• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۰۷۷۱
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

کمبود سرم در سراسر استرالیا

کمبود سرم در استرالیا در حال تبدیل شدن به یک بحران است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما شبکه تلویزیونی استرالین در مستندی به کمبود سرم در سراسر استرالیا پرداخت و اعلام کرد این کشور اکنون با بحران در این زمینه مواجه شده است. مشروح این مستند به شرح زیر است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ناتاشا رابینسون سردبیر بخش سلامت در تلویزیونی استرالین در این باره گفت: ممکن است شنیده باشید که در زمینه کمبود سرم در بیمارستان‌های ما بحران ایجاد شده است. وضعیت بسیار جدی است تا جایی که بسیاری از بیمارستان‌ها در سطح بسیار پایینی شاهد دریافت سرم هستند. حتی در بخش‌های ضروری شامل زایمان، بخش‌های اورژانس و واحد‌های احیا، کیسه‌های سرم رو به اتمام است. 

پروفسور استیو رابسون از اتحادیه پزشکان استرالیا در این باره گفت: در سراسر استرالیا شاهد کمبود سرم هستیم که برای اهداف پزشکی استفاده می‌شود. این فرآیندی سراسری نیست و همه بیمارستان‌ها را تحت تأثیر قرار نداده است، اما در برخی مکان‌ها ما شاهد تأثیرات شدیدی در این زمینه هستیم. من یک جراح هستم و این هفته ما برای انجام جراحی سرم‌های لازم را در اختیار نداشتیم. من باید کاری در این زمینه انجام می‌دادم. شنیده ام این موضوع اکنون در سراسر کشور وجود دارد. بنابراین، این روند پیامد‌های جدی برای بیماران در نظام سلامت کشور دارد.

ناتاشا رابینسون. سردبیر بخش سلامت در تلویزیونی استرالین در این باره گفت: وجود این سرم‌ها برای همه ابعاد سلامت بهداشتی امری حیاتی است. سرم برای آبرسانی به بدن مهم است به ویژه برای افرادیکه خونشان را از دست داده اند و همچنین برای افرادی که زخم‌های خطرناک دارند. از سرم‌ها در بیمارستان‌ها در سراسر مرز‌ها استفاده می‌شود.

صدای یک زن: زمانی که به کمبود سرم در استرالیا که همان آب نمک استریل است فکر می‌کنین، در واقع به کل سیستم مراقبت‌های بهداشتی فکر می‌کنیم. این برای سرویس‌های آمبولانس ما مهم است. سرم برای کلینیک‌ها و بیماران دیالیزی مهم است. این‌ها همچنین برای بیمارستان‌های خصوصی و دولتی مورد نیاز است؛ بنابراین پیامد‌های این فرایند به شدت چشمگیر است.

ناتاشا رابینسون. سردبیر بخش سلامت در تلویزیونی استرالین در این باره گفت: مشخص نیست که چرا استرالیا با کمبود سرم مواجه است، زیرا ما در گذشته هرگز شاهد چنین چیزی نبوده ایم. در ابتدا گزارش شد که این کمبود به دلیل کاهش تولید سرم در سطح جهان است، اما ما در شبکه تلویزیونی استرالین این موضوع را مورد بررسی قرار دادیم و شرایط در کشور‌های سراسر جهان را هم بررسی کردیم و متوجه شدیم که هیچ کشور دیگری تا این سطح تحت تأثیر این روند قرار نگرفته است. در واقع، برخی مشکلات در این زمینه در تایوان وجود دارد. به غیر از این، هیچ کشور دیگری به اندازه ما شاهد کمبود سرم نیست. تولید کنندگان سرم می‌گویند موضوع مربوط به حمل و نقل این اقلام در سطح جهان است. برای انتقال کیسه‌های حاوی سرم به استرالیا مسیر‌های حمل و نقل وجود دارد. ما شاهد کمبود کانتینر‌های حمل و نقل هستیم و این موضوع بر واردکنندگان ما فشار وارد می‌کند و این فشار از سو‌ی تأمین کنندگان خارجی بر ما تحمیل می‌شود. این فرآیند هم سبب فشار اضافی بر شرکت‌های تولید کننده در استرالیا می‌شود که در واقع شامل شرکت باکستر می‌شود که یک شرکت فعال در زمینه مراقبت‌های بهداشتی بین المللی است.
شبکه تلویزیونی استرالین نشان داده است شرکت باکستر همچنین تأمین کننده همه سرم‌های مورد نیاز نیوزیلند بر اساس یک قرارداد انحصاری است. بند‌هایی در این قرارداد وجود دارد که در صورت عدم عرضه، جریمه‌هایی برای باکستر در نظر گرفته می‌شود. نیوزیلند مشکلی برای تأمین این سرم‌ها ندارد، با این حال همه سرم‌های آنها از طریق کارخانه‌ای در غرب سیدنی تأمین می‌شود.

