• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۳۲۷۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۵
قزوین » سیاسی

اقتدار و عظمت مقاومت اسلامی در حال افزایش است

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت : اقتدار و عظمت مقاومت اسلامی هر روز در حال افزایش است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین؛ حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی در نشست ائمه جمعه استان که در دفتراقتدار و عظمت مقاومت اسلامی در حال افزایش است امام جمعه بوئین‌ زهرا برگزار شد، گفت: نخستین مطلبی که باید عرض کنم شهادت آیت‌الله سلیمانی است، وی نماینده خبرگان رهبری، امام جمعه زاهدان، نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان بود و همواره در وحدت بین شیعه و اهل سنت نقش مؤثری داشت.

وی ادامه داد: بنده یک سال به نجف مشرف شده بودم، شاهد بودم آیت‌الله سلیمانی علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان را آورده بودند تا آن‌ها را با فضای عتبات عالیات آشنا کنند و آن رسالت ایمانی را اعمال کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: امسال ماه مبارک رمضان طور دیگری بابرکت بود، امسال مراسم روزه اولی‌ها را در استان‌ها و شهرهای مختلف داشتیم، همچنین اعتکاف دانش‌آموزی نیز بسیار باشکوه برگزار شد، با اینکه موانع سِنّی داشت، اما حدود 600 دانش‌آموز پسر در مسجدالنبی (ص) اعتکاف داشتند، در چند مسجد قزوین نیز اعتکاف دانش‌آموزان دختر برگزار شد، این مراسم چقدر در روحیه دانش‌آموزان اثرگذار بود.

وی خاطرنشان کرد: شب‌های احیا نیز نشان می‌دهد مردم چقدر در میدان معنویت هستند، در شب‌های احیا شاهد جمعیت باشکوهی در همه مساجد بودیم، در راهپیمایی روز قدس نیز آمار نشان می‌دهد شهر قزوین 25 درصد نسبت به سال گذشته افزایش جمعیت در راهپیمایی روز قدس داشته و کل استان نیز 50 درصد افزایش جمعیت در این راهپیمایی را داشته است.

امام جمعه قزوین تأکید کرد: شاخص دیگری که می‌توان برای برکت ماه رمضان امسال بیان کرد، همین مراسم بزرگ معنوی، حماسی و سیاسی نماز عید فطر بود، سال گذشته برخی‌ها خیلی اعتقادی به وحدت نداشتند اما امسال الحمدلله طبق هماهنگی‌های صورت گرفته جمعیت قزوین خیلی بهتر از سال‌های گذشته بود و زمینه‌ای شد که سال‌های آینده از این هم بهتر شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اظهار کرد: شاهد سرعت تحولات سیاسی در منطقه هستیم، این سرعت خیلی عجیب است، بنده سال 1353 شاهد جلساتی بودم که برخی‌ها در حوزه علمیه قم برگزار می‌کردند و می‌گفتند ما اگر صد سال دیگر مثل امروز فلسطین شویم خیلی پیشرفت کرده‌ایم اما امروز به جایگاهی رسیده‌ایم که اسرائیل از ما هراس دارد.

وی عنوان کرد: ما چنین صحنه‌هایی را دیده‌ایم، شرایط امروز را هم می‌بینیم، انسان با دیدن این صحنه‌ها به وجد می‌آید، سرعت تحولات سیاسی در منطقه بسیار بالاست، هر روز قدرت، اقتدار و عظمت مقاومت اسلامی با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری افزون می‌شود و هر روز هیبت دشمنان اسلام اعم از صهیونیست‌ها و اسرائیل و نیز شیاطین حامی آن‌ها نظیر آمریکا و انگلیس شکسته می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان بیان کرد: این‌ها چیزهایی است که باید شکر آن را به جا بیاوریم و مردم را نیز نسبت به آن‌ها متوجه کنیم، بیاییم اهمیت این موارد را به مردم بگوییم زیرا این فرهنگ‌سازی بر عهده من و شماست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لیگ برتر والیبال؛ سیرجان نیم‌فصل دوم را طوفانی آغاز کرد
روایتی از یک خوش خدمتی به دشمن
بردشهداب در آغاز نیم فصل دوم
«سلام محله» در زنجان کلید خورد؛ همزمان با سراسر کشور
لزوم اتحاد و همبستگی در برابر تجاوزگری دشمن
جشوقان روستای توسعه یافته در شرق اصفهان
افزایش ۱۸۰ درصدی تولید تخم نوغان در کشور
افتتاح و بهره‌برداری از ۱۲۰ طرح مشارکتی وزارت دفاع
بهره برداری از ۷ طرح عمرانی در پارسیان
اسپانیا در برابر «غرب وحشی دیجیتال» از زیر ۱۶ ساله‌ها محافظت می‌کند
آغاز سم پاشی زمستانه باغ‌های شهرستان آباده
افزایش ظرفیت پتروشیمی به ۱۰۰ میلیون تن در دولت چهاردهم
رشد مدیریت پایدار محیط‌زیست در دولت چهاردهم
برگزاری رزمایش گردان‌های الی بیت المقدس بسیج در هرمزگان
دلنشین‌ترین نوا‌ها در دل باران وحی
افتتاح ۲۰ طرح مختلف در همدان با ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار
مروری بر چند برنامه ورزشی
برگزاری نخستین نمایشگاه تخصصی سرمایه‌گذاری، تأمین مالی و تجارت
ملی‌پوش جوان واترپلوی ایران درگذشت
راه‌اندازی ۳۰۰ کانون تخصصی جمعیت در مساجد سراسر کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)