• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۴۵۰۴
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

شناور‌های حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به راهیان نور اضافه می‌شوند

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اینکه راهیان نور دریایی در سه استان راه‌اندازی شده و مورد استقبال قرار گرفته است، گفت: شناور‌های حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را برای گشت دریایی زائران، به ظرفیت راهیان نور اضافه می‌کنیم.

*** شناورهای حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به ظرفیت راهیان نور اضافه می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار تنگسیری در یکصدو‌بیست و ششمین جلسه شورای سیاست‌گذاری راهیان نور کشور با بیان اینکه از سال ۱۳۹۰ کار راهیان نور را در نیروی دریایی سپاه شروع کردیم، اظهار داشت: در دریا به‌خاطر اینکه برادران‌مان در ارتش و سپاه شهدای مظلومی تقدیم کرده‌اند، موضوع راهیان نور پیگیری شد تا این مسائل مغفول مانده برای نسل آینده تبیین شود.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه راهیان نور دریایی در سه استان راه‌اندازی شده است، گفت: در استان هرمزگان به‌واسطه‌ی شهدایی که در ارتش و سپاه تقدیم شده است، این موضوع پیگیری شد. ما به‌تن‌هایی در جزیره لارک ۲۴ شهید چترباز تقدیم کرده‌ایم که بسیاری از جوانان ما از این اتفاقات بی‌اطلاع هستند. ما شهدایی را از نیروی دریایی ارتش، سپاه و فراجا داریم، لذا این اتفاق را در استان هرمزگان راه‌اندازی کردیم و مورد استقبال بسیار خوبی قرار گرفته است. 

سردار تنگسیری عنوان کرد: حضور مردم در یادمان‌های دریایی راهیان نور هدفمند صورت می‌گیرد و در نهایت نظرسنجی از زائران انجام می‌شود که خیلی مورد استقبال است. ما امسال در یادمان والفجر ۸ به‌تن‌هایی میزبان بیش از ۲۰۵ هزار زائر بودیم و ۹۵ هزار ۹۲۳ نفر را سوار شناور کرده‌ایم. اساتید و روحانیت اقشار هدف ما در اردو‌های راهیان نور دریایی هستند به‌خاطر همین این عزیزان را با مناطق مختلف دریا آشنا می‌کنیم. 

فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: ما این اقدامات را در بوشهر هم انجام داده‌ایم؛ جزایر ما در بوشهر به تعداد روز‌های دفاع مقدس بمباران شده‌اند و حملات زیادی را در جزیر خارک شاهد بوده‌ایم؛ لذا در موضوع راهیان نور از این مناطق نیز استقبال‌های خوبی صورت گرفته است. در خوزستان نیز هورالهویزه را در جریان عملیات خیبر طراحی کردیم و منطقه ۴ نیروی دریایی را درگیر این اقدام کردیم تا دانش‌آموزان و دانشجویان را با این اقدامات آشنا کنند. در یادمان والفجر ۸ نیز چنین اقداماتی ترتیب داده شد؛ در این یادمان به‌خاطر اینکه قدم‌گاه شهداست، سرمایه‌گذاری خوبی صورت گرفت. 

سردار تنگسیری با بیان اینکه مردم منطقه راهیان نور باید احساس کنند، شهدا برای آنها نعمت به‌همراه دارند، گفت: ایجاد یک بازارچه در مناطق راهیان نور آغاز شده است تا مردم این منطقه از فوائد حضور زائرین بهره‌مند شوند؛ لذا در اجرای یک طرح ۲۰۰ خانواده منطقه را درگیر یک بازارچه دائمی می‌کنیم. المان یادمان والفجر ۸ بازسازی شد و اقدامات زیرساختی و عمرانی خوبی در این مکان انجام شد. همچنین شناور حاج قاسم سلیمانی که یک پدیده در امر شناورهاست و شناور ابومهدی المهندس به ظرفیت راهیان نور اضافه می‌شود تا دانشجویان بتوانند از اروند بازدید کنند و در جریان ابعاد عملیات‌های آبی ما قرار گیرند. 

فرمانده نیروی دریایی سپاه با تاکید براینکه اگر در موضوع دفاع مقدس و راهیان نور خالصانه ورود کنیم، خداوند به اقدام ما برکت خواهد داد، تصریح کرد: ارتش و سپاه و تمام نیرو‌های دیگری که در جریان دوران دفاع مقدس حضور داشته‌اند باید روایت از فعالیت خودشان را داشته باشند. اگر با این نگاه که همه نیرو‌های ما در دفاع مقدس حضور داشته‌اند، نگاه کنیم حتما خداوند به کار ما برکت خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای بیش از ۱۲۰ برنامه در هفته بسیج در اردستان
حذف اسکندرنیا از رقابت‌های تکواندو
شادپیمایی دانش آموزان روستای تاج‌آباد سفلی شهرستان بهار
علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی مشخص شد
آغاز پنجمین همایش ملی شعر «حضرت مادر» در اصفهان
زنگ آب در اصفهان به صدا در‌آمد
اعزام دختران دانش آموز کردکوی و بندرترکمن به اردوی راهیان نور
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ رقابت شمشیربازان ایرانی با پیروزی موشحی
واکاوی دلایل احداث سد‌های ماندگان و خرسان ۳
مصرف گاز بخش خانگی از ۴۰۰ میلیون مترمکعب در روز گذشت
عضویت ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر در کتابخانه‌های عمومی بابل
آغاز سی‌وهفتمین دوره جشنواره تئاتر اصفهان
تأکید وزیر ارتباطات بر نقش دیپلماسی فناوری در اجلاس جهانی ۲۰۲۵
سومین روز بارندگی در مناطقی از غرب کشور
بررسی چالش‌های اجرای طرح جوانی جمعیت در اردبیل
تدارک سیما برای مخاطبان
آزادی ۲۵ زندانی جرائم غیرعمد در کهگیلویه
ورود مستقیم نیروگاه‌ها و مشترکان بزرگ به بورس انرژی از ۱۴۰۵
بازدید نایب رئیس مجلس از طرح محور میاندوآب‌ـ‌میانه
فراخوان جشنواره ابوذر مازندران 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تکذیب استعفای اعضای دولت
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
مهلت یکساله پزشکیان برای بهینه‌سازی مصرف سوخت خودروها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
۱۰ تا ۱۵ درصد ناترازی موجود به دلیل استخراج غیرمجاز رمز ارز در کشور است  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)