• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۲۵۷۸۱
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۳
سیاسی » دولت

تقاضای بهادری جهرمی از مجلس برای افزایش میانگین حقوق‌ها

سخنگوی دولت گفت: از مجلس شورای اسلامی خواهش می‌کنم کمک کند که پیشنهاد افزایش میانگین حقوق‌ها در لایحه بودجه تصویب شود.

** خواهش بهادری جهرمی از مجلس برای افزایش میانگین حقوق‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی بهادری‌ جهرمی سخنگوی دولت امروز چهارشنبه در حیاط دولت گفت: از مجلس شورای اسلامی خواهش می‌کنم، کمک و همراهی کند که پیشنهاد دولت برای افزایش میانگین حقوق‌ها در لایحه بودجه تصویب شود تا شرمنده حداقل‌بگیر‌ها نباشیم و بتوانیم به سمت عدالت در پرداخت‌ها حرکت کنیم.

سخنگوی دولت تصریح کرد: در زمان تنظیم لایحه بودجه سعی می‌شود که منابع واقعی، پیش‌بینی شود. اگر منابع غیر واقعی، پیش‌بینی شود، موجب خلق پول و کسری بودجه خواهد شد. باید سعی شود در سقف منابع موجود، هزینه‌ها پیش‌بینی شود. خلق هزینه اضافه‌تر، یعنی خلق پول و تورم برای مردم. خواهش ما از مجلس محترم این است با نگاه کارشناسی و فرابخشی، بودجه‌ای تراز بسته شود که تورمی وجود نداشته باشد.
 
بهادری جهرمی گفت: درباره افزایش حقوق، درخواست دولت در لایحه به‌صورت روشن، نوشته و اعلام شده است به‌طور میانگین، افزایش حقوق ۱۸ یا ۲۰ درصد باشد، یعنی کسی‌که حداقل‌بگیر است، دولت امکان این را داشته باشد که افزایش حقوق بیشتری را برای او لحاظ کند؛ اگر می‌خواهیم که تنظیم‌گری کنیم و پرداخت‌ها عادلانه شود، بهتر است پیشنهاد دولت تصویب شود تا به سمت عدالت در پرداخت حرکت کنیم.
 
سخنگوی دولت همچنین افزود: دولت از همان روز‌های نخست، پیگیر ایجاد تمرکز در مدیریت بازار بود؛ یک‌بار با عنوان موافقت با طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس شورای اسلامی، اظهار نظر کردیم و با مشورت مجلس محترم، قرار شد که سازمان تنظیم بازرگانی داخلی تشکیل شود و دولت در این زمینه، لایحه‌ای به مجلس فرستاد؛ اما متأسفانه در هیچ‌کدام، مجلس تصمیم‌گیری نهایی نکرد؛ در حالی‌که می‌توان نظارت متمرکز و مؤثرتری بر بازار داشت.
 
بهادری جهرمی تصریح کرد: با تصمیم دولت، قرار شد که سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده با تقویت ساختار و تشکیلات مناسب، به‌طور متمرکز، متولّی نظارت بر بازار، جلوگیری از افزایش قیمت‌ها و تنظیم‌گری بازار و بازرگانی داخلی در کشور باشد. همه استان‌ها و بخش‌ها نیز موظف به همکاری با این سازمان شدند.
 
سخنگوی دولت همچنین گفت: در ابتدای نشست امروز هیئت وزیران، سردار کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گزارشی از کارهای این بنیاد، به‌ویژه در سفر‌های راهیان نور، ارائه کرد که نشانه استقبال بسیار مناسب جوانان و نوجوانان دانش‌آموز و دانشجوی کشور از این سفرها است؛ رئیس‌ جمهور محترم نیز دستورهای لازم را برای ارتقای زیرساخت‌ها و تقویت همکاری‌ها در این زمینه با توجه به حجم استقبال و اشتیاق به سفر‌های زیارتی که در این مناطق وجود دارد، اعلام کردند.
 
بهادری جهرمی درباره مصوّبات دیگر امروز دولت گفت: هیئت وزیران تصویب کرد، مبالغی برای حفظ نباتات گیاهی و حمایت از آن‌ها در برابر آفت‌هایی که در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه تولید خرما در استان‌های بوشهر، فارس، سیستان و بلوچستان، خوزستان، هرمزگان و کرمان با آن روبرو هستند، اختصاص پیدا کند.
 
سخنگوی دولت تصریح کرد: همچنین مصوّبه نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای یا بازنشستگی بین صندوق‌های مختلف بازنشستگی که امکان تجمیع سوابق بیمه‌ای را فراهم و نقل و انتقال سوابق را آسان می‌کند و امکان دریافت مستمری جمع را فراهم می‌کند، در هیئت وزیران تصویب شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
مناظر استرالیا از آسمان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)