• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۹۰۹۳
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹
سیاسی » دولت

رونمایی از صد‌ها طرح وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

صدها طرح وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ستاد این مجموعه و همچنین، پایگاه و سامانه برخط اشتغال ایرانیان، رونمایی شد.

** رونمایی از صد‌ها طرح وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز دوشنبه با حضور صولت مرتضوی (وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی)، عارف نوروزی (مدیرعامل شستا)، علیرضا عسکریان (معاون رفاهی و اقتصادی وزارت کار)، حامد ویس کرمی (معاون امور تعاون وزارت کار)، محمود کریمی بیرانوند (معاون اشتغال و توسعه کارآفرینی وزارت کار) و دیگر مقامات این وزارتخانه در آیین رونمایی از طرح‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی (در ستاد این مجموعه)، پایگاه و سامانه برخط اشتغال ایرانیان رونمایی شد.

این سامانه، امکان دسترسی به همه اطلاعات شاغلین و جویندگان شغل را برای اولین بار فراهم می‌کند. به گفته کریمی بیرانوند، این سامانه با جمع‌آوری همه اطلاعات اشتغال همه سامانه‌ها، امکان سیاستگذاری و شغل‌یابی را بهتر از گذشته فراهم می‌کند.
 
در این نشست، حامد ویس کرمی (معاون امور تعاون وزارت کار) با رونمایی از سه سامانه و بیش از ۳۰۰ طرح تعاونی کشور، اظهار داشت: یکی از راهکار‌های تحقق شعار سال درباره مشارکت مردم، تقویت بخش تعاون است.
 
وی با اشاره به افزایش ۱۳۸ درصدی سرمایه بانک توسعه تعاون و رشد ۲۴ درصدی صادرات بخش تعاون، گفت: میزان صادرات بخش تعاون ما امسال به ۴ میلیارد دلار خواهد رسید.
 
ویس کرمی با اشاره به اینکه امسال پس از ۱۴ سال محاسبات و اندازه‌گیری سهم بخش تعاون از کل اقتصاد انجام می‌شود، گفت: بالاخره پس از ۱۴ سال اندازه بخش تعاون برای سنجش پیشرفت این بخش انجام می‌شود.
 
معاون تعاون وزارت کار افزود: ۳۹۲ طرح جدید تعاونی امروز افتتاح خواهد شد که حجم سرمایه‌گذاری لازم برای آن‌ها ۷.۷ هزار میلیارد تومان بوده است که ۱۱ هزار نفر اشتغال ایجاد کرده است. ۵۶ درصد این طرح‌ها توزیعی هستند و مابقی در حوزه‌های دیگر هستند.
 
در ادامه این نشست، عارف نوروزی (مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سازمان تامین اجتماعی ـ شستا) از طرح‌های ۲۶ هزار میلیارد تومانی شستا با حجم اشتغال‌زایی ۴۰۰۰ تن رونمایی کرد.
 
این مقام وزارت کار با اشاره به اینکه حدود نیمی از نیاز مس و زغال سنگ، بنزین و لاستیک خودروی کشور را شستا تولید می‌کند، اظهار داشت: امروز افتتاح شرکت معدن طلای تفتان در سیستان و بلوچستان را با هدف حفظ ارزش منابع شستا و افزایش رونق تولید و اشتغال و محرومیت‌زدایی انجام شد. به مدد این طرح برای ۷۰۰ نفر به‌طور مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد خواهد شد. مبلغ سرمایه‌گذاری ۱۲۰۰ میلیارد تومان بوده و تولید سالیانه نیم تن طلای ۲۴ عیار در آن انجام می‌شود.
 
در این مراسم، عارف نوروزی با بیان اینکه اقدامات شستا در زمینه نهادینه‌سازی شفافیت و بهبود بنگاه‌داری، حفظ دارایی‌های خانواده بزرگ تامین اجتماعی و رعایت امانت آنان، موجب امیدآفرینی در خانواده بزرگ بیمه پردازان و بازنشستگان تامین اجتماعی شده است، افزود: ما در شستا خادم کارگران ایران هستیم و از تلاش برای این قشر زحمتکش ذره‌ای کوتاه نیامده و خستگی ناپذیر به اقدامات‌مان ادامه می‌دهیم.
 
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات شستا به منظور افزایش سرمایه‌ها و تضمین دارایی‌های کارگران و بازنشستگان توسعه پیدا کرده است، گفت: هلدینگ‌های زیر مجموعه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی ماموریت پیدا کرده‌اند تا اقدامات خود را توسعه دهند و بر همین اساس تعدادی از اقدامات به سرانجام رسیده و در آستانه بهره‌برداری قرار گرفته است.
 
وی با اشاره به طرح افتتاح شده در این مراسم، پروژه پلنت ۴ اکسیژن در شرکت ذوب‌آهن اصفهان گفت: با سرمایه‌گذاری ۳۸ میلیون دلار اجرا شده است. در این طرح ۲۵ هزار مترمکعب بر ساعت اکسیژن با هدف بهبود روند تولید در این کارخانه تولید می‌شود که منجر به اشتغال‌زایی ۱۵۰ نفری از محل نیرو‌های موجود شده است. این طرح، چالش آب ذوب آهن و قطعی و پرمصرفی آب را حل می‌کند و یک میلیون تن به تولید سالانه ما اضافه کرده و ۱۲۰ میلیارد تومان تنها سرمایه‌گذاری کردیم. خود این طرح ۴۱۰ فرصت شغلی جدید ایجاد کرده است.
 
مدیرعامل شستا درباره دیگر طرح بهره‌برداری‌شده امروز یعنی، پروژه کوره پاتیلی (LF) که در شرکت ذوب آهن اصفهان احداث شده است، نیز افزود: این پروژه هم با سرمایه‌گذاری ۲۹۴ میلیارد تومانی و ۱۱ میلیون دلار با هدف افزایش تولید سالانه به میزان یک میلیون تن به مرحله اجرا رسیده و در مجموع منجر به بهبود روند تولید در این کارخانه شده است؛ میزان اشتغال‌زایی این طرح هم ۱۱۰ نفر از محل نیرو‌های موجود است.
 
نوروزی، همچنین درباره مخازن چهارگانه ذخیره آب اذعان داشت: محل اجرای این طرح در کارخانه ذوب‌آهن اصفهان است؛ برای این طرح ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده و هر مخزن از مخازن چهارگانه ۳۷ هزار متر مکعب گنجایش دارد؛ اشتغال‌زایی این طرح هم ۱۵۰ نفر است.
 
وی با اشاره به توسعه ظرفیت تولید در گروه صنعتی لاستیک‌سازی بارز در کرمان و کردستان، گفت: در این طرح شرکت تابعه شستا هم ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده تا ۱۰ هزار تن در سال به تولید لاستیک گروه صنعتی بارز اضافه شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)