• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۹۹۸۳
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

پخش جلسات دفاع دانشجویان در برنامه «پایان نامه»

در برنامه «پایان نامه» که شنبه‌ها ساعت ۱۹ از شبکه چهار پخش می‌شود، جلسات دفاع دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری پخش می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد طالبی مجری و تهیه کننده برنامه «پایان نامه» در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره انتخاب جلسات دفاع گفت: انتخاب جلسات دفاع یکی از سخت‌ترین کار‌هایی بود که در این برنامه داشتیم، هم دانشگاه‌ها تمایل دارند که بخشی از کار‌های پژوهشی خود را به صورت برنامه پایان نامه منتشر شود، اگر محصول نهایی دانشگاه را پایان نامه‌ها و رساله‌ها در نظر بگیریم به عنوان بخشی از دستاورد‌های دانشگاه، هر دانشگاهی دوست دارد که دفاع‌ها و پژوهش‌هایی که صورت گرفته به تصویر کشیده شود و بیشتر منعکس شود و افراد بیشتری از آنها مطلع شوند.

وی افزود: دو گروه و دو مسیر برای انتخاب موضوع پیش رو داشتیم، مسیر اول جلساتی بودند که توسط خود معاونت پژوهشی دانشگاه‌های کشور به برنامه و گروه تولید معرفی می‌شد و بخش دوم هم خود افراد پژوهشی که انجام دادند را از طربق پیام رسانه «بله» به ما معرفی می کنند.

طالبی گفت: ما دو تا هدف مهم را برای برنامه در نظر گرفتم ماموریت اول این بود که دستاورد‌های دانشگاهی کشورمان را در قالب پایان نامه و رساله به تصویر بکشیم و ماموریت دوم این بود که یک راهنما و راهکار تصویری برای جلسات دفاع داشته باشیم. هر جلسه دفاعی جدا از بعد محتوایی که دارد و پژوهشی که انجام شده و رساله‌ای که نگارش شده یک جلسه هست و از روایایی مختلفی می توان به آن پرداخت.

وی افزود: سعی کردیم حتی رساله هایی که پیچیده است و امکان فهمش برای مخاطب وجود ندارد هم بپردازیم و بخش‌هایی طراحی کردیم در برنامه که راهکار ارائه کنیم برای پژوهش مناسب برای مقاله نویسی مناسب با اشاره کردن و بیان کردن نکاتی که در همان جلسه فعلی وجود دارد تلاشمان این بود با این کار جلسات پیچیده‌تر را هم برای مخاطب قابل استفاده بکنیم.

وی گفت: ما من هیچ دخل و تصرفی در جلسه نداریم اگر جلسه‌ای توسط داوران واجد دریافت مدرک و اعتبار قرار نگیرد و  اگر خود دانشجو، استاد و داور موافق پخش برنامه باشند گروه تولید برنامه مخالفتی با این مسئله ندارد.  هر چیز طبق روال اتفاق می‌افتد و دواران در جاهایی که  احساس می‌کنند نباید پخش شود اغماض می‌کنیم و بخش مورد نظر پخش نمی شود.

وی گفت: برای بخشی که داوران شور می‌کنند برای نمره، هیچ کدام از اعضای تصویربرداری در جلسه حاضر نیستند و ما هیچ دخل و تصرفی در دادن نمره نداریم و اگر دانشجو تمایل نداشته باشه به هر دلیلی آن بخش برنامه پخش نمی شود مگر اینکه استاد راهنما و دانشجو رضایت داشته باشد.

وی افزود: تا الان به رشته‌های فنی، صنایع، رشته‌های هنر، علوم انسانی و علوم پایه پرداخته شده است و سعی می کنیم تا جایی که امکان دارد به تمام رشته ها بپردازیم.

طالبی گفت: فصل اول و دوم برنامه در شهر تهران است، ۱۰ دانشگاه برتر تهران، اما برنامه این آمادگی دارد که در دانشگاه‌های بزرگ شهرستان‌ها هم این برنامه را داشته باشد.

در برنامه «پایان نامه» جلسات دفاع دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های فنی و مهندسی، علوم انسانی و پزشکی به صورت زنده و ضبط شده پخش می شود.

دانشجویان و استادان برای شرکت در این برنامه می توانند طرح پژوهشی خود را به نشانی payanname4@ در پیام رسان «بله» ارسال کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سرانه تفرجگاهی فضای سبز در اصفهان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بکارگیری سامانه‌های جدید برای تسهیل صادرات و واردات مواد غذایی
وزیر جهاد کشاورزی: فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح
اهدا ۲۰ دستگاه یخچال به مددجویان در دشت آزادگان
برگزاری مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتی گیر حاج حسین خرازی
کشف ۱۲ هزار نوع داروی قاچاق در بافق
بهره برداری از دومین واحد تولید شمش چدن و گندله آهن در خوسف با سرمایه گذاری چینی‌ها
المپیک ۲۰۲۶ در ایتالیا؛ قهرمانی کلایبو در اسکیاتلون، قهرمانی کارل در ۴۰ سالگی
«پنج‌گاه»، «برنامه هفتم» و «غروب آخرین روز اردیبهشت»، از رادیو
کشف ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شادگان
چهار نشان طلا، رهاورد نونهالان وزنه‌بردار استان همدان
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
از زمین‌های خاکی شاهنشاهی تا ۲۱۲ مجموعه ورزشی جمهوری اسلامی
برخی بیمارستان‌ها مخالف بازدید هستند
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی تا عصر امروز
بازگشت قهرمانان فوتسال آسیا به کشور
آغاز ساخت دو طرح بزرگ صنایع تبدیلی کشاورزی در رامشیر
فقط ۳ درصد از داوطلبان انتخابات شورای شهر در خراسان رضوی رد صلاحیت شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)