پخش زنده
امروز: -
دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان غربی گفت:با توجه به وقوع ۷۰ درصدتصادفات استان درارومیه پیشگیری از تصادفات درون و برون شهری یک راهبرد جدی و مورد مطالبه دستگاه قضایی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، جلسه پیشگیری از جرایم پرتکرار آذربایجان غربی با موضوع پیگیری مصوبات جلسه پیشگیری از تصادفات درون شهری و برون شهری با حضور مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و مدیران دستگاههای متولی در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان برگزار شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در این جلسه بیان داشت: حق سلامتی به عنوان یکی از حقوق بنیادی مردم در قانون اساسی تاکید گردیده است و از این رو حاکمیت تکلیف دارد با تمام امکانات موجبات تحقق این حق را ایجاد کند.
مجیدی در ادامه گفت: لازم است مصوبات جلسات پیشگیری از وقوع تصادفات به عنوان یک راهبرد جدی مدنظر تمامی دستگاه های متولی باشد، چرا که میزان مرگ و میر در تصادفات در کشور بالاست و اکثر افرادی که در این تصادفات جان خود را از دست می دهند در سنین مولد هستند که برای رشد و توسعه کشور مهم می باشند.
وی افزود: می بایست در این جلسات به یک همفکری رسید و عواملی که در تصادفات نقش تاثیرگذاری دارند تجزیه و تحلیل کرد و برای پیشگیری از وقوع آنها برنامه ریزی دقیقی داشت و تصمیماتی که اتخاذ می گردد در دستور کار مجموعه های پلیس، فرهنگی و دستگاه های مرتبط باشد.
بازنگری در فرآیند اعطای پروانه فعالیت مجموعه هایی که در صدور گواهینامه نقش دارند و حساسیت به آموزش های لازم رانندگی در این مجموعه ها یکی دیگر از تاکیدات دادستان مرکز استان در این جلسه بود.
مجیدی در ادامه با اشاره به اینکه نزدیک به ۷۰ درصد تصادفات استان مربوط ارومیه می باشد، به اهمیت پیشگیری از تصادفات پرداخت و گفت: از پلیس راهور و پلیس راه انتظار داریم با آسیب شناسی دقیق، عواملی که در تصادفات درون شهری و برون شهری موثر هستد را احصاء و گزارش کنند تا با همفکری دستگاه های متولی برای پیشگیری از این عوامل تدبیر و برنامه ریزی کرد تا تمام مجموعه های متولی این راهبرد را دنبال کنند.
اصلاح نقاط حادثهخیز، بازنگری در دوره های آموزشی و مهارت آموزی رانندگی، فرهنگ سازی رانندگی ایمن و احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی و استقرار های ویژه پلیس در نقاط حادثهخیز خیز از دیگر توصیه های مجیدی در این جلسه بود.
مجیدی در پایان تاکید کرد: دستگاه قضایی و دادستانی در مرکز استان و حوزههای قضایی به جد پیگیر اجرای مصوبات این جلسات است و این مطالبه را از تمامی مدیران متولی دارد.
در ادامه جلسه دستورات جلسه مطرح و مدیران کل صدا و سیمای استان، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان درخصوص نتایج و اقدامات عملی مصوبات پیشگیری های فرهنگی از تصادفات به ارائه گزارش پرداختند.
مدیر کل امور شهری استانداری و شهرداری ارومیه نیز گزارشی درخصوص اقدامات شهرداری ها از جمله نصب تجهیزاتی در حلقه میانی شهر ارومیه ، احداث و نصب ۲۱ دستگاه پل عابر پیاده، ۱۲۰ چراغ راهنمایی چشمک زن، ۶۵۰۰ دستگاه تابلو و تجهیزات ترافیکی، ۱۶ دستگاه دوربین هوشمند، نصب ۳۵۰۰ متر نرده حفاظتی و فنس کشی و ۳۰۰ کیلومتر خط کشی محوری ارائه کردند.
همچنین فرماندهان پلیس راه و راهور در خصوص آخرین میزان تصادفات برون شهری و درون شهری و عوامل دخیل در این تصادفات و میزان تحقق مصوبات به ارائه گزارش پرداختند .
در ادامه اعضای حاضر به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود در مورد دستورات جلسه پرداختند و جلسه با تصویب مصوباتی به کار خود خاتمه داد.
تشکیل کارگروهی فنی برای تجزیه و تحلیل تصادفات فوتی و شناسایی عوامل موثر ظرف یک ماه و ارائه به شورای پیشگیری از تصادفات برای اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از مصوبات این جلسه بود.