• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۹۴۱۳۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
علمی و فرهنگی » معارف

وحدت مسلمانان، ضامن قدرت و پیروزی‌شان بر دشمنان است

نایب امیر جمعیت اسلامی پیشاور گفت: مسلمانان باید درک کنند که وحدت‌شان، ضامن قدرت‌شان و پیروزی‌شان بر دشمنان است. در نقطه مقابل، تفرقه در صفوف مسلمانان، عامل پیروزی دشمنان و تسلط آن‌ها بر امت اسلامی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مولانا محمد اسماعیل نایب امیر جمعیت اسلامی پیشاور در وبینار سی و هفتمین کنفرانس وحدت اسلامی با اشاره به موضوع این کنفرانس «همکاری‌های اسلامی برای دستیابی به ارزش‌های مشترک»، گفت: احساس نیاز امت اسلامی به برگزاری همایش‌ها احساسی کاملا منطقی و حقیقی است؛ زیرا امت اسلامی امروز از اختلاف و جدایی رنج می‌برد و درگیری‌ها و منازعات نیز امت اسلامی را خسته کرده است، از همین رو، در نقاط مختلف جهان اسلام صدا‌های مسلمانان را می‌شنویم که بر لزوم تحقق وحدت امت تأکید می‌کنند و لازم است که همگان با این صدا‌های صادقانه همراه شوند تا حقوقشان را احیا سازند.

نایب امیر جمعیت اسلامی پیشاور گفت:ما از دینی پیروی می‌کنیم که همگان را از هرگونه شکاف و جدایی و اختلاف نهی کرده است. در امتی که دارای ارزش‌های مشترک است، چرا باید اختلاف وجود داشته باشد؟ امتی که دارای دین واحد، کتاب واحد، خدای واحد، پیغمبر واحد و دیگر اشتراکات است، چرا باید به اختلاف روی آورد؟

وی افزود: اسلام آمد و همه ما را به مساوات، عدالت، محبت، برادری، همکاری، الفت، رأفت، رحمت و مهربانی دعوت و از تفرقه‌‎، اختلاف و تعصب‌گرایی نهی کرد.

مولانا محمد اسماعیل تأکید کرد: وحدت امت اسلامی و دوری جستن امت اسلامی از تمام عوامل تفرقه، منازعه و اختلاف، نه تنها یک مسئله شرعی بسیار مهم، بلکه یک فریضه اسلامی و یک تکلیف شرعی است که خداوند، مؤمنان را به آن مکلف ساخته است. وحدت یکی از والاترین ارزش‌هایی است که اسلام همواره بر روی آن تأکید کرده و پیامبر اکرم (ص) نیز همواره بر لزوم وحدت امت اسلامی و وجود برادری میان فرزندان این امت تأکید داشتند.

وی ادامه داد: زمانی که مسلمانان به این سطح از وحدت و همبستگی می‌رسند، به یک روح واحد تبدیل می‌شوند. در این شرایط، هر فرد مسلمان آنچه را که برای خود می‌پسندد، برای برادر دینی‌اش نیز می‌پسندد و اینگونه است که میان مسلمانان، وحدت، همبستگی و یکپارچگی ایجاد شده و آن‌ها به یک پیکر واحد تبدیل می‌شوند.

نایب امیر جمعیت اسلامی پیشاور گفت: امروز می‌بینیم که امت اسلامی قربانی اختلافات و شکاف‌ها شده و خود را درگیر تعصب‌گرایانی کرده است که هدفشان نه خدمت به اسلام، که خدمت به دشمنان اسلام است. این اختلاف و جدایی، مایه شکست و ذلت است و در نتیجه همین شکاف‌هاست که دشمنان به خود اجازه دادند به برخی از اراضی اسلامی یورش برده، در آنجا فساد را ترویج کنند و به فرهنگ و تمدن و تاریخ آنجا ضربه بزنند. واقعیتی که امروز همه ما باید آن را درک کنیم، این است که جز از رهگذر وحدت اسلامی و برادری ایمانی مبتنی بر ارزش‌های مشترک، نمی‌توان از شرایط دردناک کنونی عبور کرد.

وی اضافه کرد: بنابراین باید اختلافات حاشیه‌ای و فرعی را کنار گذاشت. مسلمانان باید درک کنند که وحدت‌شان، ضامن قدرت‌شان و پیروزی‌شان بر دشمنان است. در نقطه مقابل، تفرقه در صفوف مسلمانان، عامل پیروزی دشمنان و تسلط آن‌ها بر امت اسلامی خواهد بود.

مولانا محمد اسماعیل گفت: دشمنان برغم هزاران اختلاف شدیدی که با یکدیگر دارند، بر سر یک اصل مشترک با یکدیگر متفق القول هستند و آن جنگ با مسلمانان، جنگ با خدا و پیامبر خدا (ص) و کتاب خدا است و امروز همین دشمنان با تمام توان به جان مسلمانان افتاده‌اند.

وی تأکید کرد: باید ندای خداوند و پیامبر او را برای یکپارچه‌سازی صفوف خود لبیک گوییم. به برادری اسلامی بازگردیم که هیچ پیوندی مستحکم‌تر از آن نیست. همچنین باید راهکار‌هایی را که باعث تحقق وحدت می‌شود، در پیش گیریم. بخشی از مسئولیت تغییر شرایط موجود در جهان اسلام و رهنمون ساختن آن از اختلاف و جدایی به سمت وحدت و انسجام، برعهده حکومت‌ها و بخشی نیز بر عهده ملت‌هاست و همه ما باید مخلصانه برای تحقق اتحاد و همبستگی اسلامی تلاش و از گسترش تعصب‌گرایی و تفرقه جلوگیری کنیم.

امسال سی و هفتمین کنفرانس وحدت اسلامی از پنجشنبه ششم مهر مصادف با ۱۲ ربیع الاول آغاز هفته وحدت تا ۱۱ مهر برابر با ۱۷ ربیع الاول به صورت وبیناری و حضوری برگزار می‌شود. بخش وبیناری که از امروز ششم مهر آغاز شده است تا هشتم مهر ادامه دارد و بخش حضوری روز‌های نهم و دهم مهر برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)