• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۲۷۳
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۷
سیاسی » عمومی

هوشمندی و قدرت ایرانیان موجب ناکامی دشمنان شده است

وزیر امورخارجه کشورمان با اشاره به روند مذاکرات هسته ای ایران با پنج بعلاوه یک گفت: هوشمندی و قدرت ایرانیان موجب شده تا دشمنان نتوانند به اهداف خود برسند و این دولت نیز با قدرت برای دستیابی به حقوق ملت به راه خود ادامه می دهد.

به گزارش واحد مرکزی خبر از ژوهانسبورگ، محمد جواد ظریف در دیدار با ایرانیان مقیم آفریقای جنوبی با تاکید بر عزم دولت اعتدال و امید برای بهبود وضع معیشتی مردم ایران گفت: حدود 75 روز از تشکیل دولت یازدهم گذشته است و در این مدت کوتاه نمی توان همه مشکلات کشور را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه در سیاست خارجه نیز چنین وضعی را مشاهد می کنیم افزود: برای تغییر ابتدا باید صبر داشت زیرا با داشتن راه دشوار نمی توان به اهداف رسید بنابراین همه باید با صبر و حوصله دولت را کمک کنند تا مشکلات برطرف شود.
ظریف همچنین اجماع داخلی را دومین شرط رسیدن به تغییر اوضاع دانست و افزود: نمی توان وضع کنونی کشور را با درگیری داخلی پیش برد چرا که در صورت نبود اجماع داخلی ، رسیدن به اهداف متعالی نظام هم ناممکن می شود.
وزیر امور خارجه در ادامه استفاده از همه امکانات حتی پتانسیل ایرانیان مقیم خارج را سومین شرط رسیدن به اهداف دانست و گفت: نباید نیروی داخلی را در مقابل خارجی ها ، ضعیف و واداده نشان داد چرا که باعث می شود طرف خارجی فشار زیادی بیاورد و این موضوع ، عین خیانت است و منفعتی برای کشور ندارد.
وزیر امورخارجه همچنین با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری گذشته و حضور پرشور و هوشمندانه ایرانیان در پای صندوق های رای گفت: ملت ایران برای تغییر اوضاع، به صندوق های رای اعتماد کرد و با حضور خود، بر همه تحلیل های دشمنان که مدام مدعی می شدند تکلیف انتخابات ایران از قبل مشخص است،  خط بطلان کشید.
وی همچنین با اشاره به برگزاری یازدهمین کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی پس از 5 سال تعطیلی گفت: آفریقای جنوبی کشوری مستقل و قدرتمند است و همواره در مقابل قلدری آمریکا می ایستد و دولتی وابسته ندارد به همین دلیل ایران برای گسترش روابط با این کشور عزم راسخ دارد.
بر اساس این گزارش اقای ظریف قرار است قبل از ظهر امروز در نشست مشترک با نکوآنا ماشابانه همتای آفریقای جنوبی اش در چارچوب کمیسیون مشترک ، دیدار و مذاکره کند.
مذاکرات کارشناسی یازدهمین کمیسیون مشترک ایران و آفریقای جنوبی از روز سه شنبه گذشته در چارچوب سه کمیته سیاسی و اجتماعی ؛ اقتصادی و انرژی در محل وزارت امور خارجه آفریقای جنوبی آغاز شده است.
در پایان نشست کمیسیون مشترک ایران و آفریقای جنوبی ضمن انتشار بیانیه مشترک دو کشور در زمینه های توافق شده، وزیران امور خارجه دو کشور هم نشست مشترک خبری برگزار خواهند کرد.
یازدهمین کمیسیون مشترک جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی بدنبال یک وقفه چند ساله در پرتوریا برگزار می شود.
 
دهمین کمیسیون مشترک جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی در شهریور 1387 در تهران برگزار شده بود.
محمد جواد ظریف در جریان سفرش به پرتوریا علاوه بر دیدار با ماشابانه ؛ قرار است با ژاکوب زوما رییس جمهور آفریقای جنوبی نیز دیدار کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رفع تصرف ۱۷۷ هکتار از اراضی ملی طارم
میزبان هم مقابل شاگردان اکبری دوام نیاورد
خبر‌هایی از اعزام دختران دانش آموز دامغان به اردوی راهیان نور
پلمب دو مطب غیرمجاز پزشکی در لرستان
نشان برنز سهم تیم تنیس روی میز مردان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تیم ۱۰۰ در ۴ شنای آزاد ایران از کسب نشان بازماند
نجات آب بر پایه سازگاری با کم آبی در خراسان شمالی
استفاده از هنرمندان برای تولید عکس‌های جدید از افرادی که قبلا گم شده‌اند
معارفه مدیر حوزه‌های علمیه خواهران چهارمحال وبختیاری
آغاز اجرای طرح ملی ارتقای سلامت اجتماعی «سلام» در ایلام
تأمین اعتبار ۵ پروژه ورزشی شهرستان کوهدشت
آراد مهدی‌زاده در شنای ۵۰ متر قورباغه پنجم شد
معافیت‌های گمرکی و مالیاتی برای محصولات فناورانه
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
شهرداران کوچک و ماموریت‌ های بزرگ
پویش ایران‌جان این‌بار به سرزمین زعفران رسیده؛ قائنات در شمال شرق کشور
تاکید غریب آبادی بر ضرورت رهاسازی آب سد سلما برای تامین آب شرب مشهد
سلیمی: سطح رقابتها برابر با جهانی بود
مدیران دستگاه‌های اجرایی پیگیر جذب منابع مالی باشند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)