• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۳۲۷۱۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
بین الملل » اروپا

پیام سفر فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران به روسیه

سفر فرمانده نیروی دریایی راهبری ارتش جمهوری اسلامی ایران به سن‌پترزبورگ، برای شرکت در رژه سالانه روز نیروی دریایی روسیه، مشارکت سه رزمناو ایرانی در رژه امسال و نیز مذاکرات سازنده با فرمانده نیروی دریایی روسیه و فرماندهان نیروی دریایی سایر کشور‌های حاضر در مراسم، پیام‌های متعددی در پی داشت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از سن پترزبورگ، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: این حضور، قطعا چند پیام مهم در صحنه بین‌المللی داشت.

وی نخستین پیام این سفر را نشان دادن اقتدار ایران و همراهی بسیاری از کشور‌ها عنوان کرد و افزود: این سفر نشان داد، کشور ما به هیچ وجه منزوی نیست و در همه صحنه‌ها حضور موثر دارد.
امیر دریادار ایرانی گفت: دشمنان ایران قطعا این پیام را دریافت کردند که دوران تحمیل هژمونی و برتری بر منطقه به پایان رسیده و نکته مهم دیگر آن است که عرصه دریا، برای همه کشور‌هایی که به دریا ارتباط دارند، از جمله ایران، عرصه‌ای راهبردی است.

دریادار شهرام ایرانی در روز پایانی سفر به سن‌پترزبورگ با دریابد نیکلای یومنوف، فرمانده نیروی دریایی روسیه نیز به‌طور مفصل رایزنی کرد.

این مقام بلندپایه نظامی روسی، پس از پایان ماموریت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به دور دنیا گفته بود، تنها یک کشور ابرقدرت از عهده چنین ماموریت مهمی برمی‌آید.

فرمانده نیروی دریایی روسیه در ملاقات با همتای ایرانی بار دیگر از این ماموریت راهبردی تمجید کرد و گفت: همچنان تحت تاثیر این حرکت شجاعانه و مبتنی بر توانمندی داخلی ایران هستم.

امیر دریادار شهرام ایرانی همچنین با مقامات کشور‌های شرکت کننده در رژه سالانه روز نیروی دریایی روسیه، به ویژه کشور‌هایی که در ماموریت دور دنیای ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش، میزبان ناو‌های کشورمان بودند، درباره راه‌های توسعه همکاری‌های دریایی، آموزش نیرو‌ها، برگزاری رزمایش‌های مشترک، میزبانی مشترک از رویداد‌های مرتبط با حوزه رزم دریاپایه و نیز تبادل تجربیات دریانوردی گفتگو کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه همچنین با دریاسالار «پترونیو آگوستو» معاون فرمانده نیروی دریایی برزیل، دریاسالار «جایانتا کولارانته» رئیس ستاد نیروی دریایی سریلانکا و مذاکره با فرمانده نیروی دریایی کراچی پاکستان، درباره راه‌های تحکیم و توسعه همکاری‌های دریایی به گفتگو نشست.

امیر دریادار ایرانی پیشتر نیز با فرمانده نیروی دریایی آفریقای جنوبی، ضمن قدردانی از پذیرایی گرم این کشور از ناوگان ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران، از همتای خود برای سفر به ایران و مشارکت در رزمایش‌های دریایی دعوت کرد.

دریاسالار موند لوپز فرمانده نیروی دریایی آفریقای جنوبی نیز با بیان اینکه روابط خوب آفریقای جنوبی و ایران، پایه همکاری‌های رو به رشد نیروی دریایی دو کشور است گفت: آب‌های آفریقای جنوبی و بنادر ما به روی همه شناور‌های نظامی و غیرنظامی ایران باز است و آفریقای جنوبی خواستار توسعه هرچه بیشتر همکاری‌های دو نیرو است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این سفر همچنین در دیدار با دریاسالار نیل ژسوس سانچز، فرمانده نیروی دریایی جمهوری بولیواری ونزوئلا، با اشاره به موقعیت راهبردی این کشور در غرب اقیانوس اطلس گفت: امروزه نیروی دربایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با توانمندی و اقتدار در تمام صحنه‌های بین‌المللی حضوری فعال دارد.

امسال علاوه بر حضور هیات نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در مراسم رژه سالانه نیروی دریایی روسیه، سه فروند شناور رزمی نیروی دربایی ارتش، مستقر در دریای خزر با عزیمت به بندر کاسپیسک در شمال خزر به رژه دریایی روسیه ملحق شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فرایند جذب نیرو‌های خدماتی و سرایدار برای مدارس استان
جدول‌گذاری در خیابان تربیت با پیشرفت ۸۵ درصدی در حال انجام است
معرفی داوران بخش پژوهش جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
توقیف تانکر حامل ۲۲ هزار لیتر نفت سفید قاچاق در الیگودرز
اعلام اسامی محرومان هفته سیزدهم لیگ یک فوتبال
اجرای ۸ نمایش در مجموعه تئاتر لبخند
یادواره ۱۳ شهید پایگاه مقاومت شهید افروزپور در چرام
دورکاری کارکنان شهرداری ارومیه در روز‌های پنجشنبه
فرمانده سپاه انصارالمهدی زنجان: تفکر بسیجی تولید قدرت و عزت برای ایران اسلامی کرده است
هفته بسیج، جلوه‌ای از پیوند عمیق ولایت، ایمان و فداکاری 
واگذاری زمین طرح جوانی جمعیت به ۱۴۶ متقاضی در اردستان
عزیمت وزیر امور خارجه به پاریس
­تغییر ساعت و ورزشگاه سه مسابقه از هفته یازدهم لیگ برتر
عملیات بالگرد و ۳۲ تیم هلال احمر برای اطفاء حریق جنگل‌ها در استان
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
زبان معیار (از دفتر دار شدن زبان فارسی در ساختار اداری کشور تا انتقاد زبانی رئیس جمهور از خبر بیست و سی)
 نظام مهندسی، قلب توسعه و تخصص در شهر خواهد بود
تدریس درس فداکاری دانش‌آموزان در گلزار شهدای یاسوج
پیش‌بینی کاهش دما در اردبیل
اعلام اسامی محرومان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)