• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۷۷۰۳۳
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۴
خوزستان » اجتماعی

تشکیل جلسه کمیته اضطراری آلودگی هوای خوزستان

معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به پیش‌بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها در سه روز آینده در اهواز و دیگر شهر‌های صنعتی از تشکیل جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای خوزستان خبر داد.

تشکیل جلسه کمیته اضطراری آلودگی هوای خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، فرهاد قلی‌نژاد، با اشاره به وضعیت آلودگی این روز‌های خوزستان به ویژه آلودگی هوای اهواز اظهار کرد: بنا بر پیش‌بینی هواشناسی، شرایط سکون هوا و افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی تا روز چهارشنبه ادامه دارد.

وی افزود: علت عمده این شرایط، منابع صنعتی خوزستان از جمله فلر‌ها و سایر آلودگی‌های صنعتی موجود در شهر‌ها و نیز منابع متحرک مانند خودرو‌ها و سوخت است.

تشکیل جلسه کمیته اضطراری آلودگی هوای خوزستان

معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: شب گذشته (۱۱ آذرماه) نشست کمیته اضطرار آلودگی هوا در استانداری خوزستان برگزار و مصوباتی برای کاهش آلودگی‌ها در روز‌های آینده داشتیم. عمده مصوبات، تشویق شهروندان به استفاده کمتر از خودرو‌های شخصی و استفاده بیشتر از حمل و نقل عمومی بوده است.

وی افزود: همچنین مشوق‌هایی برای استفاده بیشتر از حمل و نقل عمومی، به شهرداری‌ها پیشنهاد داده شده است.

اخطار به صنایع آلاینده اطراف شهر اهواز

قلی‌نژاد بیان کرد: در حال صدور اخطار برای صنایع آلاینده اطراف شهر اهواز هستیم تا در این روز‌ها آلایندگی‌های خود را متوقف کنند و فلرسوزی کاهش یابد. شرکت کشت و صنعت نیشکر نیز باید هیچگونه آلایندگی ناشی از سوزاندن مزارع نداشته باشد تا این چند روز آینده با کمترین میزان آلودگی سپری شود.

وی با اشاره به پیش‌بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها در روز‌های دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه، عنوان کرد: با توجه به اینکه عمده آلودگی‌ها در دو سه روز آینده خواهد بود، مقرر شد داده‌ها بررسی شود و مجدد تصمیم‌گیری در خصوص فعالیت مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات نیز انجام می‌شود.

تصمیم‌گیری در شرایط "خطرناک" هوا

معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به دلیل غیرحضوری نشدن فعالیت مراکز آموزشی اهواز با وجود غیرحضوری شدن مراکز آموزشی استان‌های دیگر گفت: شاخص هوای اصفهان بالای ۱۹۰ میکروگرم بر مترمکعب و در همان روز شاخص هوای اهواز ۱۴۰ تا ۱۵۰ میکروگرم بر مترمکعب بوده است؛ قطعا اگر به شرایط خطرناک برسیم تصمیم‌گیری خواهد شد.

وی عنوان کرد: پیشگیری‌هایی در حال انجام است که موثر بوده است. قرار شد این روند در دو روز آینده با دقت بیشتر انجام شود تا بتوانیم میزان آلودگی‌ها را کاهش دهیم و مجبور نشویم فعالیت مراکز آموزشی را غیرحضوری کنیم.

شکایت کیفری از برخی صنایع آلاینده خوزستان

قلی‌نژاد گفت: با توجه به اینکه پیش از این نیز آلودگی هوای ناشی از صنایع را داشتیم، اخطاریه‌هایی صادر شده و راهکار‌های کاهش آلودگی هوا به صنایع داده شده است. همچنین به صورت موردی شکایت‌های کیفری از برخی از صنایع داشتیم.

اولویت اهواز؛ جمع‌آوری فلر‌ها

وی افزود: عمده تمرکز برای کنترل آلاینده‌های صنعتی در اهواز در مورد جمع‌آوری فلر‌ها بوده است؛ در این خصوص پیگیری‌ها در حال انجام است و اولویت اصلی در اهواز کاهش و جمع‌آوری فلر‌ها است.

معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: اولویت بعدی در اهواز، اجرای طرح ترافیک و افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی است تا آلودگی هوا در شهر کاهش یابد.

وی با اشاره به تردد بسیاری از کارکنان ادارات و شرکت‌ها با خودروی شخصی بیان کرد: یکی از مصوبات و موارد بسیار مهم کمیته اضطرار آلودگی هوا، بررسی استفاده از سرویس‌های ادارات است و دستگاه‌های اجرایی باید برای استفاده از سرویس رفت و آمد برای کارکنان خود تلاش کنند.

قلی‌نژاد گفت: در جلسه آینده کمیته اضطرار آلودگی هوا، موضوع سرویس رفت و آمد کارکنان مطرح می‌شود تا ادارات ملزم به تامین سرویس برای کارکنان و استفاده کمتر از خودرو‌های شخصی شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)