• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۹۲۸۱
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۸
سیاسی » عمومی

عراق آماده هماهنگی با ایران برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر

نخست وزیر عراق بابیان اینکه مواد مخدر جزء جرائم فرامرزی است و هیچ کس از آن در امان نیست، گفت که کشورش آماده همکاری و هماهنگی امنیتی مشترک با کشور‌های همجوار برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر، است.

 
عراق آماده هماهنگی با ایران برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر
 
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، محمد شیاع السودانی در مراسم افتتاح دومین کنفرانس بین المللی مبارزه با مواد مخدر در بغداد گفت که مسئولیت سنگینی بر عهده ما است.
 
 
السودانی، افزود که نگاه ما به مواد مخدر، تنها به آسیبی که به جوانان ما می‌زند، خلاصه نمی‌شود، بلکه ما آن را عامل اساسی بی ثباتی در منطقه می‌بینیم.
 
 
نخست وزیر عراق با اشاره به اینکه مواد مخدر، خانواده‌ها را از بین می‌برد و عامل جذب تروریست‌ها و قاتلان است، گفت که مواد مخدر وسیله‌ای برای ویران کردن جوامع از درون است.
 
 
السودانی با بیان اینکه تاثیر شرارتی که مواد مخدر ایجاد می‌کند، کمتر از جنگ‌ها نیست، گفت که مبارزه با مواد مخدر، اولویت دولت عراق است.
 
 
وی بابیان اینکه کشور‌های همسایه می‌توانند تلاش‌ها را یکپارچه کنند تا جوامع ما خالی از آفت مواد مخدر باشد، بیان کرد که دولت عراق اقدامات متعددی را برای از بین بردن باند‌های مواد مخدر آغاز کرده است.
 
 
نخست وزیر عراق با اشاره به اینکه مواد مخدر جزء جرائم فرامرزی است و هیچ کس از آن در امان نیست، گفت که عراق برای هماهنگی امنیتی مشترک با کشور‌های همجوار آماده است.
 
 
وزیر کشور عراق نیز در این نشست گفت: بلای جانسوز مواد مخدر به شبحی تبدیل شده است که جوانان ما را تعقیب می‌کند و این تهدید به شدت در حال افزایش است.
 
 
عبدالامیر الشمری افزود: ما به یک سند بین المللی برای مهار بلای مواد مخدر نیاز داریم چرا که همکاری و هماهنگی برای مقابله با تهدید مواد مخدر یک ضرورت است و بدون همکاری ثمربخش، امکان مبارزه با مواد مخدر وجود نخواهد داشت و این تهدید همچنان ادامه خواهد داشت.
 
 
الشمری گفت: ما اقدامات و برنامه‌های سنجیده زیادی را برای تحت پیگرد قرار دادن قاچاقچیان مواد مخدر آغاز کرده ایم و تا کنون موفق شده ایم تعدادی از سردسته‌های قاچاقچیان مواد مخدر را بازداشت یا به هلاکت برسانیم.
 
 
وی خاطر نشان کرد ما یادداشت تفاهم‌های بسیاری با کشور‌های همجوار برای مقابله با پدیده مواد مخدر امضا کرده ایم.
 
احمد وحیدی وزیر کشور به همراه محمد کاظم آل صادق سفیر کشورمان در عراق و سردار ایرج کاکاوند رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در این نشست شرکت کرده اند.
 
 
وزیر کشور صبح امروز در بدو ورود به فرودگاه بین المللی بغداد، مورد استقبال عبدالامیر الشمری، وزیر کشور عراق قرار گرفت.
 
 
دیدار و گفتگو با مقامات عالی عراق، شرکت در دومین کنفرانس منطقه‌ای مبارزه با مواد مخدر کشور‌های همجوار عراق و همچنین پیگیری مسائل مرتبط با مراسم پیاده روی اربعین و بررسی ظرفیت‌های موجود در این زمینه از مهمترین محور‌های این سفر است.
 
 
وحیدی در این سفر دو روزه همچنین با وزرای کشور‌های شرکت کننده در این کنفرانس منطقه‌ای در زمینه همکاری‌های دوجانبه برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر در منطقه گفتگو خواهد داشت.
 
 
دومین کنفرانس منطقه‌ای مبارزه با مواد مخدر کشور‌های همجوار عراق، امروز - دوشنبه - با حضور وزاری کشور‌های عضو و روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر، جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های عربستان، اردن، کویت، ترکیه، مصر، سوریه و لبنان در بغداد برگزار می‌شود.
 
 
نشست مقدماتی این کنفرانس با حضور روسای پلیس هیات‌های کارشناسی کشور‌های عضو در روز‌های شنبه و یکشنبه برگزار گردید.
 
 
وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران صبح امروز به منظور شرکت دراین کنفرانس و گفتگو با مقامات عالی این کشور، وارد بغداد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضا تفاهمنامه ساخت خانه جودو وکمپ تیم ملی در قم
همایش پیشگامان رهایی در زاهدان
تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در قزوین
محمدعلی فروغی، روشنفکری در خدمت قدرت و نفوذ خارجی
توسعه فضاهای آموزشی در دارخوین شادگان
کشف ۴۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در خرمشهر
کمک فعالان مجازی تفت به آزادی یک زندانی
اتوبوس اماراتی‌ها دیر رسید؛ تأخیر یک ساعته در بازی استقلال - الوصل
بازداشت یک پیمانکار و گزینه شهرداری دورود در پرونده تخلفات مالی
واکنش روسیه به انتشار فایل مکالمه محرمانه با آمریکا
بهورزان در کنار مردم برای ارتقاء شاخص‌های سلامت
کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم تریاک در شهرضا
تذکر به رئیس‌جمهور برای نحوه اجرای قانون «هوای پاک»
رفع تعرض حدود ۳ و نیم هکتار از زمین‌های ملی در گیلان
دستگیری قاتل مرد ۵۰ ساله در گتوند
همه مؤسسات نظرسنجی کاهش محبوبیت ترامپ را گزارش کردند
معرفی برترین‌های مسابقات کورس سوارکاری پاییزه کشور در گنبدکاووس
قطع جریان گاز ۷ آذر در شهرک صنعتی شکوهیه قم
حذف پینگ پنگ بازان ایران از جدول دونفره نوجوانان جهان
برگزاری مسـابقات قهرمـانی و انتخابی بانوان ووشو خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)