• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۶۵۹۳۹
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱
اقتصادی » صنعت

حمایت وزارت صمت از تولید انبوه محصولات دانش بنیان

­مدیرکل دفتر صنایع خلاق و ورزشی وزارت صمت گفت: تبدیل محصولات محدود شرکت‌های دانش‌بنیان به محصولات عمده و راه‌اندازی مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان در کنار صنایع بزرگ از اهداف وزارت صمت است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از شاتا؛ آقای محمدرضا زارع برزشی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین این وزارتخانه و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری که با حضور آقای مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فن آوری‌های فرهنگی برگزار شد، گفت: امضای این تفاهم‌نامه دو اتفاق اصلی را دنبال می‌کند؛ نخستین اتفاق، تبدیل محصولات محدود شرکت‌های دانش‌بنیان به محصولات عمده است.
 
وی افزود: قرار بر این است محصولات شرکت‌های دانش بنیان که در بازار نقشی نداشته و تولید حداکثری نمی‌شود، توسط معاونت علمی به وزارت صمت برای تولید عمده، معرفی شوند.
 
مدیرکل دفتر صنایع خلاق و ورزشی وزارت صمت ادامه داد: راه‌اندازی مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان در کنار صنایع بزرگ، دومین اتفاقی که ما به دنبال آن هستیم.
 
آقای زارع برزشی با اشاره به ضعف شناسایی محصولات شرکت‌های دانش بنیان، گفت: برای مثال تیم ملی فوتبال برای تولید لباس ورزشی نانو با مشکل مواجه است و برای تامین نیاز داخل، واردات صورت می‌گیرد، اما قطعا شرکت‌های دانش‌بنیانی در کشور هستند که فن‌آوری تولید این البسه را دارند، اما توسط ما شناسایی نشده‌اند.
 
مدیرکل دفتر صنایع خلاق و ورزشی وزارت صمت افزود: تلاش می‌کنیم با برگزاری کارگروه‌های مصداقی، راجع به محصولات صحبت شود تا ارتباط بین صنعت و دانش به وجود آمده و قرارداد بسته شود.
 
دبیر ستاد توسعه فن آوری‌های فرهنگی هم در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری با اشاره به گردش مالی دو تا هفت هزار میلیارد دلاری صنایع خلاق در جهان، گفت: اگر بنا بر سهم جغرافیایی و یا جمعیتی هم باشد، ما باید ۲۰ تا ۷۰ میلیارد دلار در این اقتصاد سهم داشته باشیم، در حالیکه آمار رسمی نشان می‌دهد سهم کشور ما در این بازار کمتر از یک میلیارد دلار است.
 
وی افزود: این آمار نشان دهنده ضعف ما در حوزه صنایع خلاق در جهان است، ما نیاز داریم که بیش از پیش به این صنعت بپردازیم.
 
دبیر ستاد توسعه فن‌آوری‌های فرهنگی و نرم با ابراز خشنودی از نقش آفرینی وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق، یادآور شد: با یک حوزه نوپا روبرو هستیم و لازم است که این مجموعه مسیر رشد خود را طی کند تا به نقطه صنعتی برسد، در آن نقطه است که وزارت صمت می‌تواند نقش خود را بازی کند.
 
حسنلو با اشاره به صنعتی نبودن بسیاری از شرکت‌ها در حوزه صنایع خلاق، گفت: در حال حاضر وزارت صمت با این مشکل مواجه است که با مجموعه‌هایی سر و کار دارد که اقتضائات صنعتی ندارند، اما انتظارات صنعتی دارند.
 
وی افزود: وظیفه ما در ستاد توسعه فن‌آوری‌های فرهنگی و نرم این است که بازیگر‌های نوپای این حوزه را حمایت و تقویت کرده و سپس به وزارت صمت معرفی کنیم تا بتوانند مسیر رشد خود را طی کنند.
 
دبیر ستاد توسعه فن آوری‌های فرهنگی ادامه داد: در این تفاهم‌نامه علاقه مندیم که در حوزه صنایع خلاق از جنبه فن‌آوری، ارزش افزوده ایجاد کنیم و با رویداد‌های مختلف از ظرفیت فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه صنایع خلاق در وزارت صمت استفاده کنیم.
 
حسنلو اضافه کرد: تلاش ما این است که با تجمیع ظرفیت‌ها به شکل‌گیری جریان موثر حوزه صنایع خلاق کمک کنیم، تا هم سبد مصرف مردم تامین شود و هم سکویی برای انتشار پیام انقلاب اسلامی از طریق فناوری‌های نرم و صنایع خلاق باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از فعالیت برخی ادارات کوهدشت
پیش بینی کاهش کیفیت هوا در سمنان
نشست تخصصی شعر انتظار در مسجد جمکران برگزار شد
تشدید نظارت تیم های تعزیرات حکومتی در چهارمحال و بختیاری
بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی معادن خراسان جنوبی، در میز اقتصاد شبکه خبر
برپایی سوگواره کوچه بنی‌هاشم با اجرای چهار تئاتر زنده در قم
اعزام ورزشکار چهارمحال و بختیاری به رقابت های همبستگی کشورهای اسلامی
سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیاردی در قزوین؛ تنها ۱ درصد بودجه دولتی، ۹۹ درصد از ظرفیت سرمایه‌گذاران
برگزاری نشست شورای تحول جهانی شدن خرم آباد
انعقاد تفاهمنامه ساخت نیروگاه‌های سه مگاواتی خورشیدی کشور در قم
بسته خبر‌های کوتاه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
معرفی برترین‌های مسابقات دارت گرامیداشت روز کیش ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
لاریجانی: پیامی به آمریکا ندادیم
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)