• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۹۳۷۸۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۲
سیاسی » دولت

اعلام پایین‌ترین و بالاترین تورم سالیانه استانی

در نشست معاون اول رئیس جمهور با استانداران، با موضوع مهار تورم و رشد تولید، پایین‌ترین و بالاترین تورم سالیانه استانی با اختلاف حدود ۱۶ درصد در استان‌ها اعلام شد.

اعلام پایین‌ترین و بالاترین تورم سالیانه استانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون اول رئیس جمهور، امر‌وز دوشنبه، نشستی را با استانداران سراسر کشور با موضوع مهار تورم و رشد تولید، برگزار و ضمن تبیین اولویت‌ها و برنامه‌های اصلی دولت برای مهار تورم در ماه‌های پایانی سال، گزارش کار استانداران درباره نشست گذشته را دریافت کرد.

محمد مخبر در این نشست که در وزارت کشور برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با یادآوری اینکه بخش مهمی از بار سنگین اداره کشور بر دوش استانداران است، از زحمات و تلاش‌های انجام شده در استان‌ها قدردانی و استانداران سراسر کشور را مأمور کرد تمرکز اصلی خود را بر طرح‌هایی معطوف کنند که در رفع مشکلات مردم و پاسخ به مطالبات و نیاز‌های جامعه، بیشترین اثرگذاری را دارد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه هر یک از استان‌ها از مزیت‌های خاص و منحصر به‌ فردی برخوردار هستند، تصریح کرد: استانداران باید مزیت‌ها و موضوعاتی را در اولویت قرار دهند که در رشد تولید، مهار تورم، پیشبرد مأموریت‌های دولت و رفع مشکلات مردم، بیشترین نقش و تأثیر را دارد.

مخبر از استانداران خواست که ضمن پیگیری جدی سیاست‌ها و برنامه‌های دولت برای رشد تولید و مهار تورم، هر یک بر اساس نقشه راه جامع استان خود برای رشد تولید و مهار تورم، حرکت کنند و گزارش عملکرد آن را به دولت ارائه دهند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه با اشاره به طرح‌های نیمه تمام و مطالبه مردم برای سرعت بخشیدن به تکمیل این طرح‌ها افزود: مردم، چشم‌انتظار افتتاح این طرح‌ها هستند که لازم است طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالاتر که با اقدامات کوتاه‌مدت قابل افتتاح هستند، شناسایی شوند و در اولویت قرار گیرند تا با بهره‌برداری از آن‌ها شاهد رضایت‌مندی مردم باشیم.

مخبر، همچنین بر استمرار برنامه احیاء واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه فعال تأکید کرد و گفت: احیاء واحد‌های تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی از اولویت‌های جدی دولت است و علاوه بر آن باید با گره‌گشایی و کمک به واحد‌های تولیدی فعال، ظرفیت تولید و میزان اشتغال آن‌ها را افزایش دهیم.

مخبر از رونق تولید به عنوان یکی از راهکار‌های اصلی مقابله با گرانی و تورم نام برد و استانداران را به ارتباط نزدیک با نخبگان و دانشگاه‌ها برای بالا بردن ظرفیت تولید فراخواند و افزود: استانداران باید از ظرفیت دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان برای رونق بخش تولید و افزایش بهره‌وری، حداکثر استفاده را انجام دهند.

معاون اول رئیس جمهور، همچنین بر لزوم مردمی‌سازی اقتصاد و جلب مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های تولیدی، تأکید و تصریح کرد: روش‌ها و ساز و کارهای تأمین مالی متعددی برای سرمایه‌گذاری وجود دارد که استانداران با همفکری دانشگاه‌ها می‌توانند در به‌کارگیری و اجرای روش‌های جدید تأمین مالی، نقش مؤثری ایفا کنند.

مخبر بر ضرورت هماهنگی بیشتر میان استانداران و دولت تأکید کرد و گفت: لازم است کارگروهی با تأکید بر موضوعات رشد تولید و مهار تورم در حوزه معاونت اول ریاست جمهوری تشکیل شود تا استانداران بتوانند مسائل و مشکلات خود را فوری و بدون معطلی در این کارگروه، مطرح و به دولت منتقل کنند.

معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: این فجایع و جنایات در تاریخ، کم‌سابقه است و متأسفانه مجامع بین‌المللی و کسانی که می‌توانند برای جلوگیری از این جنایات، کاری انجام دهند، هیچ اهتمامی ندارند.

معاون اول رئیس جمهور، همچنین بر اهمیت انتخابات امسال تأکید کرد و افزود: مشارکت در انتخابات از مؤلفه‌های مهم در اقتدار ملی است و باید تلاش کنیم که انتخابات، پرشورتر و با شکوه‌تر برگزار شود.

همچنین در این نشست، معاون اقتصادی معاون اول رئیس جمهور، گزارشی از برنامه‌های در دست اقدام دولت در فرایند رصد و مهار تورم و رشد تولید، ارائه کرد و به تشریح راهکار‌ها و سیاست‌ها برای افزایش رشد اقتصادی در استان‌های سراسر کشور پرداخت.

در این نشست، گزارشی از عملکرد استان‌ها در حوزه رشد تولید و مهار تورم نیز ارائه شد. گزارش مرکز آمار ایران در آبان امسال، نشان داد که تورم در ۲۱ استان کشور بالاتر از میانگین نرخ تورم کشور بوده و اختلاف تورم سالیانه استان‌ها بین بیشترین و کمترین میزان تورم، نزدیک به ۱۶ درصد است.

استانداران سراسر کشور نیز در سخنانی، گزارشی از کارهای انجام شده در اجرای تکالیف مرتبط با نشست قبلی، ارائه و توضیحاتی درباره این اقدامات در حوزه‌های مختلف، مانند مولدسازی، سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، تأمین مالی طرح‌ها، استفاده از ظرفیت کشور‌های همسایه، رفع نقاط حادثه‌خیز و الگوی زنجیره ارزش، مطرح کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اجرای طرح خانه سبز در کاشان
چالیدره میزبان مرحله سوم لیگ دوچرخه سواری کوهستان خراسان رضوی
المپیکی شدن این رشته کار شما را سخت‌تر و حمایت ما را بیشتر می‌کند
مجلس و هویتی که مردم به آن می بخشند
نشست خبری جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت»
واگذاری ۲۰ تا ۳۰ ساله ورزشگاه‌ها به باشگاه‌های توانمند
پیش‌بینی بارش پراکنده باران در استان بوشهر
درخشش دوباره تکواندوی خراسان رضوی در رقابت‌ های قهرمانِ قهرمانان
رفع تصرف فوری بیش از ۳ متر مربع از اراضی ملی در اهواز
تاکید نماینده ولی فقیه در مازندران بر لزوم وحدت حوزه و دانشگاه
۱۲ رتبه برتر کنکور در میان دانش‌آموزان دارای معلولیت؛ نمود اراده و تلاش در برابر محدودیت‌ها
البرز بارانی شد
هوشمندسازی ۱.۸ میلیون مشترک پرمصرف خانگی و تجاری آغاز شد
ساماندهی جدیدِ فضای مجازی نیازمند بازنگری جدی است
تداوم غلظت آلاینده‌ها در استان همدان
افتتاح نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش در کهگیلویه و بویراحمد
ضرورت راه‌اندازی موزه‌های علوم پزشکی
شانزدهمین سازش در پرونده قتل عمد در لرستان
رونمایی از «جشنواره بازارپردازی فرهنگ و بازی‌های رایانه‌ای» در رویداد هفت خوان
میزان هدر رفت واقعی آب در تهران ۱۰ درصد است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)