• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۹۶۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴
سیاسی » دولت

تصویب نخستین اساسنامه سازمان توسعه‌ای فناوری

سخنگوی دولت گفت: نخستین سازمان توسعه‌ای فناوری در پارک علم و فناوری پردیس، مجوز یافت که در همه حوزه‌های مالی، سرمایه‌گذاری، مشارکت اقتصادی و افزایش دامنه تأثیرگذاری، فعالیت‌های خود را تحت یک شرکت مستقل اداره کند.

** تصویب نخستین اساسنامه سازمان توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری در حوزه علم و فناوری
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی بهادری جهرمی، امروز چهارشنبه در حیاط دولت، اظهار داشت: با برگزاری نشست فوق‌العاده دیروز هیئت دولت، نشست امروز این هیئت، چهارمین نشست در سال ۱۴۰۳ بود که برگزار شد.
 
سخنگوی دولت تصریح کرد: در نشست امروز، وزرا گزارش‌هایی درباره خدماتی که در ایام نوروز به مردم داشتند، ارائه کردند.
 
بهادری جهرمی با بیان اینکه در بخش گردشگری، حمل و نقل ریلی، زمینی، هوایی و دریایی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و نیز وزیر راه و شهرسازی، گزارش‌هایی ارائه کردند، گفت: از همه عزیزانی که در ایام نوروز، خدمات خود را به مردم ارائه کردند، تشکر می‌کنیم، از جمله نیرو‌های هلال احمر و انتظامی که باید به آنان، خدا قوت گفت.
 
سخنگوی دولت به تشریح مصوبات نشست امروز هیئت وزیران پرداخت و اظهار داشت: آیین‌نامه فعالیت‌های حوزه خدمات عمومی که خدمات به مردم ارائه می‌شود، تصویب شد، به گونه‌ای که در حوزه‌های آموزشی، بهداشتی، درمانی، ورزشی و فرهنگی که لازم است ساخت و ساز‌هایی در این حوزه‌ها انجام بگیرد، آنان از پرداخت حق بیمه کارگران ساختمانی معاف شدند تا هزینه تمام شده این ابنیه‌ها به شرط آنکه به صورت دائمی در اختیار این حوزه‌ها باشند، از حق ارائه حق بیمه معاف شود.
 
بهادری جهرمی از تصویب نخستین اساسنامه سازمان توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری در حوزه علم و فناوری، خبر داد و گفت: بر اساس این اساسنامه، نخستین سازمان توسعه‌ای فناوری در پارک علم و فناوری پردیس، مجوز یافت که در همه حوزه‌های مالی، سرمایه‌گذاری، مشارکت اقتصادی و افزایش دامنه تأثیرگذاری، فعالیت‌های خود را تحت یک شرکت مستقل اداره کند.
 
سخنگوی دولت تصریح کرد: این مقدمه‌ای برای توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان همه مجموعه‌های این عرصه است که زیر نظر وزارتخانه‌ها کار می‌کنند.
 
بهادری جهرمی با بیان اینکه سه آیین‌نامه دیگر در حوزه نخبگان داشتیم، اظهار داشت: آیین‌نامه جذب و نگهداری سرمایه انسانی استعداد‌های برتر در دستگاه‌های اجرایی، اصلاح شد تا حمایت مؤثرتری از این نخبگان داشته باشیم. دو آیین‌نامه دیگر در حوزه وزارت کشور و وزارت نفت، اصلاح شد و موانع پیش راه آن‌ها برداشته شد.
 
سخنگوی دولت گفت: وزارت نفت مکلف شد که برای ایجاد، راه‌اندازی و تکمیل زنجیره ارزش مجتمع‌های پتروشیمی و پتروپالایشگاهی با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در داخل کشور اقدام کند یا از راه صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت، ساز و کاری برای انواع ضمانت‌نامه‌ قراردادی برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی در حوزه صنعت نفت داشته باشد تا با سرعت بیشتری برای جهش تولید، از مجموعه‌های تولیدی داخلی، به‌ویژه مجموعه‌های دانش‌بنیان، حمایت کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)