پخش زنده
امروز: -
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل گفت: ۳۹ درصد علت تصادفات بیتوجهی به جلو و استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل ، حجت فتاحی ، اظهار داشت: سال گذشته ۱۳ هزار و ۳۷۰ راننده متخلف در استان، اعمال قانون شده و سه هزار و ۸۹۲ راننده نیز به دلیل سبقت غیرمجاز جریمه شدهاند.
وی میانگین سنی رانندگان مقصر در تلفات و تصادفات رانندگی در هفت ماهه سالجاری را ۳۰ تا ۵۰ سال اعلام کرد و گفت: ۶۹ درصد رانندگان متخلف دارای تحصیلات دیپلم و فوقدیپلم هستند و ۳۹ درصد علت تامه تصادفات بیتوجهی به جلو و استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگی است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل بیشترین ساعات وقوع تصادف را ۱۶ تا ۲۰ شب اعلام کرد و افزود: پلیس راهور با انجام اقدامات قانونی و برخورد بدون اغماض با رانندگان متخلف حادثهساز سعی در کاهش تصادفات در سطح استان دارد.
فتاحی ۵۷ درصد کشتهها را عابران پیاده اعلام و تصریح کرد: در سالجاری ۲۷ نفر بر اثر تصادف در خیابان جان خود را از دست دادهاند که ۱۴ درصد سر صحنه تصادف و ۸۶ درصد در بیمارستانها و یا مسیر بیمارستان فوت کردهاند.
۳۰۹ جلد گواهینامه ضبط شده است
رئیس پلیس راهور استان اردبیل گفت: با هماهنگی معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل اقدامات قانونی برای برخورد با این رانندگان متخلف انجام میشود. در همین راستا در هفت ماهه امسال ۳۰۹ جلد گواهینامه رانندگان با نمره منفی بالا ضبط شده است.
فتاحی با بیان اینکه در گواهینامههای رانندگی، وضعیت ظاهری رانندگان باید منطبق با عکس روی گواهینامه باشد، افزود: گواهینامه یک حق اجتماعی نیست، بلکه صرفا یک امتیاز اجتماعی است که در صورت تکرار تخلفات نسبت به ضبط آن از سوی پلیس راهور اقدام میشود.
وی یادآور شد: همچنین امسال ۲۲۲ دستگاه خودرو با جریمه بالای سه میلیون تومان راهی پارکینگ شدند.
فتاحی با بیان اینکه اغلب رانندگان حادثهساز برای تخلیه هیجانات روحی و انرژی خود به خیابانها میآیند، گفت: بارها درخواست ایجاد پیست موتورسواری و اتومبیلرانی کردهایم، زیرا اگر جوانان محلی برای تخلیه هیجانات خود داشته باشند، هرگز این اقدامات را در خیابان انجام نخواهند داد.
وی افزود: خیابانهای استان اردبیل بسیار کم عرض و مربوط به چندین دهه قبل بوده و پاسخگوی نیاز ترافیکی اکنون استان نیست.
به گفته رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل، در حال حاضر ماهانه یک هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو وارد چرخه ترافیکی اردبیل میشود، این در حالی است که تنها ۱۰۰ دستگاه خودرو اسقاط و از رده خارج میشود.