جنیفر مارتین رئیس دانشکده پزشکی رویال کالج استرالیا در این باره گفت: علل کمبود سرم در واقع همان‌هایی است که ما در ارتباط با بسیاری از کمبود‌های دارویی دیگر با آن مواجهیم. یعنی ما در واقع نمی‌توانیم به اندازه کافی برای مردم خود سرم تولید کنیم؛ بنابراین کاری که می‌کنیم این است که از خارج از کشور این سرم‌ها را وارد می‌کنیم. در ارتباط با دارو‌ها هم باید بگویم که بیش از ۹۰ درصد از دارو‌های مورد نیاز ما در واقع از خارج از کشور وارد می‌شود.

ناتاشا رابینسون. سردبیر بخش سلامت در تلویزیونی استرالین در این باره گفت: بسیاری از این عوامل از کنترل ما خارج هستند، اما آنچه تحت کنترل ما قرار دارد شامل هماهنگی ملی برای تهیه این جنبه حیاتی از مراقبت‌های بهداشتی است. در حال حاضر، ایالت‌ها اساسا یک به یک با شرکت باکستر قرارداد می‌بندند و به نظر می‌رسد این فرآیند در هم شکسته شده باشد و در سطح ملی این موضوع به یک بحران فزاینده تبدیل شده است. ایالت‌ها هشدار‌های اضطراری در اوایل ماه مه در این زمینه صادر کردند، اما با این حال تی جی‌ای –که تنظیم کننده این امور در سطح ملی است- به ما نگفت کمبودی در این زمینه وجود دارد و علتش این بود که وضعیت این دارو در واقع به عنوان یک داروی قابل گزارش در نظر گرفته می‌شود، که از آنها می‌خواهد کمبود آن را در پایگاه داده‌ای خود گزارش کنند. تی جی ای، زمانی درباره کمبود سرم در سطح ملی هشدار داد که بیمارستان‌ها به معنای واقعی کلمه با کمبود منابع مواجه شده بودند. این موضوع در واقع سبب مطرح شدن سوالات مهمی درباره نحوه ایمن سازی ما و تضمین تأمین این جنبه حیاتی خدمات بهداشتی و درمانی می‌شود.
بدیهی است که ما نیاز به نوعی سیستم هشدار اولیه و هماهنگی ملی تدارکات در سطح کشور‌های مشترک المنافع داریم تا اطمینان حاصل شود چنین فرایندی، تا حدی که به وسیله ما قابل کنترل باشد، دیگر تکرار نمی‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین ترکیب هیئت اجرایی انتخابات شورای اسلامی روستا
لیگ برتر والیبال؛ هشتمین برد پیکانی‌ها با شکست مس
اندونزی به دنبال توسعه گردشگری سازگار با نیازهای مسلمانان
تدارک ویژه برنامه های دهه فجر برای جامعه کارگری
تهدید نظامی ابزار همیشگی دشمن است که باید هوشیار بود
هدف دشمن، حذف رهبری برای بلعیدن ایران است
برگزاری جشن های اعیاد شعبانیه در نیشابور 
واریز ۴۸۷ میلیارد ریال ارزش افزوده به حساب امور عشایر بوشهر
گرامیداشت ایام الله دهه فجر
تشییع پیکر پدر شهید آقامحمدپور
تصادف ۲ تریلر در جاده جهرم به شیراز با یک مصدوم
نجات مرد ۳۲ ساله در ارتفاعات کوهچنار
دشمنان در محاسبات خود درباره ملت ایران دچار خطای راهبردی هستند
مساجد سنگر و پناهگاه مردم و جامعه اسلامی
پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی کاتای تیمی بانوان با معرفی برترین‌ها
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
پیام تسلیت اژه‌ای در پی درگذشت ابوی همسر رئیس سازمان پزشکی قانونی
گازگرفتگی چهار عضو یک خانواده در بابل
دیدار با خانواده‌های شهدای امنیت
امام جمعه مهاباد: سپاه پاسداران مدافع عزت، آسایش و امنیت کشور ماست و هرگونه اقدام علیه این نهاد انقلابی، محکوم است.
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)