پخش زنده
امروز: -
دومین جلسه شورای راهبردی استان قم ویژه تصادفات با حضور استاندار قم، رئیس پلیس راهور فراجا، رئیس پلیس راه کشور، فرمانده انتظامی استان و اعضای شورا در سالن جلسات استانداری قم برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، دومین جلسه شورای راهبردی استان قم ویژه تصادفات با حضور استاندار قم، رئیس پلیس راهور فراجا، رئیس پلیس راه کشور، فرمانده انتظامی استان و اعضای شورا در سالن جلسات استانداری قم برگزار شد.
رئیس پلیس راهور فراجا در این جلسه با قدردانی از تلاشهای ارزنده و شبانه روزی استاندار و فرمانده انتظامی استان گفت: تولید امنیت انقضاء ندارد و دائما مستمر و بسیار طاقت فرسا است.
سردار حسینی افزود: نکاتی که در خصوص راهور درون شهری لازم است گفته شود که در این راستا ۲ تکلیف اصلی داریم یکی روان سازی تردد و تسهیل عبورو مرور و دیگری با ایجاد نظم و انضباط از تصادفات درون شهری پیشگیری و جلوگیری کنیم.
وی ادامه داد: کار شهرداری قم در خصوص هوشمندسازی معابر و توسعه کمی و کیفی ردههای هوشمند نظارتی و کنترل و مدیریت ترافیک بسیار ارزشمند است.
رئیس پلیس راهور فراجا اضافه کرد: آمار و ارقام اعمال قانون و کنترل تخلفات راهور نشان از عزم و اراده همکاران من در برخورد و ایجاد بازدارندگی دارد.
سردار حسینی بیان داشت: حتمیت و قطعیت مجازات امروز دیگر با کار دستی امکان پذیر نیست و بایستی از سامانههای هوشمند و ابزارهای نوین کمک گرفت و این مهم در حال انجام است.
وی ابراز داشت: خواستههای مورد نیاز ما در خصوص ساخت و ایجاد ایستگاهها و مقرهای راهور در مضیقه هستند و برابر تکلیف قانونی در کلانشهرها بایستی از طریق شهرداریها اقدام شود و در این خصوص عزیزان بصورت ویژه به کمک پلیس راه انجام میدهند.
رئیس پلیس راهور فراجا خاطرنشان کرد: حتماً یک نگاه همکاری بین بخشی با اراده جدی و مدیریت عالی نیاز است و انشاء الله شاهد این اتفاق مهم خواهیم بود.
در ادامه این جلسه استاندار قم در سخنانی اظهار داشت: موضوع ترافیک و موارد مرتبط با آن موضوعی کاملاً فرهنگی است، در کشورهای اروپایی و حتی حاشیه خلیج فارس نظم انضباط ترافیکی خوبی دارند و این بیانگر سخت گیریهای مناسب در بحث رانندگیهای آحاد جامعه آن کشورها است.
استاندار قم هم در این جلسه گفت: مهمترین نکتهای که باید عرض کنم تلفات انسانی و موارد فوتی ما حتی یک نفر هم زیاد است و نباید یک نفر بگوییم بلکه بگوییم یک خانواده، مخصوصاً اگر آن فوتی سرپرست خانواده باشد بنابراین واحد شمارش باید از فرد به خانواده تغییر کند.
وی با اشاره به آموزش فرهنگ ترافیک و رانندگی به ویژه در سنین کودکی تاکید کرد: باید در بازی هایشان قواعد و قوانین راهنمایی و رانندگی را یاد بگیرند و آموزش ببینند و این امر بایستی در دستور کار ما باشد.
استاندار قم تصریح کرد: آمارهای تصادفات کشور در مقایسه با سایرکشورها باعث شرمندگی میشود و نبایستی به این صورت باشد و این نیاز به کار مستمر و موثر در این حوزه باشد و خودروها نیز بایستی ایمنترین وسیله سفر باشد.
آقامیری افزود: ما در سفرهای داخل استان ارزیابی و احصاء مشکلات را در دستور کار قرار دادیم، مخصوصاً نقط حادثه خیز استان، در استان از ۱۸ نقطه به یک نقطه رسیده ایم ۱۷ مورد آن اصلاح و برطرف شده و آن یک مورد هم اصلاح خواهد شد.
استاندار قم خاطرنشان کرد: ما به تفکر و تدابیر سردار میرحیدری اعتماد کامل داریم و از زحمات ایشان تشکر ویژه داریم ما هم در کنار مجموعه فرماندهی انتظامی استان هستیم و نواقصها را برطرف خواهیم کرد.
آقامیری در پایان سخنان خود با اشاره به جایگاه استان قم، بیان داشت: قم دارای جایگاه خاص جهانی است و از سردار حسینی رئیس پلیس راهور فراجا درخواست داریم تا عنایت ویژهای به پلیس راه و راهور استان قم پیرامون اختصاص خودروهای سازمانی و نیروی انسانی داشته باشند.
استاندار قم افزود: هر آنچه مربوط به استان بوده حل و فصل شده و آنچه که باقی مانده مربوط به وزارت راه و شهرسازی است و اینها هم در حال پیگیری است که انشاء الله مرتفع خواهد شد.
معاون عمرانی استاندار قم هم در این جلسه طی سخنانی اظهار داشت: الحمدالله هماهنگی خیلی خوبی بین دستگاههای متولی وجود دارد و این هماهنگی مطلوب اثرات مفیدی را برای استان داشته و محسوس و مشهود است.