• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۸۱۲۳
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
بین الملل » اروپا

انگلیس از نگاه نخست وزیر

نخست وزیر جدید انگلیس گفت: پیش از انتخابات، من هشدار داده بودم که تغییر، یک شبه اتفاق نمی‌افتد. زمانی که فساد عمقی باشد، قلب نظام پوسیده باشد، نمی‌شود فساد را پنهان کرد یا سرهم بندی کرد. باید به عمق فساد وارد شد و ریشه هایش را خشکاند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  کایر استارمر، نخست وزیر جدید انگلیس، در نخستین سخنرانی مهم پس از به دست گرفتن قدرت، تصویری از انگلیس و وضعیت جامعه این کشور ارائه کرد که به گفته او از دید مردم پنهان نگاه داشته شده بود و البته، دولت پیشین محافظه کار را که ۱۴ سال قدرت را در دست داشت، مسوول این شرایط معرفی کرد و گفت: «پیش از انتخابات، من هشدار داده بودم که تغییر، یک شبه اتفاق نمی‌افتد. زمانی که فساد عمقی باشد، قلب نظام پوسیده باشد، نمی‌شود فساد را پنهان کرد یا سرهم بندی کرد. باید به عمق فساد وارد شد و ریشه هایش را خشکاند.»

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 
نخست وزیر انگلیس ورهبر حزب کارگر که به گفته کارشناسان با وعده حل مشکلات این کشور و تغییر شرایط جاری، رای جمع کرده وقدرت را به دست گرفته است اکنون می‌گوید می‌خواهد با ملت رو راست باشد.

استارمر افزود: «باید با شما روراست باشم. اوضاع بسیار بدتر از آن چیزی است که ما تصور می‌کردیم. در همین چند هفته که دولت را تحویل گرفتیم، متوجه شدیم ۲۲ میلیارد پوند، کسری بودجه داریم که یک سیاهچاله مالی بزرگ است و دولت قبل آن را پنهان کرده بود.»

البته اظهارات استامر بلافاصله از جانب اعضای حزب محافظه کار ودولت قبل به نقد کشیده شد.

پیتر بارنز عضو ارشد حزب محافظه کار انگلیس در واکنش به اظهارات استارمر می‌گوید: مقامات ارشد دولت سایه و دولت فعلی یک سال پیش از انتخابات با مدیران ارشد اجرایی کشور جلسه داشتند و از وضعیت تک تک وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی اطلاع داشتندبنا بر این اینکه نخست وزیر مدعی است هیچ اطلاعی از این شرایط نداشته مزخرف و دروغ آشکار است. استارمر زمینه سازی می‌کند تا برخلاف وعده انتخاباتی اش مالیات‌ها را افزایش دهد. 

نخست وزیر انگلیس درسخنرانی که گفته می‌خواهد در آن با ملت رو راست باشد، علاوه بر شرایط اقتصادی، بخش‌هایی از وضعیت اجتماعی و فرهنگی این کشور را نیز به تصویر کشید و گفت: «این چه کشوری است که مردم می‌ترسند در کوچه و خیابان راه بروند، در شبکه‌های تلویزیونی، آتش زدن خودرو‌ها و ساختمان‌ها نشان داده می‌شود، نخست وزیرش نمی‌تواند جا در زندان برای مجرمان پیدا کند، مردم ناچارند هزاران پوند اضافه، برای قسط وام مسکن شان بپردازند، برای تخت در بیمارستان ها، ماه‌ها معطل بمانند و درد بکشند، رود‌ها و سواحلش مملو از فاضلاب و کثافت است، والدین نگران آینده فرزندانشان اند؟ گویی مملکت از حرکت بازمانده است و هیچ کاری پیش نمی‌رود.»

دولت جدید انگلیس از حزب کارگر که با وعده حل مشکلات این کشور و تغییر بر سر کار آمده در همین آغاز کار به پشت پا زدن به وعده هایش متهم شده است. اتهامی که به نظر می‌رسد در روز‌های آینده موج سهمگینی از انتقاد‌ها را در این کشور در پی داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رادیو زنجان با برنامه جمعه گوروشی میزبان استان‌های آذری زبان شمالغرب کشور
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
آشنایی کودکان با نحوه حفاظت از محیط‌زیست در شهرستان کیار
پایان هفته سمنان با آسمانی غبارآلود
ضرورت توسعه مسکن و اشتغال در گیلان با بهره‌گیری از اراضی بلا استفاده
کنترل و پایش واحد‌های صنعتی تولید کننده گرد و غبار در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
نجات جان اتباع افغانستانی از مرگ حتمی توسط مرزبانان خراسان رضوی
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)