• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۰۱
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۸
اقتصادی » بازاروتجارت

تلفات جنگ داخلی در سودان جنوبی از ۱۰۰۰ نفر گذشت

سازمان ملل متحد پنجشنبه همزمان با افزایش تلاش برای پناه دادن به غیرنظامیان در سودان جنوبی اعلام کرد تعداد کشته هادر این کشور بسیار بیشتر از هزار نفر است که پیشتر اعلام شده بود.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه، مقامات سازمان ملل متحد اعلام کردند دفتر سازمان ملل متحد در سودان جنوبی هرگونه ارتباط نظامی با ارتش این کشور را قطع کرده و آماده است به هرگونه حمله ارتش علیه پایگاه های خود واکنش نشان دهد.
در حال حاضر بیشترین نگرانی در سودان جنوبی به شهر نفت خیز بنتیو مربوط می شود که نیروهای وفادار به ریک ماچار معاون سابق رئیس جمهور این کشور در حال پیشروی علیه نیروهای سالوا کر رئیس جمهور سودان جنوبی هستند.
فرحان حق سخنگوی سازمان ملل متحد گفت نتیجه درگیری ها در بنتیو مرکز ایالت الوحده مشخص نیست.
وی افزود انفجارها و درگیری ها در این شهر صبح امروز گزارش شد و تاکنون بیش از 8000 نفر به مرکز سازمان ملل متحد در بنتیو فرار کرده اند.
درحال حاضر بیش از60 هزار نفر به مراکز سازمان ملل متحد درسراسر سودان جنوبی پناه آورده اند که نیمی از آنها مربوط به جوبا و 9000 نفر نیز به شهر بور مرکز ایالت جونگلی مربوط می شود.
اروه لادسو رئیس بخش صلحبانی سازمان ملل متحد نیز پس از ارائه گزارش خود درباره بحران در سودان جنوبی به شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت در حال حاضر بیش از 250 هزار نفر به علت درگیری ها در این کشور آواره شده اند.
وی افزود آمار دقیقی درباره تعداد کشته ها در سودان جنوبی در دسترسی نیست اما برآورد می شود کشته های این درگیری ها بسیار بیشتر از هزار نفر باشد که سازمان ملل متحد کمی پس از آغاز خشونت ها در سودان جنوبی در 15 دسامبر اعلام کرد.
شورای امنیت سازمان ملل متحد اعزام 5500 نیروی دیگر را به سودان جنوبی تصویب کرده است.
لادسو تصریح کرد چهار تا هشت هفته زمان نیاز است تا این نیروهای اضافی در سودان جنوبی مستقر شوند.
مقامات سازمان ملل متحد گفتند نپال قصد دارد 850 نیروی دیگر را به سودان جنوبی اعزام کند.
بیش از 200 هزار آواره نتیجه درگیریها در سودان جنوبی
امدادگران در مرز اوگاندا با ورود فزاینده آوارگان سودان جنوبی به اردوگاه پناهندگان این کشور مواجهند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی،‌ درگیری ها در سودان جنوبی بیش از دویست هزار نفر را مجبور به گریز از خانه های خود کرده است. ارتش برای به دست گرفتن کنترل شماری از شهرهای بزرگ و کوچک این کشور علیه شورشیان وفادار به ریاک مشار معاون سابق رئیس جمهور می جنگند.
به گزارش مالکوم وب خبرنگار این شبکه از اردوگاه پناهجویان در شمال اوگاندا، دهها هزار نفر از ساکنان سودان جنوبی در هفته های اخیر به علت شدت گرفتن درگیری ها داخلی مجبور به ترک کردن خانه های خود شده اند. در این اردوگاه کودکان بسیاری وجود دارند که والدین خود را در این درگیری ها از دست داده اند و هم اکنون در شرایط ناگواری به سر می برند. آوارگان سودان جنوبی در این اردوگاه منتظر کمک هستند.
یکی از این آوارگان می گوید پیش از رسیدن به این اردوگاه، سه روز در بیشه زار مخفی شده بود و تعداد اجساد بر زمین مانده، قابل شمارش نبود.
وی می گوید:« وقتی ما از رودخانه عبور کردیم، برخی افراد غرق شدند. من از فرزندم جدا شدم، نمی دانم او زنده است یا مرده».
در مرز اوگاندا، کامیون هایی برای انتقال این آوارگان به اردوگاه وجود دارد. این آوارگان امیدوارند با رسیدن به این اردوگاه به سرپناه و غذا دست یابند. تعداد افراد در این اردوگاه هر روز بیشتر می شود.
امدادگران تلاش می کنند تعداد فزاینده آوارگان سودان جنوبی را ثبت و به نیازهای آنها رسیدگی کنند. در هفته های اخیر بیش از بیست هزار نفر به این اردوگاه آمده اند.
یکی از آوارگان که هدف شلیک گلوله سربازان قرار گرفته است، می گوید:« نمی دانم چرا به من شلیک شد. آنها به من شلیک کردند و بعد موتور سیکلت مرا بردند. آنها جیب مرا خالی کردند و مرا مجروح رها کردند و رفتند».اوارگانی که در این اردوگاه جمع شده اند، رهبران کشورشان و جنگ قدرت آنها را مسئول بداقبالی خود می دانند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)