• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۸۵۲۵۴
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰
فارس » اجتماعی

فراخوان جشنواره مطبوعات

معاون فرهنگی و رسانه فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت:آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره مطبوعات اهالی رسانه تا ۳۱ تیر امسال و زمان اعلام نتایج و تقدیر از برگزیدگان ۱۷ مرداد همزمان با روز خبرنگار است.

فراخوان جشنواره مطبوعاتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،بیست و یکمین جشنواره ملی رسانه‌های ایران (جشنواره مطبوعات) برای ارتقای استاندارد‌های رسانه‌نگاری در کشور، در سه سطح سراسری، منطقه‌ای و محلی با هدف ارج نهادن به تلاش‌ها و فعالیت‌های اصحاب رسانه و ایجاد رقابت سالم، برگزار می‌شود.
معاون فرهنگی و رسانه فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس یکی از مهمترین پیامد‌ها و تاثیرات تحول اخیر در ساحت رسانه را پیچیدگی تشخیص اخبار واقعی از اخبار جعلی برای مخاطب عنوان کرد و گفت: چاره این چالش بازگشت مرجعیت به رسانه‌های حرفه‌ای با حفظ ملزومات رسانه‌های مدرن است.

غلامرضا خوش اقبال، از روزنامه‌نگاران و اصحاب رسانه مطبوعات، خبرگزاری‌ها، پایگاه‌های خبری و فعالان رسانه‌های اجتماعی که در حیطه‌های چاپی مثل روزنامه، هفته نامه، فصلنامه، سالنامه و برخط همچون خبرگزاری‌ها، پایگاه‌های خبری و رسانه‌های اجتماعی از جمله اطلاعات و اخبار منتشر شده در بستر‌های مختلف رسانه‌های اجتماعی اعم از کانال، صفحه مجازی (بلاگ‌ها و میکروبلاگ و…) و رسانه‌های کاربرمحور فعالیت می‌کنند دعوت کرد.
وی قالب‌های جشنواره را این چنین اعلام کرد: برای رسانه‌های برخط و چاپی، سرمقاله، مقاله، گزارش، طنز، خبر، مصاحبه، تیتر، عکس، گرافیک، چند رسانه‌ای و ترجمه آثار و برای رسانه‌های اجتماعی، متن، صوت و تصویر بر بستر رسانه‌های اجتماعی است.
برای رسانه‌های برخط و چاپی، سرمقاله، مقاله، گزارش، طنز، خبر، مصاحبه، تیتر، عکس، گرافیک، چند رسانه‌ای و ترجمه آثار و برای رسانه‌های اجتماعی، متن، صوت و تصویر بر بستر رسانه‌های اجتماعی است.
این مقام مسوول با اشاره به بخش‌های نقد مصلحانه (جایزه مرحوم دکتر عماد افروع) و تبیین و روشنگری ماهیت اخبار جعلی که بخش ویژه جشنواره مطبوعات هستند، شرکت همه رسانه‌های فعال در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران اعم از برخط، چاپی و رسانه‌های مجازی در این جشنواره و آثاری که در بازه زمانی اول فروردین پارسال تا سی و یکم خرداد امسال در رسانه‌های ملی، استانی و محلی تولید و منتشر شده‌اند را مجاز دانست و افزود: هر شرکت کننده می‌تواند تنها در ۲ بخش و در هر بخش ۲ اثر را ارائه کند و در بخش تیتر، ارائه متن کامل اثر الزامی است.
وی با اعلام اینکه برگزیدگان جشنواره ملزم به ارائه اصل اثر منتشر شده به دبیرخانه جشنواره هستند و جشنواره حق استفاده تبلیغاتی و هنری؛ اعم از چاپ در نمایشگاه جانبی، تبلیغات شهری و تلویزیونی از اثار ارسالی را دارد، افزود: آثار می‌بایست با فونت خوانا و دارای شناسنامه (لگوی نشریه، تاریخ انتشار/ و در خبرگزاری‌ها دارای آدرس اینترنتی و تاریخ باشد) و آثار فاقد نام نویسنده یا دارای نام نویسنده مستعار باید به تایید (مهر و امضاء) مدیر مسئول نشریه یا خبرگزاری و پایگاه خبری رسیده باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
افتتاح واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد در روستای (کهریزه محمودآباد) بوکان 
خشم مردم سومالی از توهین ترامپ
تشدید برخورد پلیس راهور گیلان با پارک خودرو‌ها در پیاده‌راه‌ها
شتاب‌گیری نوسازی روستا‌ها و پایان بازسازی مناطق زلزله زده خوی
نیوزویک: ضرورت پیگرد قانونی وزیرجنگ آمریکا به جرم جنایت جنگی
دانشگاه مهمترین نقطه قوت نظام اسلامی
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی در انتظار ابلاغیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)