.

سرانجام پرونده بابک زنجانی

وی در پاسخ به سوالی درباره پرونده بابک زنجانی گفت: در این خصوص پس از همکاری‌های که از طرف ایشان صورت گرفت حکم اعدام تبدیل به ٢٠سال حبس شد بخشی را تحمل کرده و ما بقیه را نیز در حال سپری کردن است اگر قرار باشد اقدامات اتفاقی دیگر رخ دهد اعلام خواهد شد.

ماجرای پلمب یک مرکز آموزشی وابسته به کشور آلمان در تهران

جهانگیر در پاسخ به سوالی درباره پلمب یک مرکز آموزشی وابسته به کشور آلمان در تهران گفت: با توجه به گزارشات ارسال شده مبنی بر اقدامات مراکزی در آلمان، تحقیقات در حال انجام است برخی از این مراکز پلمب و حساب‌ها مسدود شده و سایر اتفاقات اطلاع رسانی خواهد شد.

سرانجام پرونده هواپیمای اوکراینی

جهانگیر در پاسخ به سوال خبرنگار مهر، در خصوص سرانجام پرونده هواپیمای اوکراینی گفت: درباره هواپیما اوکراینی همه تلاش سازمان نیرو‌های مسلح این بوده که تمامی جوانب عادلانه مطرح شود.

وی افزود: این پرونده پس از رسیدگی‌ها با نقص تحقیقاتی رو به رو شد که تحقیقات آغاز شده و پس از رفع نقص اطلاع رسانی‌های لازم انجام خواهد شد.

آخرین وضعیت شرکت فرحان دیزل

وی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت شرکت فرحان دیزل گفت: بر اساس گزارشات موجود این پرونده در اسلامشهر تشکیل شد در ابتدا سه نفر شاکی مطرح بود و متهم یک خانم بود و موضوع کلاهبرداری مال نامشروع بود و متهمه بازداشت و سپس آزاد شد.

جهانگیر گفت: آمار شکات پرونده ۴٠ نفر است این خانم مجدداً احضار شده ولی این فرد متواری شده و مأمورین به دنبال شناسایی و دستگیری آن هستند. محل شرکت پلمب شده و پرونده در حال بررسی است.

سرانجام پرونده بازداشت مالک باشگاه نساجی

جهانگیر در پاسخ به پرونده بازداشت مالک باشگاه نساجی گفت: موضوع برخورد با جاعلین چه در دستگاه قضائی و چه محیط‌های دولتی از خطوط قرمز دستگاه قضائی است و برخورد‌های جدی را در دستورکار قرار داده ایم. این افراد از ارفاقات قانونی بهره نخواهند برد، همچنین تحقیقات در این رابطه ادامه دارد.

بیش از ٢١۴ بستر فساد شناسایی شد

وی در پاسخ به پرونده مشترک دولت و قوه در راستای مبارزه با فساد گفت: در این راستا دستگاه قضائی همکاری تنگاتنگی در راستای مبارزه فساد داشته است. شناسایی گلوگاه‌های فساد صورت گرفته که بیش از ٢١۴ بستر فساد شناسایی شد و به دولت سیزدهم ارائه شد و پیگیری‌های لازم صورت گرفت.

سخنگوی قوه قضائیه بیان داشت: ١٢ گلوگاه بسته شده و امکان سو استفاده آنها دیگر وجود ندارد. در دولت جدید نیز شاهد خواهیم بود که بیش از گذشته در این بحث کار را جلو خواهیم برد. برای همه بخش‌های کشور یک بسته آسیب شناسانه بستر‌های فساد آماده شده و برای عالی‌ترین مقامات دستگاه‌ها ارسال شده و تا نتیجه گیری نهایی در حال پیگیری است. اولویت اقدامات پیشگیرانه از جمله کار‌های مشترکی است که بین دولت و قوه قضائیه تشکیل شده و یا در حال تشکیل در راستای مبارزه با فساد است.

آخرین وضعیت پرونده چای دبش

جهانگیر در پاسخ به آخرین وضعیت پرونده چای دبش گفت: همانطور که ریاست قوه اعلام کرده به ویژه در پرونده‌های خاص ورود دستگاه قضائی به صورت جدی انجام خواهد شد و در این مورد نیز عملیاتی شد. افرادی مانند فاطمی امین وزیر سابق صمت احضار شد و تحقیقات انجام شده که در حال حاضر با تودیع وثیقه دو نفر آزاد هستند.

برای فرمانده نیروی انتظامی لاهیجان پرونده کیفری تشکیل و احضار شد

وی در پاسخ به سوالی درباره فوت جوان لاهیجانی بر اثر ضرب و جرح او توسط پلیس، گفت: پس از اطلاع از موضوع، آقای صادقی نیارکی رئیس دادگستری استان شخصاً ورود کرد و با پیگیری به موقع ۵ نفر از کسانی در قضیه دخیل بودند دستگیر شده و در بازداشتند.

وی گفت: برای فرمانده نیروی انتظامی لاهیجان پرونده کیفری تشکیل و احضار شده و تحقیقات در حال انجام است. هم دستگاه قضائی و هم فرماندهی نیروی انتظامی اهتمام لازم دارند که حقوق مردم در همه عرصه‌ها رعایت شود تا خدایی نکرده انجام وظیفه آنها منجر به نقض حقوق شهروندی نشود.

جهانگیر افزود: ضمن اینکه نسبت به این واقعه اظهار تأسف داریم و پیگیری‌ها انجام می‌شود عملاً همکاری صادقانه و مجدانه نیروی انتظامی در پیگیری این موضوع کمک می‌کند که این همکاری تا الان کامل بوده است تا ما شاهد موارد مشابه در آینده نباشیم. باید مراقبت کنیم که نیروی انتظامی و حافظان امنیت کشور که وظیفه سنگینی دارند اگر خدایی نکرده قصور برخی از مأموران آنها رخ می‌دهد و برخورد قانونی با آنها می‌شود، این برخورد قانونی نباید به نحوی انعکاس داده شود که عملکرد پلیس را خدشه دار کند.

سخنگوی قوه قضائیه در پایان گفت: رسانه‌ها قاضیان جامعه هستند که فعالیت‌های نهادها را قضاوت می‌کنند تا فرصت‌های بهتری برای خدمتگذاران فراهم می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در لنده
درخشش دانش آموزان خراسان جنوبی در جشنواره پژوهشگران
آغاز ثبت سفارش ثبت سفارش برنج، جو و ذرت از فردا
آغاز توزیع علوفه و دان برای حیات وحش در برخی شهرستان‌های خراسان جنوبی
توزیع بیش از پنجاه و یک هزار تن نهاده‌های دامی درخراسان شمالی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در دوره داوری درجه یک اسکیت کشور
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (یازدهم آذرماه ۱۴۰۴)
مسابقات بین‌المللی اسکی؛ ناکامی ۲ نماینده ایران در مارپیچ کوچک
درخشش اصفهانی‌ها در مسابقات جهانی کیوکوشین ماتسوشیما
۵ هزار نخ سیگار قاچاق در سملقان کشف شد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (یازدهم آذر ۱۴۰۴)
معرفی ۲ رقم جدید نخود دیم پاییزه
گلایه شهروند خبرنگار شوط از وضعیت راه روستایی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آذر
شکوه ایثار ، مراسمی برای مادران و همسران شهدای جاویدالاثر زنجان
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
پرداخت ۸.۵ میلیارد تومان تسهیلات به بافندگان مستقل زنجانی
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
اصلاح سهمیه سوخت و سوالات فراوان مردم
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)